Resultaten voor kan ik hollandaisesaus op voorhand maken

Hollandaisesaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hollandaisesaus

... hollandaisesaus - hollandaisesaus - Klop de eidooiers met het water en citroensap met een garde los. Zet de kookpot op een zeer zacht vuur en klop tot een schuimige massa. Als je dit op een te heet vuur doet stollen de dooiers te snel en krijg je een roerei als ...

Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomd-kabeljauwhaasje-met-asperges-en-hollandaisesaus

... Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus - Hollandaisesaus, hoe maak je dit nu? Met dit recept mislukt die hollandaise nooit. Leg de zeekralen en de kabeljauw in een stoomschaal, kruid de kabeljauw en stoom dit gedurende 3 minuten op 80° C. Snijd ...

Asperges met garnalen en hollandaisesaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-garnalen-en-hollandaisesaus

... Asperges met garnalen en hollandaisesaus - Schil de asperges en kook ze gaar in gezouten water. Smelt de boter. Klop de eierdooiers met water en azijn op een zacht vuurtje op tot het schuim gaar is.Werk het geheel op met de geklaarde boter. Pocheer de eieren gedurende ...

Preistoemp met victoriabaars en hollandaisesaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/preistoemp-met-victoriabaars-en-hollandaisesaus

... p met victoriabaars en hollandaisesaus - Een stukje vis met een heerlijke huisgemaakte hollandaisesaus en smakelijke stoemp, soms kan dit echt zo lekker zijn! Schil de aardappelen en was de prei. Snijd de aardappelen in gelijke stukken. Snijd de prei in stukken van 1 cm. Ze ...

Jeroen Meus - Mi-cuit van zalm met asperges, crumble van aardappel en Hollandaisesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mi-cuit-van-zalm-met-asperges-crumble-van-aardappel-en-hollandaisesaus

... asperges, crumble van aardappel en hollandaisesaus - Een klassieke bereiding met als basis licht gegaarde zalm en asperges. De krokante toets komt van de crumble van aardappel. Het geheel werkt Jeroen af met hollandaisesaus en mini-waterkers. Zo zie je, met weinig moeite kan je op hoo ...

Jeroen Meus - Zeebaars met venkel, hollandaisesaus en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeebaars-met-venkel-hollandaisesaus-en-aardappelen

... er en zout.Verdeel de zeebaars in porties en maak enkele inkepingen in het vel. Kruid de vis met peper en zout en bak ze op de velkant in een pan met hete boter.Maal de gedroogde chilipepers fijn in een blender tot chilipoeder of gebruik chiliflakes.Zet het vuur voor de vis af en draai de filets nog even om.Giet de aardappelen af.Schep enkele stukken venkel, een stuk gebakken vis en wat aardappelen op een bord. Lepel er de warme hollandaisesaus over en werk af met een snuifje chilipoeder. Smakelijk! ...

Jeroen Meus - Zeebaars met venkel, hollandaisesaus en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeebaars-met-venkel-hollandaisesaus-en-aardappelen

... er en zout.Verdeel de zeebaars in porties en maak enkele inkepingen in het vel. Kruid de vis met peper en zout en bak ze op de velkant in een pan met hete boter.Maal de gedroogde chilipepers fijn in een blender tot chilipoeder of gebruik chiliflakes.Zet het vuur voor de vis af en draai de filets nog even om.Giet de aardappelen af.Schep enkele stukken venkel, een stuk gebakken vis en wat aardappelen op een bord. Lepel er de warme hollandaisesaus over en werk af met een snuifje chilipoeder. Smakelijk! ...

Brood met gepocheerde eieren en hollandaisesaus - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/gepocheerde-eieren-hollandaisesaus/

... Brood met gepocheerde eieren en hollandaisesaus Laatst waren we uitgenodigd bij Jerome's broer die dit gerecht voor ons maakte. Alleen bleek de hollandaisesaus nog wel een dingetje.... als je deze namelijk niet precies goed bereidt, gaat 'ie schiften. Thuis kwam ik ...

Jeroen Meus - Hollandaisesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hollandaisesaus

... of draai de pan voortdurend een kwartslag naar links en naar rechts). Bewerk de volledige bodem van de pan, zodat het eigeel geen kans krijgt om te stollen tot stukjes ‘omelet’. Neem de pan af en toe weg van het vuur, zodat je de temperatuur van de saus onder controle kan houden. Blijf kloppen tot je een licht gebonden schuimige saus krijgt, waarin de garde z’n sporen achterlaat.  4. Schenk de geklaarde boter in een straaltje bij de saus. Blijf onophoudelijk kloppen met de garde. 5. Knijp er een scheutje vers citroensap bij en roer. 6. Proef de hollandaise en breng ze op smaak met een bescheiden snuifje cayennepeper en wat zout. ...

Jeroen Meus - Zalm met puree, schorseneren en hollandaise met pickles - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalm-met-puree-schorseneren-en-hollandaise-met-pickles

... ickles.De zalm Verdeel de vis in porties en kruid met peper en zout.Smelt een klontje boter in een pan. Bak de vis eerst op de velkant.Draai de zalm om als hij bijna gaar is.Afwerken en serveren Giet de aardappelen af en plet ze met de eierdooiers, een klontje boter en een scheutje melk. Breng op smaak met nootmuskaat en wat zout.Snipper de peterselie en meng hem door de puree.Verwarm de schorseneren op het vuur in een klein beetje water met wat peper.Serveer de zalm met de peterseliepuree, de schorseneren en de hollandaisesaus met pickles. ...