Resultaten voor kirsch diplomat piet huysen
Diplomat pudding | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/diplomat-pudding
... lige water weg is, en doe ze mee in de kookpot. Laat alles wat sudderen, maar zorg ervoor dat je pudding niet kookt. Giet er 3 el kirsch bij, gebaseerd op je eigen smaak. Klop room op, terwijl je je pudding laat afkoelen tot lichaamstemperatuur, in koud water. Meng de room onder de pudding. Leg lange vingers, die wat gedrenkt zijn in kirsch, langs de zijkant van een kom, en giet de pudding erover. Laat het 2 u in de koelkast opstijven. Ingrediënten 2½ dl melk 1 vanillestokje 2 eidooiers 100 gr suiker 10 blaadjes gelatine 3 el kirsch (kersenalcohol) room lange vingers ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kaasfondue
... aas beetje bij beetje erbij en wacht telkens tot hij gesmolten is. Goed blijven roeren. Zorg dat de kaas niet kookt. Doe alcohol (kirsch of Poire William) en maïszetmeel in een kommetje en meng. Doe het bij de kaas, dit zorgt voor een binding. Ingrediënten 400 gr kaas kirsch of Poire William 3 dl witte wijn look 1 th lepel maïszetmeel ...
Whoopie pies met kirsch | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/whoopie-pies-met-kirsch
... Whoopie pies met kirsch - Meng de kristalsuiker, het zelfrijzend bakmeel en het bakpoeder bij elkaar. Meng met de mixer de boter erbij tot dit luchtig is. Voeg er dan het ei en de vanille toe. Voeg tenslotte beetje bij beetje de melk, room en het warm water toe tot alles ...
Kaasfondue met Brugge Dentelle, Brugge Rodenbach, Brugge Prestige en Rodenbach | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kaasfondue-met-brugge-dentelle-brugge-rodenbach-brugge-prestige-en-rodenbach
... rugge Prestige en Rodenbach - Wrijf de pan in met look. Rasp al de kaas of snij in kleine blokjes en warm op samen met de wijn en kirsch en tenslotte de maïzena. Roer tot je een gladde saus bekomt voed dan pas citroensap en kruiden toe. Zet op de tafel in een kaasfondue en roer regelmatig om. Serveer met stukjes grof br ...
Kaasfondue | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kaasfondue
... Kaasfondue - Meng de maïszetmeel met de Kirsch. Hak de look en voeg hem bij de witte wijn. Warm de wijn op en voeg er de kaas die fijn gesneden of gemalen is beetje bij beetje aan toe en blijven roeren. Wanneer de kaas een beetje begint te smelten, voeg er het maï ...
Tiramisu met amandelkoekjes en frambozen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tiramisu-met-amandelkoekjes-en-frambozen
... ascarpone toe aan het eigeel en meng dit, Voeg nu voorzichtig het eiwit eraan toe. Plet de helft van de frambozen met 2 eetlepels kirsch. Neem een groot wijnglas en doe er een laagje geplette frambozen in. Strooi hier een beetje verkruimelde amandelkoekjes overheen, leg hier vervolgens het mascarponemengsel bovenop en doe dit tot het hele glas vol is. Bovenaan werk je het glas af met de frambozen en een beetje cacaopoeder. Ingrediënt ...
Kersen trifle met bitterkoekjes - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/trifle/kersen-trifle-bitterkoekjes
... wachten waardering7.5obv 15 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 3 bitterkoekjes, in stukjes 1 eetlepel kirsch 125 ml zure room 1 eetlepel witte basterdsuiker ½ blik kersenvlaaivulling 150 ml vanillevla Bereiden Doe de stukjes bitterkoek in twee coupes. Besprenkel ze met kirsch. Roer de zure room los met de basterdsuiker ...
Kaasfondue met Zwitserse kazen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kaasfondue-met-zwitserse-kazen
... jes aan de kook, terwijl u voortdurend roert. Laat opwarmen tot de kaas goed gesmolten is. U kunt naar smaak peper en een glaasje kirsch toevoegen. Zet de rechaud op een middelhoog pitje en roer er elk stukje brood goed doorheen. Serveer met zilveruitjes en augurkjes. Ingrediënten 500 gr L'Etivaz kaas 300 gr Vacherin Fribourgeois AOC kaas 1 teentje knoflook 3 dl droge witte wijn 1 borrelglaasje kirsch peper 600 gr brood, in stukjes gesneden zilveruitjes augurkjes ...
Jeroen Meus - Schwarzwälder kirsch - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/schwarzwalder-kirsch
... Schwarzwälder kirsch - Jeroen ging te rade bij zijn goede vriend Roger van Damme voor dit recept. Het is een authentieke Schwarzwälder kirsch, een chocoladebiscuit met krieken en slagroom. Het ziet er fantastisch uit en met een beetje geduld lukt het iedereen om ze ...
Schwarzwälder kirsch mousse - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/schwarzwalder-kirsch-mousse/
... Schwarzwälder kirsch mousse Schwarzwalder kirsch taart ken je vast wel: chocoladetaart met kersen en room. Oftewel Zwarte Woud-kersentaart. Geïnspireerd op deze lekkere taart heb ik een superlekker en makkelijk dessert voor je. Leuk voor gewoon zo, maar deze is zeker ...