Resultaten voor kalfsfilet jeroen meeus
Kalfsfilet met spruiten-appelsalade
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsfilet-met-spruiten-appelsalade
... walnoten grof. Smelt de rest van de boter en bak er de walnoten in bestrooi met de bruine suiker en bak een minuut verder.Bak de kalfsfilets langs beide kanten krokant in wat boter. Kruid met peper en zout. Serveer met de spruiten-appelsalade en de gekarameliseerde walnoten. Lekker met puree. ...
Carpaccio van gekookte kalfsfilet met gesauteerde aubergines | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/carpaccio-van-gekookte-kalfsfilet-met-gesauteerde-aubergines
... Carpaccio van gekookte kalfsfilet met gesauteerde aubergines - Kalf : Breng de bouillon en aromaten aan de kook. Draai het vuur zachter en laat 30 minuten trekken onder deksel. Breng de bouillon terug tegen het kookpunt. Gaar hierin de kalfsfilet gedurende 10 minuten. Haal ...
Recept voor Carpaccio van kalfsfilet met citroen en opgelegde paddenstoelen | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/carpaccio-van-kalfsfilet-met-citroen-en-opgelegde-paddenstoelen/
... evoegen 2 eetlepels balsamicoazijn Toevoegen 6 eetlepels Bertolli extra vergine Toevoegen 400 g kalfslendestuk of kalfsfilet Toevoegen rucola Toevoegen Bereidingswijze Borstel de paddenstoelen schoon, snij de grote exemplaren in vier stukjes, de kleine in twee stukjes. Kook azijn, water en notenolie op met de laurier en de peperkorrels. Kook de paddenstoelen 4 à 5 minuten in dit mengsel, haal ze uit het vocht en laat ze afkoelen. Maak een vinaigrette van balsamicoazijn en olijfolie. Snij het vlees in dunne plakjes en leg het op koude borden. Bestrooi het voorzichtig met ...
Kalfsfilet in groene kool “Stroganoff” met kroketjes - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kalfsfilet-in-groene-kool-stroganoff-met-kroketjes
... kalfsfilet in groene kool “Stroganoff” met kroketjes By: jeroen Meus Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Meng alle ingrediënten van de marinade en marineer het vlees een nachtje. Kook de aardappelen gaar, plet ...
Recept voor kalfsfilet met groene asperges en tallegio kaas | njam!
http://www.njam.tv/recepten/kalfsfilet-met-groene-asperges-en-tallegio-kaas
... Bereiden: Kook de groene asperges beetgaar in ruim kokend water. Laat schrikken in ijswater. Snijd de kalfsfilet in 4 gelijke porties. Snijd ze 'en enveloppe': snijd in en rol telkens het vlees weg zodat je een platte, rechthoekige escalope bekomt. Schik telkens 3 asperges ...
Kalfsfilet met groene groentjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfsfilet-met-groene-groentjes
... lfsfilet met groene groentjes - Kook de groene groenten beetgaar in gezouten kokend water en spoel ze af onder koud water. Bak de kalfsfilets bruin aan beide kanten in een beetje olie. Blus de pan van het vlees met het water en voeg er een halve eetlepel runderbouillon aan t ...
Soep van rode biet met gegrilde kalfsfilet en gemarineerde tofu | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/soep-van-rode-biet-met-gegrilde-kalfsfilet-en-gemarineerde-tofu
... Soep van rode biet met gegrilde kalfsfilet en gemarineerde tofu - Bevochtig de snijplank. Schil en snij de rode biet. Stoof aan in wat olijfolie. Voeg een grof gesneden teentje look toe. Snij een ajuin en voeg toe. Voeg ook een fijngesneden tomaat toe. Schil en snij twee ...
http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-kerstmenu-met-oa-kalfsfilet-met-kruidenkorst-en-asperges-hapje-toastjes-met-zalm-komkommer-en-zure-room/
... op de toastjes. Garneer met komkommer, room, een beetje dille en een klein stukje limoen. Geniet van Lekker kerstmenu met o.a. kalfsfilet met kruidenkorst en asperges - Hapje: Toastjes met zalm, komkommer en zure room ...
Kalfsfilet met fijne kruiden en shiitakepaddenstoelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kalfsfilet-met-fijne-kruiden-en-shiitakepaddenstoelen
... poeder 1 th lepel peperkoekpoeder 1 paneermeel 10 shiitakes versnipperd sjalotje 4 jonge aardappelen (cilindervorm) 4 stukken melkkalfsfilet jonge spinazie jonge prei 500 gr gedroogde shiitakes boter 20 cl olijfolie peper zout ...
Kalfsburger met ansjovis en Parmezaanse kaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/boxy-boxy/recept/kalfsburger-met-ansjovis-en-parmezaanse-kaas
... dragon of basilicum. Daarbij meng je de ansjovis. Je kruidt eventueel nog af naar smaak en je vinaigrette staat klaar. Je bakt de kalfsfilet in olie, goudbruin aan de buitenkant, rosé binnenin, gekruid met peper en zout. Je haalt het vlees uit de pan en bakt daarin nu de tomaat, in stukjes gesneden, met een scheut vinaigrette. Je snijdt het vlees in dunne plakjes. Intussen heb je de broodjes half krokant afgebakken in de oven. Je snijdt z ...