Resultaten voor koud slaatje prei

Slaatje met witloof, walnoten en roquefort

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/slaatje-met-witloof-walnoten-en-roquefort

... slaatje met witloof, walnoten en roquefort - slaatje met witloof, walnoten en roquefort - Snij de witloofstronken in grote stukken.Vermeng met de veldsla de walnoten en de roquefortkruimels.Pers de citroen uit.Klop het sap op met de hazelnootolie en kruid af met peper ...

Kabeljauw met prei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-prei

... Stoom de prei 2 minuten op 105°, bak hem kort aan in wat bakboter (als je geen stoomoven hebt, 6 minuten koken en spoelen onder koud water of in een stoommandje). Als de prei mooi aangebakken is doe je er een scheut olijfolie bij als smaakmaker. Voeg wat azijn in de pan, roer en zet de pan van het vuur. Meng de jus van de vis met de vinaigrette. Serveer de vis op een bedje van prei en sprenkel ...

Slaatje met ham, appel en dadel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/slaatje-met-gedroogde-ham-appel-en-dadel

... slaatje met gedroogde ham, appel en dadel - slaatje met gedroogde ham, appel en dadel - Snijd de gedroogde ham in reepjes.Maak een vinaigrette van witte-wijnazijn mosterd walnootolie en fijn gesneden knoflook. Kruid met peper en zout.Snijd de dadels in stukjes.Spoel ...

Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/slaatje-van-tomaat-artisjok-en-mozzarella

... slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella - Heb je zin in een lekkere zomerse salade? Dit slaatje brengt je dadelijk in Italiaanse sferen!Veggietip: verwijder de ham en je hebt een vegetarische optie! Schik de frisée/krulsla op 4 borden en overstrooi met de gedroogde ...

Slaatje van radijs, appel, selder en witloof

http://saskookt.blogspot.com/2014/04/slaatje-van-radijs-appel-selder-en.html

... slaatje van radijs, appel, selder en witloof Lekker simpel slaatje met ingrediënten die typisch zijn voor de vroege lente.Dit heb je nodig voor 2 personen:1 bosje radijsjes1 appel2 stengels selder1 stronkje witloof1 el appelazijn1 el notenolie1 el olijfoliepeper en ...

Rundscarpaccio met een fris slaatje en broodkorstjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/rundscarpaccio-met-een-fris-slaatje-en-broodkorstjes

... Rundscarpaccio met een fris slaatje en broodkorstjes By: Jeroen Meus Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: parmezaanschilfers olijfolie rundscarpaccio : 4 mooie stukjes balsamico rucola zongedroogde tomaat : 2 bieslook ...

VTM Pasen croque monsieur met ei en prei | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vtm-pasen-croque-monsieur-met-ei-en-prei

... ok de eitjes hard (10 minuten koken). Giet af en pel ze. Prak met een vork in stukjes. Snij het wit van prei in twee. Spoel onder koud water. Snij de halve stengels nu fijn. Smelt wat boter in een pan en stoof de prei gaar. Meng het geplette ei met de prei, verse kaas en fijngesn ...

Aan tafel met Tanja: Prei in vinaigrette

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/03/prei-in-vinaigrette.html

... tte peterselie aan toegevoegd. Overgiet de nog warme prei met de vinaigrette zodat de smaken goed intrekken. Zowel warm, lauw als koud erg lekker! op 28.3.10 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Bij ...

Gestoomde prei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-prei

... Gestoomde prei - Spoel de champignons en leg ze in water. Maak een insnijding bovenaan in de prei en leg in het stoombakje. Leg de champignons op de prei, voeg wat van hun vocht toe en kruid met peper en zout. Stoom 2 minuten op 120 graden. Snijd vervolgens de look ...

Slaatje van spinazie met sinaasappelvinaigrette en garnalen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/slaatje-van-spinazie-met-sinaasappelvinaigrette-en-garnalen

... slaatje van spinazie met sinaasappelvinaigrette en garnalen - Een lekker slaatje kan soms echt smaken. Wat dacht je van deze versie met sinaasappel en garnalen? Doe de mosterd in een kom samen met de azijn, doe hierbij het sap van een sinaasappel en werk op met olijfolie. ...