Resultaten voor licht verteerbare dessert

Opgeklopt plattekaas dessert » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/plattekaastoetje-3-ingredienten/

... de meeste mensen vaak niet meer te wachten op iets dat als een blok op hun maag zal vallen, maar hebben ze vaak meer zin in iets licht en luchtigs. Perfect, want dan ga je met dit dessertje zeker scoren. Het receptje voor dit opgeklopt plattekaas dessert komt oors ...

Snel dessert recept met mango en pistache - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/snel-mango-pistache-dessert/

... Snel mango-pistache dessert Mango, pistache en pure chocolade vind ik zo'n heerlijke combinatie! Dit dessert maak je bovendien supersnel. Eet het bijvoorbeeld na een pittige Aziatische maaltijd als lekkere verfrissing. Natuurlijk kun je hier allerlei variaties in a ...

Gezond dessert met vanille, ananas en framboos - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/gezond-dessert-met-vanille-ananas-en-framboos/

... Gezond dessert met vanille, ananas en framboos Dat een dessert lang niet altijd ongezond hoeft te zijn, bewijst dit dessert wel. Met slechts een paar ingrediënten, zet je een overheerlijk dessert op tafel, zonder geraffineerde suikers en zonder te veel poespas. Wat ...

De keuken van Johanna: Dessert met zomerfruit en witte chocolade

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2012/08/dessert-met-zomerfruit-en-witte.html

... keuze dit nagerecht nogmaals te maken is dan ook geen straf. dessert met zomerfruit en witte chocolade Ingrediënten: 100 gram lichte basterdsuiker 115 gram zachte boter 100 gram zelfrijzend bakmeel 2 eieren (groot) 3 eetlepels melk 100 gram witte chocolade, in brokjes 250 gram zomerfruit, diepvries Poedersuiker Benodigdheden: Ovenschaal Werkwijze: Beboter een ovenschaal. Doe de suiker, boter, bakmeel, eieren en de lepels melk een beslagkom. Mix het geheel 3 minuten totdat het mengsel licht en romig is. Spatel de chocoladebrokjes en het nog bevroren fruit door de massa en breng het over in een ovenschaal. Bewaar enkele stukjes fruit voor de garnering. Zet de ovenschaal in een magnetron en verwarm op 850 Watt voor ongeveer 12 tot 13 minuten. De bovenkant van de ‘pudding’ moet bijna droog zijn. Laat vijf minuten afkoelen. Bestrooi de pudding met poedersuiker en garneer met het overgebleven fruit. Serveer als het dessert nog wat warm is. Smullen maar! Geplaatst door Johanna op 14:06 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: dessert ...

Dessert met speculaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pure-keuken/recept/dessert-met-speculaas

... dessert met speculaas - Leg aluminiumfolie in een cakevorm. Zo kun je het dessert er nadien gemakkelijker uithalen. Laat de boter smelten in een pannetje. Mix de speculaas tot kruimels en meng er de boter onder. Schep het speculaasmengsel op de bodem van de cakevorm ...

Carolines blog: Pavlova

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/07/pavlova_9312.html

... Pavlova           Afgelopen zondag kregen wij vrienden te eten en had ik als dessert weer een pavlova gemaakt.Dit dessert is niet alleen erg lekker, maar je maakt er ook altijd grote indruk mee. Dit keer heb ik er aardbeien, frambozen, een aardbeien coulis en ...

Krentjebrij & een makkelijk dessert - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/krentjebrij-makkelijk-dessert/

... Krentjebrij & een makkelijk dessert Watergruwel, of zoals het in noord Nederland heet: krentjebrij. Misschien ken je het nog van vroeger, bij opa en oma? Zoals je misschien wel weet, heb ik een rubriek 'oma's recepten', dus ik vond het superleuk om met een klassieker ...

Jeroen Meus - Salade met gegrilde kropslaharten, venkel, gerookte zalm en currydressing - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-gegrilde-kropslaharten-venkel-gerookte-zalm-en-currydressing

... venkel vormen de basis. Daar komt een lekkere currydressing op basis van kikkererwten en gerookte zalm bij. Ideaal als snelle en licht verteerbare lunch! - Breng een pot gezouten water aan de kook. Kuis de boontjes en kook ze beetgaar in het gezouten water.Vul een kom met ijsblokjes en water. Snijd de venkel met de mandoline in dunne plakjes en bewaar ze in het ijswater.Kuis en was de waterkers en laat uitlekke ...

Fris limoen toetje in een glaasje - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/fris-limoen-toetje/

... n toetje in een glaasje Ik ben fan van toetjes. Dit key lime dessert is daar absoluut geen uitzondering op! Het limoen toetje is licht, verfrissend, een beetje zurig én een beetje zoet. Het heeft de heerlijke smaak van limoentaart met de mooie presentatie van een parfait. ...

Kokospudding (makkelijk vegan dessert) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/kokospudding/

... Kokospudding (makkelijk vegan dessert) Deze kokospudding heb ik inmiddels een aantal keer gemaakt. De eerste keer was toen een vriendin kwam eten met een lactoseintolerantie. Al snel dacht ik aan een dessert op basis van kokosmelk. En dus kwam er een kokospudding. Met ...