Resultaten voor kabeljauw in papillot van jeroen meus
Recept voor Papillot van kabeljauw met witloof, prei en fijne kruiden | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/papillot-van-kabeljauw-met-witloof-prei-en-fijne-kruiden/
... voegen 1/2 koffielepel(s) versnipperde basilicum Toevoegen 1/2 koffielepel(s) versnipperde kervel Toevoegen 300 g kabeljauwfilet Toevoegen 1 witloofstronk Toevoegen 2 prei Toevoegen 1 tomaat Toevoegen 1 stuk knolselder Toevoegen Bereidingswijze Snij een fijne julienne van de wortel, Å“ prei en een weinig knolselder. Gaar de julienne in Solo op een klein vuurtje zonder te kleuren. Pel de tomaat, snij in vier en verwijder de pitten. Snij de rest van de prei in schuine repen van 2 cm dikte en stoof ...
Recept voor Papillot van kabeljauw met witloof, prei en fijne kruiden | recepten Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/papillot-van-kabeljauw-met-witloof-prei-en-fijne-kruiden/?t=2
... Menugang: Bereidingstijd: Moeilijkheid: Prijs: Ingrediënten - voor personen Bereidingswijze Tip: Geniet van ...
Jeroen Meus - Papillot van leng met schelpjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/papillot-van-leng-met-schelpjes
... e snijden. Hij vult de pakketjes van zilverpapier verder nog met verse vis en schelpen. Hij koos voor leng, die familie is van de kabeljauw.Papillotten houden tijdens het garen alle aroma’s vast, zodat het openmaken meteen de honger aanwakkert. Een smakelijk en gezond gerecht in cadeauverpakking! - 0. Spoel de tapijtschelpen (of ‘vongole’) zo’n 3 keer in koud water. Voeg wat zout toe aan het spoelwater, zodat de schelpen zich in zee wanen en een beetje openen. De laatste zandkorrels moeten uit de sc ...
Jeroen Meus - Konijnfilets met spekvinaigrette en groenten in papillot - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijnfilets-met-spekvinaigrette-en-groenten-in-papillot
... Konijnfilets met spekvinaigrette en groenten in papillot - Konijn doet het uitstekend op de barbecue. Gebruik voor dit recept konijnfilets die snel gaar zijn. De aardappelen kook je voor en grill je op de barbecue terwijl de groentepapillotten garen. Je kunt alles gemakkelijk ...
Vis in papillot | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vis-in-papillot
... papillot gedurende 10 minuten in een oven van 180°C. Serveer en versier met dille en een klontje boter. Ingrediënten 4 stukken kabeljauw 1 wortel 1 prei ½ venkel saffraan 1 tomaat 2 dl witte wijn Pastis dille venkelzaadjes 1 teentje gehakte look boter ...
Jeroen Meus - Kabeljauw in de oven met peterseliepuree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kabeljauw-in-de-oven-met-peterseliepuree
... kabeljauw in de oven met peterseliepuree - De kabeljauw gaart samen met de groenten in de oven. Zo geeft de jus van de vis nog meer smaak aan het gerecht dat een tikkeltje zoetzuur smaakt door de azijn en de honing. - Verwarm de oven voor tot 200 °C. Schil de aardappelen ...
Jeroen Meus - Kabeljauw met gestoofde andijvie en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kabeljauw-met-gestoofde-andijvie-en-gekookte-aardappelen
... d het mengsel in de hakmolen met gedroogde tijm, peper en zout. Mix opnieuw.Doe een scheut olijfolie in een ovenschaal.Verdeel de kabeljauw in porties. Kruid met peper en zout. Leg de kabeljauw in de ovenschaal en smeer er een laagje van de parmezaanspread over.Laat de kabeljauw 10 tot 15 minuten garen in de voorverwarmde oven. Zet gedurende de laatste minuten de grill op.Laat de gestoofde andijvie uitlekken in een vergiet. Hou het kookvocht bij voor de bechamelsaus.De bechamelsaus Smelt de boter in een pan op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een heerlijke biscuitgeur ruikt.Giet er de melk en het kookvocht van de andijvie bij. Blijf geduldig doorroeren met de garde tot de saus pruttelt en bindt tot een gladde bechamelsaus.Lepel er de graanmosterd en de scherpe mosterd bij. Kruid met een snuif nootmuskaat, peper en zout.Roe ...
Papillot van rood fruit met kriekenbier
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/papillot-van-rood-fruit-met-kriekenbier
... papillot van rood fruit met kriekenbier - Wil je een overheerlijk dessert op de BBQ klaarmaken? Dan is deze papillot van rood fruit met kriekenbier zeker iets voor jou! - Was indien nodig het fruit en verdeel het over vier Q-bags of papillot.Strooi er de suiker over ...
Jeroen Meus - Kabeljauw met prei, aardappelen en spekvinaigrette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kabeljauw-met-prei-aardappelen-en-spekvinaigrette
... het menu. jeroen combineert vis met vlees in een prachtig gerecht. De aardappelen worden gekookt, de prei wordt gebraiseerd en de kabeljauw wordt heerlijk krokant gebakken. Deze heerlijke klassieke kost wordt afgewerkt met een spekvinaigrette. - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Was de prei grondig en snijd hem vervolgens i ...
Jeroen Meus - Kabeljauw met een zooi van venkel en chorizo - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kabeljauw-met-een-zooi-van-venkel-en-chorizo
... ie is nooit verstandig en dus is het kwestie van maat te houden. Als we met z’n allen slechts op tijd en stond van een stuk kabeljauw genieten, dan kunnen ook alle komende generaties genieten van zo’n excellente vis. Voor wie graag een originele en oprecht lekkere maaltijd met kabeljauw op het menu zet, heeft jeroen een recept bedacht dat zich gegarandeerd laat smaken. De fijne porties visfilet gaart hij i ...