Resultaten voor langoustine bouillon

Gestoomde langoustine met radijs, plattekaas en basilicum

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gestoomde-langoustine-met-radijs-plattekaas-en-basilicum

... Gestoomde langoustine met radijs, plattekaas en basilicum - Gestoomde langoustine met radijs, plattekaas en basilicum - Haal de kop van de langoustines. Pel de staart volledig maak een kleine insnijding op de rugkant aan het staarteinde en verwijder het darmkanaal.Stoom de ...

Bouillon van langoustinekoppen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bouillon-van-langoustinekoppen

... bouillon van langoustinekoppen - bouillon van langoustinekoppen - Pel de langoustines en laat de koppen 1 nacht drogen. Hierdoor wordt de smaak veel intenser. Doe de koppen in een pot water totdat ze net onderstaan. Van zodra het water kookt haal je de pot van het vuur en ...

Capuccino van Albengacourgette met Breydelspek omwikkelde langoustine | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/capuccino-van-albengacourgette-met-breydelspek-omwikkelde-langoustine

... Capuccino van Albengacourgette met Breydelspek omwikkelde langoustine - Schil de Albengacourgette en snij in blokjes. Stoof in boter, kruid af. Voeg gevogeltefond toe, kook beetgaar. Hak fijn met de cutter. Voeg de room toe en roer goed. Kruid af. Stoof de kruiden kort aan, ...

Langoustine in aardappeljulienne | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/langoustine-in-aardappeljulienne

... langoustine in aardappeljulienne - Pel de langoustines. Snijd de aardappelen in lange en fijne julienne. Kruid de langoustines en wikkel ze in de julienne. Meng de mayonaise met de peterselie, kappers, sjalot en de look. Frituur de langoustines en serveer ze met de saus en ...

Gemarineerde langoustine met bloemkool en sinaasappel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gemarineerde-langoustine-met-bloemkool-en-sinaasappel

... Gemarineerde langoustine met bloemkool en sinaasappel - Gemarineerde langoustine met bloemkool en sinaasappel - Snijd de gepelde langoustines overlangs middendoor. Besprenkel met olijfolie en een weinig citroensap. Kruid met peper en zout.Snijd de bloemkool in roosjes. Kook ...

Langoustines met rabarber en rode biet

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gemarineerde-langoustines-met-rabarber-rode-biet-en-rozenvinaigrette

... Gemarineerde langoustines met rabarber, rode biet en rozenvinaigrette - Gemarineerde langoustines met rabarber, rode biet en rozenvinaigrette - Pel de langoustine en snijd deze open verwijder het darmkanaal en besprenkel met olijfolie en fleur de sel.Meng 100 g rozenbottelazijn ...

Salade met kalkoen, langoustine en mayolive | De Keuken van Sofie

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/salade-met-kalkoen-langoustine-en-mayolive

... Salade met kalkoen, langoustine en mayolive - Sofie Dumont gaat een week langs bij Bart Kaëll en Luc Appermont. Samen met hen kookt ze vijf heerlijke gerechten. Deze keer maken ze samen een lekkere salade met kalkoen, langoustines en veel groenten. Ze werkt ze af met een ...

Croustillant van langoustine met limoenespuma | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/croustillant-van-langoustine-met-limoenespuma

... Croustillant van langoustine met limoenespuma - Bereid de espuma van limoen met olijfolie: verwarm het limoensap, twee eetlepels water, de suiker en de gelatineblaadjes zonder het te laten koken. Voeg op het laatst de olijfolie toe. Schud goed op in de espumabus. Serveer ...

Tortellini van langoustines | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tortellini-van-langoustines

... Tortellini van langoustines - Snijd de langoustines in de lengte in twee en kruid ze met peper en zout. Leg de ravioliblaadjes voor u en smeer de randen in met eigeel. Leg overal een halve langoustine. Plooi dicht in de vorm van een tortellini (maak eerst een driehoekje en ...

Millefeuille van langoustine, groenten, kruiden en bloemen | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/millefeuille-van-langoustine-groenten-kruiden-en-bloemen

... Millefeuille van langoustine, groenten, kruiden en bloemen - Pel de langoustines. Bak de schalen en koppen aan met look, sjalot en cayennepeper. Zet onder met druivenpitolie en laat minstens een uur sudderen. Plet de karkassen met een pureestamper om er alle smaak uit te ...