Resultaten voor jeroen meus pasteis de nata
Pasteis de nata | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pasteis-de-nata
... pasteis de nata - Doe de bloem in een kom en giet er 1 dl room bij. Roer stevig door met een garde tot alle klonters weg zijn. Giet de rest van de room in een kookpot, voeg de citroenzeste en vanille toe en warm op. Giet de warme room bij het bloemmengsel, samen met ...
Pastel de nata taart naar authentiek Portugees recept! - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/pastel-de-nata-taart/
... Pastel de nata taart naar authentiek Portugees recept! Aan pasteís de nata (enkelvoud pastel de nata) heb ik goede herinneringen! Toen we een aantal jaar geleden in Lissabon waren, gingen we uiteraard naar de enige echt Pasteís de Belém en trotseerden we de rij voor ...
Go Portugal: Pasteis De Belem & Portugese cocktail | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pasteis-de-belem
... Go Portugal: pasteis de Belem & Portugese cocktail - pasteis de Belem zijn de bekende taartjes of cakejes uit Lissabon in Portugal. Wil je deze lekkernijen zelf maken, dan is dit het ideale recept! Tip: gebruik bakvormpjes van 5 à 6 centimeter diameter.Sofie serveert ...
Aan tafel met Tanja: Pasteis de bacalhau
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/12/pasteis-de-bacalhau.html
... pasteis de bacalhau Ik had nog een pak bakkeljauw (gezouten kabeljauw) in de voorraadkast waarvan de tenminste houdbaar datum akelig dichtbij kwam. Gisteren een recept voor Portugese viskoekjes opgezocht om dit hapje samen met, ik noem maar wat, oliebollen op oudejaarsavond ...
Jeroen Meus - Pastéis de Belém - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasteis-de-belem
... Pastéis de Belém - Pastéis de Bélem zijn een Portugese lekkernij. Het zijn kleine taartjes gevuld met pudding. Traditioneel drink je er een koffie verkeerd bij. - Pastéis de Bélem Verwarm de oven voor tot 215 °C. Leg de vellen bladerdeeg op elkaar. Rol ze ...
Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp
... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...
Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla
... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van ...
Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert
... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. jeroen maakt er een zalige Dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten ...
Jeroen Meus - Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-met-gebakken-champignons-en-aardappelen
... Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Echte dagelijkse kost: blinde vinken met gekookte aardappelen en heerlijke smaakvolle champignons. Simpeler en lekkerder dan dit wordt het niet! - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet de ...
Jeroen Meus - Varkenskotelet met jonge wortelen, picklesmousseline en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenskotelet-met-jonge-wortelen-picklesmousseline-en-aardappelen
... Varkenskotelet met jonge wortelen, picklesmousseline en aardappelen - Met de zomer in zicht gebruikt jeroen vandaag al eens de barbecue om echte dagelijkse kost op klaar te maken. Een lekker sappige gegrilde varkenskotelet met geroosterde wortelen en aardappelen (eveneens ...