Resultaten voor koude schotel pascal naessens
Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven
http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html
... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van Pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...
Popcorn op de grill | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/popcorn-op-de-grill
... Popcorn op de grill - Laat de arachideolie zeer heet worden. Pof de maïs onder deksel. Serveer met koude pepersaus. Ingrediënten 100 gr pofmaïs 1 dl arachideolie koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude ...
Scampi met rijke tomatensaus - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-rijke-tomatensaus
... Scampi met rijke tomatensaus By: Pascale naessens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten scampi Directions: 1. Snijd 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe ...
Hamrolletjes met witloof | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/hamrolletjes-met-witloof
... n. Voeg er al roerend de bloem bij. Laat dit mengsel 2 minuten al roerend doorkoken om de bloemsmaak te laten verdwijnen. Voeg er koude melk aan toe, breng al roerend aan de kook en laat de saus op die manier dikken. Voeg er 30 g gemalen kaas, nootmuskaat, peper en zout aan toe. Rol telkens een snede ham strak om een stronk witlof en leg ze vervolgens in een vuurvaste schotel. Overgiet het geheel met de saus. Strooi de rest van de kaas over de schotel en bedek het geheel met paneermeel. Zet de schotel gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C en op ...
Blanc Manger met kip en amandel
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/239/blanc-manger-met-kip-en-amandel
... Blanc Manger met kip en amandel - Een echte Franse klassieker - Spoel de kipfilets onder koud stromend water en dep ze droog. Snij ze in blokjes van 1 cm. Verwarm de oven voor op 210°C. Breng de melk aan de kook. Voeg de rijst, het amandelpoeder en de kip toe. ...
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gratin_Dauphinois_1
... Bereidingswijze Wrijf een platte ovenvaste schaal in met boter. Schil de aardappelen en snij ze in dunne plakjes. Leg ze dakpansgewijs in de schotel en kruid regelmatig met peper, zout en nootmuskaat. In het midden van de schotel mag je ook een laagje gemalen kaas ...
Jeroen Meus - Vegetarische koude schotel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-koude-schotel
... Vegetarische koude schotel - Een frisse en lichte vegetarische maaltijd met gevulde tomaten, gegrilde halloumi en rolletjes van groene asperges en courgette. Meer heb je niet nodig op een warme zomerdag. - Maak de asperges schoon en kook ze 3 tot 4 minuten ...
Recepten - Gemarineerde Atlantische zalm
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gemarineerde_Atlantische_zalm
... nade van de zalm opdeppen met keukenpapier. Dille fijn snijden en op de binnenkant van de zalm verspreiden. Een half uur in een koude koelkast zetten. De mayonaise mengen met de zoete mosterd. De citroen in partjes snijden om er de zalm mee te versieren. De koude zalm in repen snijden, versieren met takjes dille en serveren met de zoete mayonaise en brood. ...
Mexicaanse schotel uit de oven | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/mexicaanse-schotel-uit-de-oven/
... Mexicaanse schotel uit de oven Een makkelijke Mexicaanse schotel met paprika, prei en kidneybonen uit de oven. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de rode ui. Snijd ook de paprika, prei en rode peper in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui ...
Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/toast-kannibaal-van-sofie-dumont-en-willy-naessens
... Bereiding Voor de saus: Pel de sjalot. Snij grof. Doe samen met de andere ingrediënten (olie, dooier, mosterd, ansjovis) in een hoge pot of maatbeker. Mix alles tot een stevige saus. Verfris met citroensap en de zure room. Kruid met peper, zout en worcestersaus. Voor ...