Resultaten voor jeroen meus recepten viskroketten

Recepten - Viskroketten met dragonaardappelen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Viskroketten_met_dragonaardappelen

... Bereidingswijze Ui en wortel schillen. In stukken snijden. 20 minuten laten koken in licht gezouten water. Tegelijk de vis boven het kookwater stomen in een mandje met het deksel op de pot. De vis mag eigenlijk niet echt koken, want dan wordt hij te droog. Laat de ...

Viskroketten | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/viskroketten

... viskroketten - Maak de roux. Smelt de boter (200 gr.) in een kookpot, voeg er daarna de bloem aan toe. Meng alles goed en zet het vervolgens op een zacht vuurtje om een roux te bekomen. Voeg de warme visbouillon ( 600 ml. visbouillon + 600 ml. melk) toe aan de roux en ...

Jeroen Meus - Brandadekroketjes van pladijs met een algen/looksausje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/brandadekroketjes-van-pladijs-met-een-algenlooksausje

... Brandadekroketjes van pladijs met een algen/looksausje - In dit recept krijgt de noordzeevis pladijs een glansrol. jeroen maakt er brandadekroketten van en geeft er een algendipsausje van look en gedroogde wakame bij. - Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.Verwarm ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...

Jeroen Meus - Frozen yoghurt frisco's met aardbeien en bosbessen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/frozen-yoghurt-friscos-met-aardbeien-en-bosbessen

... Frozen yoghurt frisco's met aardbeien en bosbessen - Volgens jeroen is dit een van de gemakkelijkste recepten die hij ooit maakte in Dagelijkse kost. Een palet aan kleur en smaak in een gezond tussendoortje! - 0. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze in ...

Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla

... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van ...

Jeroen Meus - Kabeljauwkroketten en tartaarsaus met bloemkool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kabeljauwkroketten-en-tartaarsaus-met-bloemkool

... Kabeljauwkroketten en tartaarsaus met bloemkool - Deze aardappel-viskroketten of ‘viscakes' zijn de gepaneerde versie van een klassieke ‘brandade’, met de basis ingrediënten aardappelen en witte vis. Deze bereiding is ook een slimme manier om kinderen ...

Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert

... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. jeroen maakt er een zalige Dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten ...

Jeroen Meus - Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-met-gebakken-champignons-en-aardappelen

... Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Echte dagelijkse kost: blinde vinken met gekookte aardappelen en heerlijke smaakvolle champignons. Simpeler en lekkerder dan dit wordt het niet! - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet de ...

Jeroen Meus - Varkenskotelet met jonge wortelen, picklesmousseline en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenskotelet-met-jonge-wortelen-picklesmousseline-en-aardappelen

... Varkenskotelet met jonge wortelen, picklesmousseline en aardappelen - Met de zomer in zicht gebruikt jeroen vandaag al eens de barbecue om echte dagelijkse kost op klaar te maken. Een lekker sappige gegrilde varkenskotelet met geroosterde wortelen en aardappelen (eveneens ...