Resultaten voor kabeljauwmoot
Tournedos van Gandaham en kabeljauw met een bieslook-couscous | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tournedos-van-gandaham-en-kabeljauw-met-een-bieslook-couscous
... etje apart voor de afwerking. Serveer met verkruimelde geitenkaas en garneer evt. met nog wat bieslook. Rol de gandaham omheen de kabeljauwmoot en maak vast met een prikkertje. Leg de mootjes in een bakplaat en besprenkel met wat olijfolie. Afbakken in de oven : 8 min op 220°C. De zeekraal heel heel kort blancheren. Ingrediënten 4 moten kabeljauw (van 120 gr/stuk) 4 fijne sneden Gandaham 100 gr couscous 100 gr zachte geitekaas 100 gr zeekraal 150 ml kokende groentebouillon 2 bosjes bieslook 2½ el extra vierge olijfolie 2½ el citroensap ...