Resultaten voor kersentaart ; piet
Kersentaart - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/taart/kersentaart
... de rietsuiker in een kommetje en rol de kersen door de suiker. Leg de kersen in de taartvorm en giet het beslag eroverheen.Bak de kersentaart in 30-40 minuten gaar in de voorverwarmde oven, totdat de bovenkant goudbruin gekleurd is en de cake mooi stevig is. Dek de taart eventueel de laatste 5 minuten af met aluminiumfolie. Extra benodigd Taartvorm (Ø 26 cm), aluminiumfolie Het recept 'Kersentaart' is afkomstig uit het kookboek Desserts (fun food serie) van Thea Spierings. © Caplan Books. ...
Kersentaart | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kersentaart
... kersentaart - Snijd de marsepein in kleine blokjes en meng deze met de eieren. Laat dit mengsel 1 uur weken en maak het daarna glad met 50 g boter. Schik het bladerdeeg in een taartvorm. Vul de taartvorm met de kersen en giet het marsepeinbeslag eroverheen. Overstrooi het ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kersentaart-met-hartjes
... kersentaart met hartjes - Je bent fan van taart bakken én kersen? Zelf kersentaart maken is makkelijk. De bereiding van het deeg neemt wat tijd, maar het is echt de moeite waard. - Snijd de boter in kleine blokjes en zet ze nog even in de koelkast.Meng de ...
http://saskookt.blogspot.com/2014/07/kersentaart.html
... r hadden we heerlijke kersen van Biobuur en omdat we er eens wat anders mee wilden maken dan clafoutis, maakte ik er deze lekkere kersentaart mee. Onderstaand recept komt van Photo-copy en is enkel met kersen, maar ik verving een deel van de kersen door bosbessen en dat was ook heel lekker.De crumble lukte weer niet zo goed, ik krijg dat nooit knapp ...
Kersentaart met pistachenoten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/taart/kersentaart-pistachenoten
... kersentaart met pistachenoten 6 personen 10 min voorbereiden 30 min bereiden 30 min wachten waardering7.8obv 8 waarderingen GebakVegetarischHollands Ingrediënten 500 g zoete kersen 120 g ongezouten pistachenoten, fijngehakt 40 g suiker poedersuiker voor het zanddeeg 100 ...
Landelijke kersentaart | VTM Koken
https://koken.vtm.be/bills-food/recept/landelijke-kersentaart
... Landelijke kersentaart - Voor de frangipane: meng de boter, suiker, amandelpoeder, eierdooiers en het vanille-extract in een keukenmachine. Laat afkoelen in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg een bakplaat in de oven om ze mee op te warmen. Leg het bladerdeeg ...
De zomer is een feest met deze kersentaart!
http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/07/deze-zomer-is-een-feest-met-deze.html
... De zomer is een feest met deze kersentaart!Lang geleden hé, dat ik hier nog eens een dessertje geblogd heb? Dit recept (van BBC Good Food) is echt een aanrader en zo makkelijk om te maken! Ik heb een mix gebruikt van kersen en krieken, maar als je niet van zuur houdt, laat ...
Uit de keuken van Levine: Kersentaart met frangipane
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/07/kersentaart-met-frangipane.html
... een hoog opstaande rand maakt, want de rand zakt iets in tijdens het bakken. Ook belangrijk om te weten: het testpanel heeft deze kersentaart als heel lekker beoordeeld! kersentaart met frangipane Recept printen Bodem: 150 gram patentbloem 35 gram poedersuiker snuf zout 125 gram koude ongezouten roomboter, in blokjes Vulling: ± 300 gram kersen, ontpit 200 gram amandelspijs, in kleine stukjes/verkruimeld 115 gram zachte ongezouten roomboter 45 gram suiker 1/8 theelepel amandel extract snuf zout 2 grote eieren 30 gram patentbloem Verder: ronde vorm van 24 cm met losse bodem, ingevet poedersuiker voor de afwerking Bodem: Doe patentbloem, poedersuiker en zout in de kom van een foodprocessor, druk op de pulseknop om door elkaar te mengen. Voeg de koude boter in blokjes toe. Druk een aantal keer kort op de pulseknop totdat zich een deegbal vormt. Druk het deeg gelijkmatig uit over de bodem en de rand van de ingevette vorm. Zet de bodem minstens 15 minuten in de vriezer. Ik heb de vorm 1 uur in de vriezer gezet. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de bevroren bodem totdat de bodem lichtbruin is, ± 20 minuten. Laat de bodem iets afkoelen voordat de vulling erin gaat.Vulling: Doe de amandelspijs, boter, suiker, amandel extract en zout in een kom. Mix (met platte klopper standmixer of handmixer) in ± 3 minuten tot een glad mengsel. Voeg de eieren één voor één 1 toe. Voeg het volgende ei pas toe als het v ...
Kersentaart en gin-tonic | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kersentaart-en-gin-tonic
... kersentaart en gin-tonic - Voor het deeg: doe de gist in het koude water en roer tot als alles opgelost is. Doe de bloem, de boter (belangrijk dat ze koud is), de opgeloste gist, een snuifje zout, een eitje en het rietsuiker in een keukenrobot. Meng alles kort onder elkaar ...
Uit de keuken van Levine: Kersentaart met frangipane (2)
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/08/kersentaart-met-frangipane-2.html
... kersentaart met frangipane (2) Mmmmmm kersen, ik kan er geen genoeg van krijgen. In juli bakte ik ook al een kersentaart met frangipane, maar deze is weer anders. Het recept is afkomstig van de website Joy of Baking. De recepten van Stephanie kloppen altijd en en -heel handig- ...