Resultaten voor kopvlees

Salade met boontjes, wortel en Gentse kop | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/salade-met-boontjes-wortel-en-gentse-kop

... ruid af met peper en zout. Afwerking: doe de sla in een diep bord. Lepel wortelen en boontjes op de sla.  Snij de aardappelen en kopvlees in stukjes. Verdeel kopvlees, aardappelen, eitjes en rode ui over de salade Werk af met vinaigrette en peper van de molen. Ingrediënten voor de salade 1 krop sla ½ bot jonge wortelen 200 g fijne boontjes 1 rode ui peper zout ½ citroen 2 eieren 4 sneetjes kopvlees (1cm) voor de aardappelen 400 g cornes de gatte fleur de sel 1 handvol peterselie olijfolie voor de vinaigrette 2 el augurkjes 1 el kappertjes 2 el zilveruitjes (op azijn) 1 el mosterd 6 el maïsolie 3 el hazelnootolie peper zout ½ bot dragon ½ citroen ...

Jeroen Meus - Zomerse hapjestafel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zomerse-hapjestafel

... p over het zomerfruit. 6. Neem een ruime serveerschaal bij de hand. 7. Leg er een stuk rillettes van varkensvlees op. 8. Snij het kopvlees in dobbelstenen en geef ze ook een plaats op de schaal. Prik er enkele tandenstokers in. 9. Snij enkele plakjes van de salami. Leg ze samen met de rest van de worst op de schotel. 10. Serveer het vlees met een potje pittige mosterd en zure augurken. 11. Schik de plakjes zalm op een ruime schaal. 12. Pel de sjalot en snipper ze zo fijn mogelijk. Te grote stukjes rauwe sjalot zijn niet erg smakelijk. 13. Spoel de peterselie en snipper ook het groen zo fijn mogelijk. Strooi de stukjes sjalot en peterselie willekeurig over de gerookte vis. 14. Leg er enkele partjes limoen (of citroen) bij. Maak een insnijding in het vruchtvlees, zodat er geen spatconcert van komt. 15. Gebruik enkel rijpe avocado’s. Snij de vruchten mid ...