Resultaten voor knolraap
Recept voor wintersoep met wortelen en pastinaak | njam!
http://www.njam.tv/recepten/wintersoep-met-wortelen-en-pastinaak
... Bereiden: Schil, was en reinig knolraap, wortelen en wortelpeterselie en snijd in hapklare blokjes of schijfjes. Reinig en was de prei en snijd in ringen. Bruineer knolraap, wortelen en wortelpeterselie in een pan in hete boter, voeg kerrie en karwij toe, bruineer deze ...
Wildragout met pappardelle | Jamie Oliver
https://koken.vtm.be/jamie-home/recept/wildragout-met-pappardelle
... rdelle - Verwarm de oven voor op 180°/ stand 4. Giet wat olijfolie in een stoofpan en zet hem op het vuur. Voeg de ui, wortelen, knolraap, rozemarijn, tijm en de laurierbladeren toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes stoven. Doe het vlees en de bloem erbij, giet de witte wijn erover e ...
Chili van knolgroente met yoghurtsaus
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/450/chili-van-knolgroente-met-yoghurtsaus-1
... et preiwit en de gember in olie. Voeg de tomatenpuree en chilikruiden toe en laat even meestoven. Blus met de bouillon. Doe er de knolraap en de zoete aardappelen bij en laat afgedekt 15 minuten garen. Doe de bieten en lichtgroene prei bij de andere groenten en laat nog 10 minuten garen. Roer wat geraspte citroenschil samen met enkele druppels citroensap door de yoghurt. Snipper de peterselie en strooi die bij de groenten. Breng verder op smaak met peper en zout. Serveer de chili met de yoghurt apart erbij. ...
Finse koolraapschotel - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/koolraap/finse-koolraapschotel
... bij gebraden of gegrild vlees. Extra benodigd Ovenschaal van 18 x 30 cm, keukenmachine Variatietip Maak deze schotel ook eens met knolraap (raapjes, meiknolletjes) in plaats van met koolraap. KookboekHet recept 'Finse koolraapschotel' is afkomstig uit het kookboek... Van de groentemanLeanne Kitchen'Van de groenteman' biedt ruim 150 recepten, zowel zoete als hartige, variërend van een eenvoudige soep tot verrukkelijke gerechten, taarten en desserts, voor een... lees verder© Terra Lannoo. ...
Vegetarische herfst stoofpot met pastinaak en meiraap - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/vegetarische-herfst-stoofpot/
... ik zo overnemen. Bijvoorbeeld de gekarameliseerde uien en de pastinaak. Voor extra vulling, gebruikte ik meiraap (ook bekend als knolraap). Dit neemt perfect de smaken op van de vele verse kruiden die we gebruiken! Extra lekker De tip om deze vegetarische stoofpot extra veel smaak te laten krijgen: nadat het gerecht klaar is, laat je het nog minimaal een uur, met de deksel op de pan staan. Op deze manier trekken de smaken nog beter in. Verwarm voor serveren op laag vuur en je hebt een supersmakelijk gerecht! Tefal Trattoria Voor het gerecht maakte ik gebruik van de Tefal Trattoria pan. Een stylish alum ...
Groenterolletjes van haricots verts en winterwortel van Pierre Wind - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/chefs/pierre-wind/groenterolletjes-haricots-verts-winterwortel
... n reepjes beetgare winterpeen ingerold met het groen van een bosui (heel even gekookt). Met prei zou ook kunnen. Reepjes beetgare knolraap (of gekookte aardappel) ingerold met het groen van een bosui (heel even gekookt). Met prei zou ook kunnen. Beetgare haricots verts ingerold met een dunne beetgare reep rettich. Reepjes beetgare rettich ingerold met een dunne langwerpige beetgare plak wortel. Beetgare asperges met een beetgaar lint van prei of bosui opgeknoopt tot een bosje. Et cetera! Tip'Groenterolletjes lenen zich bij uitstek ervoor om ze tevoren te maken. Bijvoorbeeld in de ochtend. Bij het werkelijk maken van de avondmaaltijd liggen ze dus al klaar in de koeling. Dit scheelt zeeën van tijd. Ook is het handig om bijvoorbeeld de overgebleven boontjes van gisteren de volgende dag in een andere gedaante toch weer op tafel te krijgen.' - Pierre Wind KookboekHet recept 'Groenterolletjes van haricots verts en winterwortel' is afkomstig uit het kookboek... De kers op de appelmoesPierre Wind'De kers op de appelmoes' is EHBO - Eerste Hulp bij Bord Opmaken - voor iedere hobbykok. Saaie dineetjes worden originele eetspektakels: met dit boek kan iedere... lees verder© Kosmos Uitgevers. ...