Resultaten voor koken kreukels hoe maken
Jeroen Meus - Plateau fruits de mer du nord - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/plateau-fruits-de-mer-du-nord
... Plateau fruits de mer du nord - Je kookt de schelpen voor een plateau fruits de mer gaar in een pittige bouillon en geeft er gerookte makreel, krabbenpoten en ongepeld grijze garnalen bij. Relatief eenvoudig, maar bijzonder zomers. - Spoel de kreukels en de wulken in ...
Jeroen Meus - Simpele zeevruchtenschotel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/simpele-zeevruchtenschotel
... angoustine. Snij voorzichtig doorheen het pantser en verwijder voorzichtig het darmkanaaltje. 3. Laat eerst de kreukels 4 minuten koken in de bouillon die je bereid hebt. Schep de slakjes eruit en hou de bouillon op temperatuur. 4. Laat de kreukels volledig afkoelen. Plaats tegelijk de onderste etage van je stoommandje boven de pot. Schik er een bodem zeekraal in en leg daarop de helft van de het aantal langoustines. Druppel wat olijfolie en vers citroensap over de kleine kreeftenachtigen. 5. Plaats de tweede etage van de stoommand erop en leg daarin opnieuw zeekraal en de rest van de langoustines. Druppel er opnieuw een beetje olijfolie en citroensap over. Plaats het deksel op het mandje en stoom de langoustines gedurende 5 tot 6 minuten. 6. Neem het mandje weg van de stoom en laat de langoustines en de zeekraal volledig afkoelen. 7. Serveer de koude langoustines op de schaal met ijs. 8. Gebruik de afgekoelde zeekraal als ‘tapijtje’ voor enkele feestelijk opgekrulde sneetjes gerookte zalm. 9. Verzamel de koude kreukels in een schaaltje en plaats ze op het ijs. 10. Voo ...
Serranoham-krokantjes van Pierre Wind - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/ham/serranoham-krokantjes-pierre-wind
... Serranoham-krokantjes van Pierre Wind 4 personen 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 10 waarderingen BijgerechtVleesItaliaans Ingrediënten Serranoham, in flinterdunne plakjes Bereiden Verwarm de oven voor op 110 °C.Bedek een bakplaat ...
Zelf Baileys maken | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zelf-baileys-maken
... Zelf Baileys maken - Giet alles in de blender of keukenmachine. Mix kort, tot het net is vermengd. Giet in schone flessen en sluit ze af. In de koelkast bewaar blijft hij zeker 2 maanden goed. Serveer met veel ijs, of over een vanille-ijsje. Ingrediënten 200 ml slagroom ...
Mini brownies van Marcus Wareing - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/brownies/mini-brownies-marcus-wareing
... Mini brownies van Marcus Wareing 30 stuks 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 12 waarderingen GebakVegetarischAmerikaans Ingrediënten 300 g poedersuiker, plus extra voor het bestuiven 180 g bloem 40 g cacao 300 g pure chocolade van goede ...
TIP: IJs maken zonder ijsmachine! | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tip-ijs-maken-zonder-ijsmachine
... TIP: IJs maken zonder ijsmachine! - Doe yoghurt, aardbeien, munt en limoensap in een blender. Mix fijn. Serveer met verse aardbeien en wat munt. Ingrediënten 300 g volle yoghurt 300 g aardbeien (diepgevroren) 3 takjes munt 1 limoen eventueel honing ...
Homemade fastfood: zelf kipcorn maken | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/homemade-fastfood-zelf-kipcorn-maken
... Homemade fastfood: zelf kipcorn maken - Onder het motto "hoe vettiger hoe prettiger" en "YOLO", is dit de eigen versie van kipcorn. Je kan het met lange tv-worstjes maken, ofwel kip ofwel varkensvlees. Ideaal met een pintje bij een avond voetbal kijken. Schuif de worsten ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/super-lekker-aperitiefhapje
... Super lekker aperitiefhapje Dit is een heerlijk hapje, en dat zonder te koken. Het is echt de moeite waard, en je zal er veel complimenten mee oogsten.Ingrediënten:Bereidingswijze:Deze zijn het lekkerst en meest krokant als je ze nog vers kan maken:Snij de feta in ...
Zelf mayonaise maken | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-nieuwe-garde/recept/zelf-mayonaise-maken
... Zelf mayonaise maken - Meng de eierdooiers met de mosterd. Voeg straalsgewijs de olie toe, tot de mayonaise mooi gebonden is. Voeg de azijn toe en kruid af met peper en zout. Ingrediënten peper en zout ½ el azijn 200 ml soja-olie of zonnebloemolie ½ el mosterd 2 ...
Joppiesaus zelf maken | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/joppiesaus-zelf-maken
... Bereiding Snij het sjalotje fijn. Meng alle ingrediënten onder elkaar. Serveer met frietjes voor meer recepten ga naar VTMKoken.b ...