Resultaten voor kalfskop en tortui

Jeroen Meus - Kalfskop ‘en tortue’ - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfskop-en-tortue

... kalfskop ‘en tortue’ - Je ziet kalfskop ‘en tortue’ vaak koud bij de slager staan als boterhammenbeleg, maar Jeroen maakt een warme versie en geeft er aardappelpuree bij. Bij het vlees gaan ‘schildpadkruiden’. Dat is uiteraard geen gemalen schildpad, maar ...

Jeroen Meus - Filodeegpakketjes met Noordzeekrab en gribiche - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/filodeegpakketjes-met-noordzeekrab-en-gribiche

... met een vulling van krab en ricotta geef je als voorgerecht of aperitiefhapje. De gribichesaus wordt traditioneel geserveerd bij kalfskop of koude vis, maar doet in dit geval ook perfect dienst als dipsaus. Wedden dat iedereen het superlekker vindt? - 0. Kook de eieren hard. Laat ze volledig afkoelen in koud water.  1. Pel en snipper de s ...