Resultaten voor kabeljauwhaasje
Kabeljauwhaasje met zwarte tapenade en ontplofte kerstomaatjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kabeljauwhaasje-met-zwarte-tapenade-en-ontplofte-kerstomaatjes
... kabeljauwhaasje met zwarte tapenade en ontplofte kerstomaatjes - Smeer de kabeljauwhaasjes in met een laagje zwarte tapenade (olijven). Leg in een geoliede ovenschaal. Verwarm de oven op 210°. Giet witte wijn rond de vis (doe dit niet op voorhand want de vis gaat anders garen ...
Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomd-kabeljauwhaasje-met-asperges-en-hollandaisesaus
... Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus - Hollandaisesaus, hoe maak je dit nu? Met dit recept mislukt die hollandaise nooit. Leg de zeekralen en de kabeljauw in een stoomschaal, kruid de kabeljauw en stoom dit gedurende 3 minuten op 80° C. Snijd de kopjes van ...
Fishsticks met dipsaus - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fishsticks-met-dipsaus
... azijn : 2 el eigeel : 1 peper en zout eigeel met een scheutje water peterselie gekookt eitje arachideolie : 500 ml mosterd : 1 el kabeljauwhaasje brickdeeg kappertjes Directions: 1. Voor de fishsticks: Neem een brickdeeg en snij het in 4 gelijke delen. Leg een gesneden brickdeeg met de punt naar boven en wrijf het in met het eigeel dat met een scheutje water gemengd is. Snijd het kabeljauwhaasje in kleine stukj ...
Kabeljauwhaasje met Gandaham en tomatensalade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kabeljauwhaasje-met-gandaham-en-tomatensalade
... uwhaasje met Gandaham en tomatensalade - Meng het water en de instant vismarinade in een kommetje en spuit de marinade in de vier kabeljauwhaasjes. Leg de plakken ham per twee open op tafel en draai er de stukken kabeljauw mooi in. Snijd de tomaten in schijven, leg ze open op een bo ...
Recept voor Kabeljauwhaasje met prei | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/kabeljauwhaasje-met-prei/
... lijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen Vis & vlees 1 kg kabeljauwhaasjes Toevoegen 250 g spekjes Toevoegen peper en zout Toevoegen Groenten 2 preistaven Toevoegen 2,5 dl room Toevoegen 1 eetlepel currypoeder Toevoegen 1 blokje groe ...
ALDI België - Kabeljauwhaasje met broccoli en aardappelpuree
http://nl.aldi.be/aldi_kabeljauwhaasje_met_broccoli_en_aardappelpuree_585.html
... Ingrediënten 4 kabeljauwhaasjes CONDOR® 750 g broccoli ALL SEASONS® peper en zout olijfolie EL CULTIVADOR® 750 g aardappelpuree ALL SEASONS® Bereidingswijze Ontdooi de kabeljauw en de broccoli. Verwarm de oven voor op 170 Ã?°C. Plaats de kabeljauw op een weinig olie ...
Kabeljauw met tomatenvinaigrette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-tomatenvinaigrette
... Overgiet vlak voor het opdienen met de vinaigrette en kruid met peper en zout. Serveer met aardappelpuree. Ingrediënten 4 stuks kabeljauwhaasje (150 gr per persoon) 2 tomaten 1 citroen 1 el kappers bladpeterselie verse koriander olijfolie lightroom ...
Vis met choronsaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vis-met-choronsaus
... Vis met choronsaus - Bak de kabeljauwhaasjes in een beetje Alpro soya Bakken & Braden. Klop de eierdooiers samen met het water en de azijn op een laag vuurtje tot een schuimende vaste massa en zet het daarna op een hoger vuur. Smelt de Alpro soya Bakken & Braden. Ontvel ...
Papillot van vis | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/papillot-van-vis
... ng stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon. Leg op het blaadje aluminiumfolie een beetje groentjes en leg daarop het kabeljauwhaasje. Kruid met peper en zout en voeg een blaadje basilicum toe. Sluit de papillot langs drie zijden. Voeg 4 eetlepels bouillon en 4 eetlepels witte wijn toe en plooi de papillot helemaal dicht. Leg op een bakplaat ...
Fishsticks met tartaarsaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fishsticks-met-tartaarsaus
... ten 2 el water 2 eigelen 1 ei 2 el azijn 1 el mosterd 4 velletjes brickdeeg 4 dl plantaardige olie 2 el gehakte peterselie 400 gr kabeljauwhaasje 1 el gehakte kappertjes 1 gehakte sjalot 1 gekookt ei arachideolie ...