Resultaten voor king crab uit de diepvries

King krab met prei - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/king-krab-met-prei

... king krab met prei By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: olijfolie prei poten king crab Directions: 1. Snijd de prei in rolletjes van 5 cm en stoom ze gedurende 2 minuten op 100 graden. Rol de ...

Cappuccino van erwt met king crab, grijze garnalen en serranoham | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cappuccino-van-erwt-met-king-crab-grijze-garnalen-en-serranoham

... Cappuccino van erwt met king crab, grijze garnalen en serranoham - Laat de erwten samen met de munt 1 minuut koken in gezouten water. Giet af en laat schrikken in ijskoud water (voor de groene kleur). Pureer de munt en erwten en voeg de bouillon toe. Mix alles tot ...

Recept voor mosterdsausje voor bij krab | njam!

http://www.njam.tv/recepten/mosterdsausje-voor-bij-krab

... bereiden: Meng de mayonaise met de rest van de  ingrediënten en spatel er voorzichtig de Duvel onder.  serveren: Serveer het sausje bij gekookte San Francisco crab en king crab en geef er een paar partjes citroen bij. Ingrediënten 500 mlzelfgemaakte ...

King crab met een jus van schaaldieren | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/king-crab-met-een-jus-van-schaaldieren

... ol de pasta op op een vleesvork, en drappeer mooi op het bord. Verdeel rijkelijk krabvlees en jus over de borden. Ingrediënten 8 king crab-poten peper en zout Court Bouillon 1½ l water snuifje zout 1 stengel selder, grof gesneden 2 wortels, grof gesneden 1 ui, grof gesneden jus van schaaldieren 30 gr boter 1 grote zoete, witte ui 10 Parijse champignons, in 4 gesneden 1 teentje look, versnipperd 1 el tomatenpuree ½ dl cognac 400 ml Lacroix kreeftenfond 1 dl room ½ dl Noilly Prat pasta 2 el olijfolie verse pasta, gekookt 1 chilipepertje, fijngesneden (met of zonder zaadjes, naar eigen smaak) fijngehakte krulpeterselie 1 el curry ...

Thais soepje met pompoen en king krab | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/thais-soepje-met-pompoen-en-king-krab

... Thais soepje met pompoen en king krab - Pompoen schillen en in kleine dobbelsteentjes snijden en de krab laten uitlekken. Sjalot, look, peper, munt, koriander en citroengras aanstoven in olijfolie. Blussen met kokosmelk en bouillon. Vissaus toevoegen. Aan het kookpunt ...

Uit de keuken van Levine: King Arthur Flour Baking classes

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2011/09/king-arthur-flour-baking-classes.html

... king Arthur Flour Baking classes Mijn droom is ooit nog eens een cursus te volgen bij het Baking Education Center van king Arthur Flour in Norwich, Vermont, USA. Het liefst dan een cursus die gegeven wordt door Jeffrey Hamelman, schrijver van één van mijn favoriete ...

Uit de keuken van Levine: september 2011

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2011_09_01_archive.html

... king Arthur Flour Baking classes Mijn droom is ooit nog eens een cursus te volgen bij het Baking Education Center van king Arthur Flour in Norwich, Vermont, USA. Het liefst dan een cursus die gegeven wordt door Jeffrey Hamelman, schrijver van één van mijn favoriete ...

Maki sushi: Californiërol - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/rijst/sushi/maki-sushi-californierol

... VisJapans Ingrediënten 1 portie sushirijst (zie 'sushirijst maken' onderaan het recept) 1-2 grote stukken vlees uit de poten van king crab, of 6 krabsticks 1 avocado, gepeld en de pit verwijderd 2 vellen nori, overdwars doormidden gesneden 4 eetlepels tobiko-viseitjes, of sesamzaadjes, licht geroosterd 1 bosje bieslook 2 eetlepels mayonaise, desgewenst voor erbij ingemaakte gember shoyu (Japanse so ...

Chili crab - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/chili-crab/

... Chili crab In de categorie 'leuke uitdagingen' gingen we op een zaterdagavond aan de slag met krab. Ik kan je vertellen dat het best een werkje was. Het koken zelf niet, want gewoon een minuut of 6 in water met zeezout, maar daarna komt het meeste werk: het schoonmaken ...

Eetplezier: Vishandel van As Zeeland - Yerseke

http://eetplezier.blogspot.be/2012/09/vishandel-van-as-zeeland-yerseke.html

... ich likkebaardend een weg weten te banen naar dit paradijsje vol zilte zaligheden. Roodbaars, zalm, dorade, rogvleugel, sliptong, king crab, garnalen, de befaamde Zeeuwse mosselen, het is er allemaal. En iedereen bij wie de gedachte heeft postgevat dat er aan vis een “luchtje” zit: spoedt u naar Van As en dit vooroordeel zal voor altijd plaats maken voor een onbedwingbare trek in een gezonde portie zeefruit. Met de Oosterschelde in hun achtertuin, vindt er dagelijks aanvoer plaats van kraakverse vis. En kraakversheid is waar het om gaat als men het heeft over de kwaliteit van vis. Bovendien wordt hier volledig tegemoet gekomen aan de wens van de klant. Wer ...