Resultaten voor kalfslapje met citroensaus van sofie dumond
Kalfslapje met ham, mozzarella en salie
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfslapje-met-gedroogde-ham-mozzarella-en-salie
... ella en salie - kalfslapje met gedroogde ham, mozzarella en salie - Haal het vlees 15 minuten voor gebruik uit de koelkast.Leg de kalfslapjes tussen 2 vellen versheidsfolie en klop ze met behulp van een deegrol tot een dun lapje. Verwijder de folie kruid met peper en zout en beleg elk kalfslapje met een sne ...
Recepten - Kalfslapje 'cordon bleu'
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kalfslapje_cordon_bleu
... Bereidingswijze Beleg elk kalfslapje met een plakje rauwe ham en een plakje abdijkaas. Meng de bloem met peper en zout. Bestrooi de belegde kalfslapjes aan beide kanten met de bloem. Meng de salie, de bladpeterselie en de rozemarijn met het broodkruim. Haal elk belegd ...
Gepaneerd kalfslapje alla Milanese | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gepaneerd-kalfslapje-alla-milanese
... Gepaneerd kalfslapje alla Milanese - Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Dompel ze vervolgens in het losgeklopte ei, paneer ze in voldoende in paneermeel en druk ze goed aan. Bak de gepaneerde kalfslapjes krokant in een beetje boter en houd ze warm. Snijd de groenten ...
Venkel met citroensaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/venkel/venkel-citroensaus
... Venkel met citroensaus 2 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 9 waarderingen BijgerechtVegetarischFrans Ingrediënten 400 g venkel, in schijven sap van ½ citroen 15 g zachte of vloeibare margarine 50 g ui, fijngesnipperd 1 koffielepel ...
Kalfslapje met pizzaiolasaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalfslapje-met-pizzaiolasaus
... n. Giet het water erbij. Laat dit zachtjes inkoken gedurende 20 minuten (af en toe roeren). Smelt boter in een kleefpan. Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Bak ze 1 minuut aan beide kanten. Haal de kalfslapjes uit de pan en maak het aanbaksel los met een beetje water. Versnipper de basilicum en gooi mee in de pan. Dresseer het bord met pasta, de pizzaiolasaus en leg daarop het kalfslapje. Giet het aanbaksel met basilicum over het kalfslapje en ...
Kalfslapje met asperges | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfslapje-met-asperges
... kalfslapje met asperges - Schil en kook de asperges beetgaar, kruid de kalfslapjes met de pestokruiden. Schik er de asperges op, rol het lapje op en prik vast. Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Bak de kalfslapjes bruin aan in wat bakboter, voeg na 6 tot ...
Kalfslapje met gestoofde lentegroenten
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfslapje-met-gestoofde-lentegroenten
... kalfslapje met gestoofde lentegroenten - kalfslapje met gestoofde lentegroenten - Haal het vlees 15 minuten voor gebruik uit de koelkast.Snijd de houterige uiteinden van de asperges af en blancheer de asperges baby maïs en doperwten 3 minuten in kokend licht gezouten ...
Gepaneerde reepjes varkensvlees met citroensaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensvlees/gepaneerde-reepjes-varkensvlees-citroensaus
... Gepaneerde reepjes varkensvlees met citroensaus 2 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands bevat per portie520 kcal 36 g eiwit 36 g vet 13 g koolhydraten Ingrediënten 1 ei ½ theelepel serehpoeder ...
Kalfslapje met waterkers | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfslapje-met-waterkers
... kalfslapje met waterkers - Bak de kalfslapjes aan beide kanten bruin in bakboter en leg er vervolgens een beetje Gandaham bovenop zodat die mee kan opwarmen. Haal ze vervolgens uit de pan. Blus de pan met het water en de wijn en voeg er de runderbouillon aan toe. Laat dit ...
Kwartel met citroensaus en venkel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kwartel-met-citroensaus-en-venkel
... Kwartel met citroensaus en venkel - Bak de kwartel langs alle kanten mooi bruin in plantaardige boter nadat je ze gekruid hebt met PH Pepermix en zout. Blus met citroensap en zuiver water.Voeg wat zeste van citroen bij. Voeg er de maggi PH Kippenbouillon bij. Snijd de venkel ...