Resultaten voor jeroen meus sint jacobsnoten met venkel
Jeroen Meus - Carpaccio van Sint-Jacobsnoten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-sint-jacobsnoten
... Carpaccio van Sint-Jacobsnoten - Op zoek naar een verfijnd maar tegelijk zeer eenvoudig voorgerecht? Lees dan maar verder want zonder ook maar één keer het fornuis of de oven op te zetten bereid je feestelijke bordjes. Alleen een vlijmscherp mes komt hier goed van ...
Sint-jacobsnootjes met kreeftenjus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/sint-jacobsnootjes-met-kreeftenjus
... Sint-jacobsnootjes met kreeftenjus - Snijd de venkel flinterdun en leg die op ijswater, zo wordt de venkel krokant. Hou wat restjes venkel apart voor de saus. Snij een sjalotje en look fijn. Verhit wat olijfolie en fruit hierin de fijngesneden sjalot, look en de rest ...
Jeroen Meus - Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-sint-jacobsschelp-met-ponzuvinaigrette
... Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Een carpaccio van sint-jacobsnootjes met een Aziatische dressing en een frisse salsa. - Neem een lepel, een (lang) vlijmscherp mes en een ruime kom. Wrik de schelp een klein beetje open en plaats het mes vlak tegen ...
Jeroen Meus - Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-sint-jacobsschelp-met-ponzuvinaigrette
... Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Een carpaccio van sint-jacobsnootjes met een Aziatische dressing en een frisse salsa. - Neem een lepel, een (lang) vlijmscherp mes en een ruime kom. Wrik de schelp een klein beetje open en plaats het mes vlak tegen ...
Jeroen Meus - Sint-Jakobsnoten met bloemkoolpesto - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sint-jakobsnoten-met-bloemkoolpesto
... Sint-Jakobsnoten met bloemkoolpesto - Vandaag maakt jeroen wat chiquere dagelijkse kost. De fijne textuur van Sint-Jakobsnoten past perfect bij pasta met een warme pesto op basis van bloemkool en spinazie. - 0. Houd de schelp vast met een handdoek. 1. Gebruik een scherp ...
Jeroen Meus - Sint-jakobsnootjes met gnocchi meunière - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sint-jakobsnootjes-met-gnocchi-meuniere
... Sint-jakobsnootjes met gnocchi meunière - Dit is een fantastisch voorgerecht of lichte lunch. Gebruik oude aardappelen om gnocchi te maken. Hoe ouder ze zijn, hoe beter omdat je dan minder bloem moet toevoegen. - De gnocchi Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten ...
Jeroen Meus - Salade met rabarber, venkel en kippenlevertjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-rabarber-venkel-en-kippenlevertjes
... Salade met rabarber, venkel en kippenlevertjes - Rabarber, venkel, spekjes en kippenlevertjes: een combinatie die niet fout kan gaan. De vinaigrette met honing en azijn maakt een echte smaakbom van deze salade. - Salade met rabarber, venkel en kippenlevertjes Vul ...
Jeroen Meus - Toast champignon met sint-jakobsnoot en hazelnoot - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/toast-champignon-met-sint-jakobsnoot-en-hazelnoot
... Toast champignon met sint-jakobsnoot en hazelnoot - Niets mis met een klassieke toast champignon uiteraard, maar met enkele gebakken coquilles Sint-Jacques til je dit gerecht pas echt naar een hoog niveau. De toast afwerken doe je à la minute, met wat postelein en beurre ...
Jeroen Meus - Pasta met merguez, venkel en saffraan - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-merguez-venkel-en-saffraan
... Pasta met merguez, venkel en saffraan - Een simpele en snelle pasta is een immens populair en veelvoorkomend gerecht bij Dagelijkse kost. En ook deze topper met merguez, venkel en saffraan behoort nu tot dat lijstje. Zeker het proberen waard wanneer het al eens snel ...
Jeroen Meus - Gamba’s met venkel, gnocchi en pastis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gambas-met-venkel-gnocchi-en-pastis
... Gamba’s met venkel, gnocchi en pastis - Een zuiderse gambaschotel met gnocchi en een rijke saus met de typische smaak van venkel en pastis. - Pel de gamba’s. Laat de kopjes eraan en hou de pantsers bij.Verhit een scheut lookolie (of een scheut olijfolie en een fijngeplet ...