Resultaten voor kalfsschenkel
Jeroen Meus - Ossobuco met witte bonen en pasta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ossobuco-met-witte-bonen-en-pasta
... asta - De klassieker der Italiaanse stoofschotels is ongetwijfeld ossobuco, een heerlijk vleesgerecht op basis van zacht gegaarde kalfsschenkels. Jeroen serveert er een handvol heerlijke groenten, witte boontjes en pasta bij. Maar je kan dit gerecht evengoed met een lekkere puree presenteren. N ...
Ossobuco en cannellinibonen met knoflook - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/ossobuco/ossobuco-cannellinibonen-knoflook
... bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 2-3 eetlepels olijfolie 1½ kg kalfsschenkel, in 3-4 cm dikke plakken 1 grote ui, in blokjes 1 wortel, geschild en in blokjes 1 liter kalfsbouillon of kippenbouillon 250 ml droge witte wijn 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook 2 laurierbladen 440 g ...
Klassieke runderstoofpot - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/rundvlees/klassieke-runderstoofpot
... den 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 1 schouderstuk van rund 1 kg klapstuk 1 kalfsschenkel 2 uien, gepeld en bestoken met 3 kruidnagels 5 teentjes knoflook 1 bouquet garni 6 wortels, in stukken 6 meirapen, geschild en gehalveerd 1 kg prei, in grote stukken 1 rode paprika, in brede repen 3 minicour ...
Ossobuco van Tana Ramsay - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/ossobuco/ossobuco-tana-ramsay
... n 0 min wachten waardering7.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 6 plakken kalfsvlees met bot (vraag naar kalfsschenkel voor osso bucco) ca. 3 eetlepels bloem 2 eetlepels olijfolie klontje boter 3 uien, fijngesnipperd 3 grote stengels bleekselderij, in dunne plakjes 3 grote wortels, kleingesneden 2 teentjes knoflook, ge ...
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kalfsvlees-met-creme-van-romanesco-gemarineerde-romanesco-en
... Kalfsvlees met crème van romanesco, gemarineerde romanesco en saus met Vanderghinste Oud Bruin bier - Saus: Bak de kalfsschenkel aan in boter, voeg prei, wortel, selder, ajuin, look, tijm, rozemarijn en een beetje gember toe en blus met bruin bier Vanderghinste en kippenbouillon. ...
https://koken.vtm.be/recept/ossobucco-0
... Serveer het vlees op warme borden en lepel er de groentenjus royaal over. Serveer de tagliatelli erlangs. Ingrediënten 4 stukken kalfsschenkel 2 wortelen 2 uien 2 teentjes look 1 stengel selder 5 forse, rijpe tomaten kruidentuiltje (peterslie, tijm en laurier) 1 dl olijfolie 2 el boter ½ l rundsbouillon 400 gr tagliatelle peper zout ...
Ossobuco - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/ossobuco
... 10 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans bevat per portie423 kcal 65 g eiwit 11 g vet 12 g koolhydraten Ingrediënten 8 plakken kalfsschenkel (Ã 300 g) 2 eetlepels bloem 50 g boter 500 g wortels, in blokjes 200 g bleekselderij, in blokjes 500 g tomaten, in stukjes 200 g ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gesnipperd 250 ml runderbouillon (van een tablet) ...
Jeroen Meus - Kalfsschenkel met champignonsaus en truffelpolenta met veldsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsschenkel-met-champignonsaus-en-truffelpolenta-met-veldsla
... de randen van de schenkels, waar een vliesje zit. Zo verhinder je dat het vlees opkrult tijdens het bakken en garen. 3. Kruid de kalfsschenkels langs beide zijden met versgemalen peper en wat zout. 4. Leg de stuken vlees in de bruisende boter en geef het kleur. Draai de schenkels om en geef ook de ommezijde een korstje. 5. Pel intussen de uien en snij ze in matig fijne stukjes. Plet de lookteen tot pulp. 6. Schep het gekleurde vlees uit de pot en doe de uisnippers met lookpulp erin. Stoof de uien glazig. Roer af en toe. 7. Snij de paddenstoelen in kwartjes. Doe de stukjes champignon bij de uien en laat ze even meebakken. Voeg een snuif gedroogde tijm toe (of enkele takjes verse tijm), samen met blaadjes laurier. 8. Roer en strooi een laagje bloem over de inhoud van de pot. Laat de bloem kort meebakken en leg de schenkels opnieuw in de pot. (Schenk er ook de jus bij die uit het vlees druppelde.) 9. Blus de bereiding met de warme bouillon en roer de bakresten op de bo ...
Recept voor bruine kalfsfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kalfsfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de kalfsschenkels op een bakplaat en bak ze 45 minuten in de voorverwarmde oven. Doe de ui en wortel erbij en bestrijk de schenkels met tomatenpuree. Plaats het geheel opnieuw 45 minuten in de oven op 180°C. Haal alles uit de oven ...
Ossobuco van John Torode - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/ossobuco/ossobuco-john-torode
... min voorbereiden 2:15 uur bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 4 grote kalfsschenkels 1 handje bloem 80 ml olie 2 wortels, geschild 1 ui, gepeld 2 stengels bleekselderij 2 teentjes knoflook 2 laurierblaadjes 1 liter runderbouillon of andere lichte bouill ...