Resultaten voor karnemelkpap met rijs
Karnemelkpap | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/karnemelkpap
... karnemelkpap - Zet een steelpan op het laagste vuur. Giet de karnemelk in de steelpan met de suiker en de rijst. Meng de bloem met wat karnemelk en giet bij het geheel. Roer 10 tot 15 minuten op een zacht vuurtje. Als het begint op te koken haal je de steelpan van het vuur. ...
Uit de keuken van Levine: Lichtbruin brood met lijnzaad
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/01/lichtbruin-brood-met-lijnzaad.html
... Lichtbruin brood met lijnzaad Lichtbruin brood met lijnzaad Recept printen250 gram volkorenmeel330 gram tarwebloem25 gram lijnzaad7 gram droge gist360 gram lauwwarm water40 ml zonnebloemolie11 gram zoutbroodbus van 30 cm, ingevet Doe alle ingrediënten behalve het zout in ...
Uit de keuken van Levine: Havervlokkenbrood
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/07/havervlokkenbrood.html
... Havervlokkenbrood Een lekker broodje voor de dagelijkse lunch.Havervlokkenbrood Recept printen300 gram tarwebloem100 gram volkorenmeel100 gram kamutmeel (te vervangen door volkorenmeel)75 gram fijne havervlokken6 gram droge gist20 gram (volle) melkpoeder20 gram zonnebloemolie30 ...
Uit de keuken van Levine: Witte broodjes met polenta
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/08/witte-broodjes-met-polenta.html
... Witte broodjes met polenta Net als in de pizzabroodjes heb ik in dit deeg polenta verwerkt. Resultaat: broodjes met een extra 'crunch'.Witte broodjes met polenta Recept printen4 gram droge gist10 gram suiker400 gram tarwebloem100 gram (instant) polenta10 gram zout25 gram ...
Uit de keuken van Levine: Zuurdesembrood met hazelnoten en krenten
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/05/zuurdesembrood-met-hazelnoten-en.html
... Zuurdesembrood met hazelnoten en krenten Gisteren heb ik voor het eerst een brood uit het boek How to make bread van Emmanuel Hadjiandreou gebakken. Dit boek heb ik al een tijdje in de kast staan en wist niet zo goed wat ik ermee aan moest. Het is een mooi boek met veel stap ...
Uit de keuken van Levine: Brood met pompoenpitten
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/04/brood-met-pompoenpitten.html
... Brood met pompoenpitten Brood met pompoenpitten Recept printen250 gram volkorenmeel330 gram tarwebloem50 gram pompoenpitten + om te bestrooien10 gram moutpoeder *7 gram droge gist360 gram lauwwarm water40 ml zonnebloemolie11 gram zoutbroodbus van 30 cm, ingevet* Moutpoeder ...
Uit de keuken van Levine: augustus 2010
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010_08_01_archive.html
... Kokosbolussen In de posting over de aardbeien van Jan Robben beloofde ik het recept voor deze broodjes. Ik bak ze al jaren en dan voornamelijk in de zomer. Ze zijn namelijk heerlijk met aardbeien, lekkere (zelfgemaakte) jam kan natuurlijk ook. Het oorspronkelijke recept komt ...
Uit de keuken van Levine: Wit brood (2)
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/08/wit-brood-2.html
... Wit brood (2) Wit brood is wit brood. Of toch niet? Uiteraard is het altijd gemaakt van tarwebloem, maar er kan met de rest van de ingrediënten volop gevarieerd worden. Bijvoorbeeld melk of karnemelk in plaats van water, olie in plaats van boter of het vet helemaal weglaten. ...
Uit de keuken van Levine: Kokosbolussen
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/08/kokosbolussen.html
... Kokosbolussen In de posting over de aardbeien van Jan Robben beloofde ik het recept voor deze broodjes. Ik bak ze al jaren en dan voornamelijk in de zomer. Ze zijn namelijk heerlijk met aardbeien, lekkere (zelfgemaakte) jam kan natuurlijk ook. Het oorspronkelijke recept komt ...
Uit de keuken van Levine: Lichtbruine bolletjes met kamut
https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2018/09/lichtbruine-bolletjes-met-kamut.html
... Lichtbruine bolletjes met kamut Heerlijke zachte bolletjes met tarwebloem en kamutmeel. Met alleen kamutmeel vind ik de broodjes wat compacter worden. Daarom heb ik het kamutmeel gemengd met Amerikaanse patentbloem. Dit recept is eerder ook op de website van De Zuidmolen ...