Resultaten voor jeroen meus rode kool met appel
Rode kool met appel - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/rode-kool-met-appel/
... rode kool met appel Nog zo'n lekker winters gerecht: rode kool met appel. rode kool kun je heel makkelijk zelf lekker klaarmaken. Probeer maar eens! Lekker bij bijvoorbeeld stoofvlees. Instructies Was de rode kool, haal de buitenste bladeren er af en snijd de onderkant ...
Jeroen Meus - Zwarte pens en rode kool met appel, rozijnen en kaneel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zwarte-pens-en-rode-kool-met-appel-rozijnen-en-kaneel
... Zwarte pens en rode kool met appel, rozijnen en kaneel - jeroen zet dagelijkse kost in de zuiverste zin van het woord op het menu. Zwarte pensen met rode kool op z’n lekkerst: gestoofd met appel. En om extra smaak toe te voegen gebruikt hij ook rozijnen en wat ...
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hertengebraad-met-champignonsaus-rode-kool-appel-knolseldermash-en-aardappelwafeltjes
... Hertengebraad met champignonsaus, rode kool, appel-knolseldermash en aardappelwafeltjes - Een royale feestmaaltijd voor echte fijnproevers. Dit rijkelijk hoofdgerecht combineert frisse en volle smaken met verschillende texturen, van krokante aardappelwafeltjes tot smeuïge ...
Rode kool - appel - hazenrug | VTM Koken
https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/rode-kool-appel-hazenrug
... rode kool - appel - hazenrug - Snij van ¼ van de rode kool fijne julienne en marineer deze zoetzuur met appelazijn, muscovadosuiker en Maaslands kruidenzout. Zet de rest van de rode kool op in een kookpot met 1 dl water. Schil ondertussen de appelen en snij ze in blokjes. ...
Jeroen Meus - Parelhoen ‘au vin’ met rode kool en gebakken appelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/parelhoen-au-vin-met-rode-kool-en-gebakken-appelen
... Parelhoen ‘au vin’ met rode kool en gebakken appelen - Snuif de sfeer van de Ardennen op met deze stoofpot van parelhoen in rode wijn, zachte rode kool en een fantastisch gebakken appeltje. Om het feest compleet te maken, bakt jeroen er nog wat aardappelen ...
Superfood Sunday: rode kool met appel - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/rode-kool-appel/
... Superfood Sunday: rode kool met appel Een typisch winterse groente: rode kool. Met zijn dieprode kleur is het een prachtige groentesoort. Wist je dat rode kool ook nog eens hartstikke gezond is? Alle soorte kool zijn sowieso heel gezond, maar de stoffen die rode kool ...
Jeroen Meus - Gebraden eendenborst, sinaasappelsaus, rode kool en aardappelrösti - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebraden-eendenborst-sinaasappelsaus-rode-kool-en-aardappelrosti
... Gebraden eendenborst, sinaasappelsaus, rode kool en aardappelrösti - Vandaag wordt er stevig gekookt bij Dagelijkse kost! Een sappig stukje eendenborst met een saus van sinaasappel, rode kool en een krokante aardappelrösti. Dit is een heerlijk klassiek gerecht, ...
Jeroen Meus - Everzwijngebraad, gebakken aardappelen en rode kool - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/everzwijngebraad-gebakken-aardappelen-en-rode-kool
... Everzwijngebraad, gebakken aardappelen en rode kool - Echte Vlaamse kost met een herfstige knipoog in de vorm van een lekker everzwijngebraad. Serveer het vlees met een lichte saus, gebakken aardappelen en gestoofde rode kool, en de avond kan niet meer stuk! - Schil ...
Jeroen Meus - Bladerdeegpizza met rode kool, feta en walnoten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bladerdeegpizza-met-rode-kool-feta-en-walnoten
... Bladerdeegpizza met rode kool, feta en walnoten - Deze vegetarische bladerdeegpizza zal vast en zeker in de smaak vallen. Hij krijgt een winters accent dankzij de rode kool en de walnoten. Lekker in combinatie met de crème van fetakaas en een winterse salade van ...
Uit de keuken van Levine: Rode kool met cider en appel
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/12/rode-kool-met-cider-en-appels.html
... rode kool met cider en appel Mijn tante Totie maakte de allerlekkerste rode kool. Haar geheime ingrediënt: havermout! Door die havermout werd haar rode kool lekker zacht, smeuïg en roze-rood van kleur. Hoewel ik er als kind - en ook toen ik al 'groot' was - vaak ...