Resultaten voor kersentaart met gekochte bladerdeeg

Kersentaart | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kersentaart

... kersentaart - Snijd de marsepein in kleine blokjes en meng deze met de eieren. Laat dit mengsel 1 uur weken en maak het daarna glad met 50 g boter. Schik het bladerdeeg in een taartvorm. Vul de taartvorm met de kersen en giet het marsepeinbeslag eroverheen. Overstrooi het ...

Landelijke kersentaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/landelijke-kersentaart

... Landelijke kersentaart - Voor de frangipane: meng de boter, suiker, amandelpoeder, eierdooiers en het vanille-extract in een keukenmachine. Laat afkoelen in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg een bakplaat in de oven om ze mee op te warmen. Leg het bladerdeeg ...

Petitfours met rozencrème | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/petitfours-met-rozencreme

... Petitfours met rozencrème - Klop de boter met de gezeefde poedersuiker romig. Klop dan de roomkaas erdoor tot de massa mooi glad is; roer het rozenwater en de rozenconfituur door de botercrème. Snijd de cake horizontaal in 4 dunne plakken. Bestrijk 3 plakken cake met de ...

Kersentaart - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/taart/kersentaart

... de rietsuiker in een kommetje en rol de kersen door de suiker. Leg de kersen in de taartvorm en giet het beslag eroverheen.Bak de kersentaart in 30-40 minuten gaar in de voorverwarmde oven, totdat de bovenkant goudbruin gekleurd is en de cake mooi stevig is. Dek de taart eventueel de laatste 5 minuten af met aluminiumfolie. Extra benodigd Taartvorm (Ø 26 cm), aluminiumfolie Het recept 'Kersentaart' is afkomstig uit het kookboek Desserts (fun food serie) van Thea Spierings. © Caplan Books. ...

Kersentaart met hartjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kersentaart-met-hartjes

... kersentaart met hartjes - Je bent fan van taart bakken én kersen? Zelf kersentaart maken is makkelijk. De bereiding van het deeg neemt wat tijd, maar het is echt de moeite waard. - Snijd de boter in kleine blokjes en zet ze nog even in de koelkast.Meng de ...

Kersentaart

http://saskookt.blogspot.com/2014/07/kersentaart.html

... r hadden we heerlijke kersen van Biobuur en omdat we er eens wat anders mee wilden maken dan clafoutis, maakte ik er deze lekkere kersentaart mee. Onderstaand recept komt van Photo-copy en is enkel met kersen, maar ik verving een deel van de kersen door bosbessen en dat was ook heel lekker.De crumble lukte weer niet zo goed, ik krijg dat nooit knapp ...

Kersentaart met pistachenoten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/taart/kersentaart-pistachenoten

... kersentaart met pistachenoten 6 personen 10 min voorbereiden 30 min bereiden 30 min wachten waardering7.8obv 8 waarderingen GebakVegetarischHollands Ingrediënten 500 g zoete kersen 120 g ongezouten pistachenoten, fijngehakt 40 g suiker poedersuiker voor het zanddeeg 100 ...

Varkenshaasje in bladerdeeg met appel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenshaasje-in-korstdeeg-met-appel

... Varkenshaasje in bladerdeeg met appel - Bak het varkenshaasje bruin langs alle kanten. Snijd de appelen in een fijne brunoise en stoof ze aan in wat boter tot ze gaar zijn. Laat de helft ervan afkoelen, de andere helft blussen met rum. Voeg water en bouillon toe alsook de ...

Ossenhaas in bladerdeeg | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ossenhaas-in-bladerdeeg

... Ossenhaas in bladerdeeg - Verwarm de oven voor op 200 graden. Smelt de vetstof in de pan, kruid het vlees en bak aan tot het overall een mooi korstje heeft (3 minuten aan elke kant) Haal de ossenhaas uit de pan en leg hem gedurende 20 minuten in de koelkast tot hij koud is. ...

Romige vis met knapperig bladerdeeg recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R577390/romige-vis-met-knapperig-bladerdeeg

... Romige vis met knapperig bladerdeeg - 275 g wilde en witte rijst, 4 plakjes bladerdeeg, 1 bloemkool, 3 tl gemalen kurkuma (koenjit), 1 beker slagroom, 400 g kabeljauwfilet, 2 el dille ...