Resultaten voor jeroen meus rogvleugel met prei en kappertjes
Jeroen Meus - Schnitzel van rogvleugel piccata met gebraiseerde prei - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/schnitzel-van-rogvleugel-piccata-met-gebraiseerde-prei
... Schnitzel van rogvleugel piccata met gebraiseerde prei - Piccata is een Italiaanse vleesbereiding, maar jeroen doet het deze keer met vis. rogvleugel om precies te zijn. De krokant gebakken vis krijgt gezelschap van gebraiseerde prei en gekookte aardappelen. - Schil ...
Jeroen Meus - Geroosterde prei à la flamande met geitenkaas en kappertjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/geroosterde-prei-a-la-flamande-met-geitenkaas-en-kappertjes
... Geroosterde prei à la flamande met geitenkaas en kappertjes - Een variatie op de Vlaamse klassieker. Als groente kiest jeroen eentje die, in tegenstelling tot asperges, wel een heel jaar door verkrijgbaar is, namelijk prei. In de bereiding van de "à ...
Rogvleugel met kappertjes, witloof en veldslastoemp | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lust-cath-luyten-het-niet-rogvleugel-met-kappertjes-witloof-en-veldslastoemp
... rogvleugel met kappertjes, witloof en veldslastoemp - Sofie probeert Cath Luyten te overtuigen van een heerlijk visgerecht. Lust Cath Luyten het of niet?Voorbereiding: leg de roggevleugels een uur in ijswater met een snuif zout. Dit doe je om het bloed uit de vis te ...
Jeroen Meus - Rogvleugel met tomaatjes, romanesco en parmezaanpuree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rogvleugel-met-tomaatjes-romanesco-en-parmezaanpuree
... rogvleugel met tomaatjes, romanesco en parmezaanpuree - jeroen maakt rogvleugel klaar. Rog is een toegankelijke en makkelijke vis die in het najaar, van juni tot maart, op z'n best is. Voor wie op zoek is naar een recept met deze kanjer, is hier ...
Jeroen Meus - Gepocheerde rogvleugel en geplette aardappel met selder - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-rogvleugel-en-geplette-aardappel-met-selder
... Gepocheerde rogvleugel en geplette aardappel met selder - Aardappelen en vis gaan goed samen, maar jeroen doet extra moeite om een aardappelbereiding te maken die de smaak en de kwaliteit van de zeebewoner alleen maar eer aan doet. De ‘minerale’ smaak van ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rogvleugel-met-rucolapesto
... rogvleugel met rucolapesto - rogvleugel met rucolapesto - Rooster de pijnboompitten in een pan. Mix ze met de rucola geraspte Parmezaan knoflook en een scheut olijfolie in een keukenmachine. Giet er olijfolie bij tot de gewenste dikte. Breng op smaak met peper en zo ...
Recept voor Zonnevisfilet met prei, tomaat, rivierkreeftjes en kappertjes | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/zonnevisfilet-met-prei-tomaat-rivierkreeftjes-en-kappertjes/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 eetlepels Solo Toevoegen zout Toevoegen 600 g zonnevis filets Toevoegen peper Toevoegen ...
Eetplezier: Gebakken rogvleugel
http://eetplezier.blogspot.be/2012/06/gebakken-rogvleugel.html
... Gebakken rogvleugel Op het menu van gisterenavond: gebakken rogvleugel. Vanwege hun reuze-formaat pasten ze bijna niet in de pan. Erg dik ook, wel 5 Ã 6 cm. Door echter regelmatig te bedruipen met schuimende boter, werden deze fijne stukken vis heerlijk mals. Erbij ...
Jeroen Meus - Rog met prei uit de oven - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rog-met-prei-uit-de-oven
... Rog met prei uit de oven - Rog is één van de vissen die jeroen het liefst eet. De vleugels van het beestje smaken het best wanneer ze zonder poeha gebakken werden in boter. Hou er wel rekening mee om enkel kraakverse rog te bereiden. jeroen serveert er een ovenschaal ...
Rogvleugel gebakken op bananenblad | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rogvleugel-gebakken-op-bananenblad
... rogvleugel gebakken op bananenblad - Wrijf de rogvleugel in met zout en bewaar in de koelkast. Bereid eerst de chilipasta. Doe de knoflook, chili, gedroogde garnaal, pindanoten, gember, sjalot en citroengras in een vijzel en stamp tot een gladde pasta. Giet 2 eetlepels ...