Resultaten voor jeroen meus recept wellington

Jeroen Meus - Beef ‘Wellington’ - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/beef-wellington

... Beef ‘Wellington’ - Waar de naam ‘beef Wellington’ vandaan komt is niet echt bekend. Het heeft in elk geval niets te maken met de hertog van Wellington, maar is mogelijk afkomstig van een Nieuw-Zeelandse plaatsnaam waar de bereiding voor het eerst werd ...

Jeroen Meus - Wellington van gekonfijte wortel en crème van wortel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wellington-van-gekonfijte-wortel-en-creme-van-wortel

... wellington van gekonfijte wortel en crème van wortel - In deze vegetarische verse van 'beef Wellington' maakt het vlees plaats voor heerlijke gekonfijte wortelen. Weer een pareltje bij Dagelijkse kost recepten! - Kuis en schil de wortelen. ...

Zalm Wellington - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/zalm-wellington/

... Zalm wellington Een verrassende, makkelijke kerst. Dat had ik jullie een paar dagen geleden beloofd. Deze zalm wellington maakt dat ook weer meer dan waar! Bij een wellington denk je vaak aan de traditionele Beef Wellington. Ook een heerlijk kerstgerecht, maar iets minder ...

Ossenhaas Wellington | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ossenhaas-wellington

... Ossenhaas wellington - Hak de champignons fijn en stoof ze in bakboter tot er geen vocht meer is. Bak de ossehaas in bakboter langs alle kanten bruin, snij doormidden en vul met de champignons en de schijven ganzelever. Rol het deeg in bladerdeeg en kleef dicht met het ...

Zalm Wellington

https://www.prinsessenboontjes.be/post/zalm-wellington

... Zalm wellington Wij zijn dol op een sappig stukje zalm. Dit ziet er luxe uit, toch? En het is zo snel gemaakt. Smakelijk Ingrediënten Bereidingswijze:Zet de oven op 200°C.Stoof het fijn gesneden uitje 2 minuten aan in 2 el olijfolie.Voeg het fijn gesneden teentje look ...

Beef Wellington | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/beef-wellington

... Beef wellington - Snij de champignons en sjalot in kleine blokjes. Kruid de rosbief met peper en zout. Smelt de boter in een kleefpan en schroei het vlees dicht, 4 min. aan elke kant. Haal het vlees uit de pan en leg het opzij om af te koelen. Blus de pan met de porto, ...

Jeroen Meus - Varkenshaasje in bladerdeeg met sjalottensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenshaasje-in-bladerdeeg-met-sjalottensaus

... Varkenshaasje in bladerdeeg met sjalottensaus - Dit gerecht wordt opgedragen aan Jasper Horsting. Zijn lievelingskost was Beef wellington met een Mediterraanse twist overgoten met een heerlijke ajuinsaus. Vandaar dit heerlijke recept!  - Kook de spinazie ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...

Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla

... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van ...

Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert

... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. jeroen maakt er een zalige Dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten ...