Resultaten voor kappertjes tomatensaus
Spaghetti met verse tomatensaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/spaghetti-verse-tomatensaus
... blokjes 3 eetlepels olijfolie 25 g pijnboompitten, grofgehakt 1 teentje knoflook, geperst ½ rode peper, fijngehakt 1 eetlepel kappertjes 15 g basilicum, fijngehakt 150-200 g spaghetti 50 g Parmezaanse kaas, grofgeraspt Voorbereiden Doe de tomaatblokjes in een kom en meng de olijfolie, de pijnboompitten, de knoflook, de rode peper, de kappertjes en het basilicum erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de saus minstens 1 uur bij kamertemperatuur staan, zo ...
Conchiglie met ansjovis en kappertjes
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/122/conchiglie-met-ansjovis-en-kappertjes
... Conchiglie met ansjovis en kappertjes - Pastaschotel met een lekkere pittige tomatensaus - Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snij hem in blokjes. Snij de ansjovis in stukjes. Laat de tonijn en de kappertjes uitlekken. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/tomatensaus
... ze saus is de basis bij veel van onze gerechten met tomatensaus.En afhankelijk van het recept werk je de saus nog af met bv room, kappertjes en/of basilicumblaadjes of wat je lekker vindt.Bij een Frans gerecht gebruik je Provençaalse kruiden.Je kan dit perfect dubbel maken en invriezen Wij maken de tomatensaus heel snel zelf met de Thermomix.Op het vuur is ie net zo lekker en even snel klaar. Alleen moet je dan nog roeren en een mixer vuil maken. Ja we zijn wel fan van snel en handig, luxebeestjes dat we zijn.naar nog andere sauzen Bereidingstijd:Je kan deze saus op 15 minut ...
Kabeljauw met citroen en tomatensaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/kabeljauw/kabeljauw-citroen-tomatensaus
... eetlepel paprikapoeder 4 kabeljauwfilets van ca. 150 g 1 citroen, geraspt en uitgeperst 3 eetlepels bloem 50 g boter 2 eetlepels kappertjes 3 eetlepels peterselie, fijngehakt Bereiden Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook even aan. Schep de tomaten en het paprikapoeder erdoor. Smoor de tomaten afgedekt in ca. 10 minuten zachtjes gaar. Wrijf de kabeljauwfilets in met citroensap, zout en peper en wentel ze door de bloem. Verhit de boter in een hapjespan en bak de vis in ca. 5 minuten bruin. Keer de filets halverwege voorzichtig. Wrijf het tomatenmengsel boven een kom door ...
Rog met kappertjes en Gandaham | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rog-met-kappertjes-en-gandaham
... Rog met kappertjes en Gandaham - Smelt een klontje boter in de pan. Dip de roggevleugels in wat bloem en bak ze mooi bruin langs beide kanten. Haal ze uit de pan als ze gaar zijn en blus met citroensap en de 4 el water. Voeg er de Gandaham, peterselie en kappertjes bij. ...
Kabeljauwfilet in parmaham met Siciliaanse tomatensaus – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/kabeljauwfilet-in-parmaham-met-siciliaanse-tomatensaus/
... de kabeljauw met zwarte peper. Leg er wat rucola op en wikkel de parmaham rond de kabeljauwfilet. Doe de tomatenblokjes, rode ui, kappertjes, olijven, knoflook, basilicum en oregano in een ovenschaal en kruid met peper en zout. Leg er de vis op, besprenkel met een scheutje olijfolie en citroensap. Zet 12 minuten in de voorverwarmde oven. Bak de courgetteslierten 2 ...
Rog met kappertjes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rog-met-kappertjes
... Rog met kappertjes - Smelt de boter in een antikleefpan tot ze schuimt. Kruid de vis met peper en zout langs beide kanten. Bebloem de vis. Leg de vis op z’n dikste kant in de pan. Zet het vuur wat lager en bak gedurende een 8-tal minuten. Bak ze vervolgens nog een 2 à ...
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tomatensaus
... tomatensaus - Doe boter in de pot, snijd de ui fijn en doe ze erin. Snijd de tomaten in 8 stukjes. Wanneer de ui gestoofd is, doe je er de tomaten en de look bij. Stoof aan en doe er het water, de ketchup en de geconcentreerde tomatenpuree bij. Laat een halfuur sudderen ...
Sas Kookt!: Pasta met tonijn en tomatensaus
http://saskookt.blogspot.be/2010/12/pasta-met-tonijn-en-tomatensaus.html
... 50 g (glutenvrije) pasta een kleine ui, gesnipperd 1 teentje look olijfolie 1 blik tomatenstukjes 1 blik tonijn op eigen nat 1 el kappertjes (optioneel) 3 ansjovisfilets uit blik of bokaal, in stukjes (optioneel) kruiden naar keuze, fijngehakt peper en zout parmezaanse kaas, geraspt (optioneel) Kook de pasta gaar in water met wat zout of een bouillonblokje. Fruit de ui en de look in wat olijfolie. Doe de tomatenstukjes en de ansjovis erbij en laat op een zacht vuurtje een tiental minuten pruttelen. Laat de tonijn en de kappertjes uitle ...
Restjeswafel met kip, mozzarella en tomatensaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/restjeswafel-met-kip-mozzarella-en-tomatensaus
... Restjeswafel met kip, mozzarella en tomatensaus - Na een feest heb je vaak wat restjes over. Verwerk het in een lekkere restjeswafel, ideaal als hapje. Een stukje kip of kalkoen, wat mozzarella, ricotta of geitenkaas en een beetje tomatensaus...het kan allemaal in deze ...