Resultaten voor kippenbouillon
Koude meloensoep met Gandaham | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/koude-meloensoep-met-gandaham
... Koude meloensoep met Gandaham - Het is een kwestie van proeven om de juiste verhouding tussen de meloen en de kippenbouillon te vinden. Ik vind het lekker als je het zoute van de kippenbouillon doorheen de meloensmaak proeft. Snijd de ham tot een soort vlaggetjes, prik ze op ...
Jeroen Meus - Kippenbouillon - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kippenbouillon-0
... kippenbouillon - Deze kippenbouillon is de ideale basis voor allerhande van Jeroens favoriete soepen en sauzen. Een tip: voorzie altijd een grote portie. Wat je niet meteen nodig hebt, vries je in voor latere bereidingen. - kippenbouillon Kopieer het recept voor groentebouillon, ...
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten en aardbeien | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/carpaccio-van-sint-jakobsvruchten-en-aardbeien
... Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten en aardbeien - Verwarm het water en voeg er een lepel kippenbouillon aan toe. Doe vervolgens gelatine in koud water, voeg dit toe aan de kippenbouillon en zet dit in de koelkast. Snijd de aardbeien in schijfjes en besprenkel ze met de azijn. ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kippenbouillon
... kippenbouillon - Zelfgemaakte kippenbouillon is de perfecte basis voor heerlijke kippensoep, sauzen en stoofpotjes zoals vol-au-vent. kippenbouillon maken is bovendien helemaal niet moeilijk. Zo lukt het elke keer. - Was de prei wortelen en selder grondig. Snijd in grove st ...
Snoekbaars met risotto van waterkers en coulis van tomaat | VTM Koken
https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/snoekbaars-met-risotto-van-waterkers-en-coulis-van-tomaat
... erkers af, giet af en mix heel fijn in de blender. Stoof sjalot en look aan, samen met de risotto rijst. Bevochtig een beetje met kippenbouillon. Voeg geleidelijk kippenbouillon toe tot de rijst gaar is. Meng er de gemixte waterkers onder. Stoof sjalot en look samen aan met zongedroogde en verse tomaat. Voeg tomatenpuree toe en laat even verder sudderen. Bevochtig met de kippenbouillon en mix alles. Zeef de saus en mix er nog een beetje olijfolie ond ...
Bouillon van aardappel met een gepocheerd eitje | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/bouillon-van-aardappel-met-een-gepocheerd-eitje
... Bouillon van aardappel met een gepocheerd eitje - Aardappelen koken met de pel in kippenbouillon met tijm, look en enkele peperbollen tot ze gaar zijn. Aardappelen pellen en door een zeef wrijven. kippenbouillon toevoegen (begin met ½ l en bepaal zelf hoe de dikte van de bouillon ...
Ajuinsoep | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ajuinsoep
... l de ajuinen en snijd ze fijn. Smelt Alpro soya Bakken en Braden en bak alles bruin aan in een pan. Blus met wat water en voeg er kippenbouillon aan toe. Laat het geheel 45 minuten koken en voeg kruiden toe naar eigen smaak. Serveer de soep met geroosterd stokbrood en veel kaas. Ingrediënten 3 ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/121/broccoliroom
... Een heerlijke romige soep - Pel en snipper de ui. Verdeel de broccoli in roosjes. Hou een paar broccoliroosjes apart. Verwarm de kippenbouillon. Fruit de uisnippers glazig in een nootje boter. Blus met de kippenbouillon. Doe er de broccoliroosjes bij. Laat 5 tot 10 minuten koken (niet l ...
Preisoep met spekreepjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/preisoep-met-spekreepjes
... Preisoep met spekreepjes - Snij de aardappelen, de ui en de prei in stukken en stoof ze aan in bakboter. Bevochtig met de kippenbouillon en laat 45 min goed doorkoken. Mix ze glad en voeg er de room aan toe. Snij 1 prei in rondjes en friteer. Bak het spek in bakboter tot het ...
Kippenborst à la nage met kokos | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kippenborst-la-nage-met-kokos
... Kippenborst à la nage met kokos - Pocheer de kippenborsten tegen het kookpunt. Voeg kippenbouillon toe. Snijd de groentjes gelijkvormig fijn. Voeg ze toe aan het water samen met de kokosmelk en de room. Werk af met koriander en een beetje citroensap. Serveer in een diep bord. ...