Resultaten voor jeroen meus ossenhaas

Ossenhaas in bladerdeeg | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ossenhaas-in-bladerdeeg

... ossenhaas in bladerdeeg - Verwarm de oven voor op 200 graden. Smelt de vetstof in de pan, kruid het vlees en bak aan tot het overall een mooi korstje heeft (3 minuten aan elke kant) Haal de ossenhaas uit de pan en leg hem gedurende 20 minuten in de koelkast tot hij koud ...

Ossenhaas met koolsalade en aardappel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ossenhaas-met-rijke-koolsalade-en-geplette-ratte-aardappeltjes

... ossenhaas met rijke koolsalade en geplette ratte aardappeltjes - ossenhaas met rijke koolsalade en geplette ratte aardappeltjes - Snijd de witte kool in flinterdunne reepjes doe hetzelfde met de wortelen de radicchio en de knolselder.Strooi wat suiker over de salade ...

Ossenhaas met peperkorst, asperges en knoflookbrood

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ossenhaas-met-peperkorst-asperges-en-knoflookbrood

... ossenhaas met peperkorst, asperges en knoflookbrood - ossenhaas met peperkorst, asperges en knoflookbrood - Verwarm de oven voor op 160°. Haal het vlees 15 minuten voor gebruik uit de koelkast. Maal of wrijf alle ingrediënten voor de peperkorst fijn. Bestrijk ...

Geroosterde ossenhaas met kastanjechampignons - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/geroosterde-ossenhaas-kastanjechampignons

... Geroosterde ossenhaas met kastanjechampignons 6 personen 5 min voorbereiden 15 min bereiden 30 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 6 stukjes ossenhaas (à ca. 125 g) 1 eetlepel balsamicoazijn 6 eetlepels olijfolie 50 ...

Ossenhaas met korst van hazelnoot en een sausje van balsamicoazijn | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/ossenhaas-met-korst-van-hazelnoot-en-een-sausje-van-balsamicoazijn

... ossenhaas met korst van hazelnoot en een sausje van balsamicoazijn - Meng de balsamicoazijn met een beetje honing, bruine fond, 1 klontje boter en een beetje water in een pot. Laat dit mengsel inkoken tot een gebonden saus. Kleur twee klontjes boter in de pan en schroei ...

Ossenhaas met spek

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ossenhaas-met-spek

... ossenhaas met spek - ossenhaas met spek - Verwarm de oven voor op 180°C. Wikkel het spek rond de ossenhaas. Beboter een ovenschaal en leg het vlees erin. Leg er nog wat klontjes boter omheen. Kruid met peper en zout. Zet de schaal 30 tot 35 minuten in de warme o ...

Carpaccio van ossenhaas met spaghetti van asperges - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/carpaccio/carpaccio/carpaccio-ossenhaas-spaghetti-asperges

... Carpaccio van ossenhaas met spaghetti van asperges 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 8 waarderingen VoorgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 200 g ossenhaas 4 geschilde witte en groene asperges 6 eetlepels olijfolie ½ bosje ...

Ossenhaas Wellington | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ossenhaas-wellington

... ossenhaas Wellington - Hak de champignons fijn en stoof ze in bakboter tot er geen vocht meer is. Bak de ossehaas in bakboter langs alle kanten bruin, snij doormidden en vul met de champignons en de schijven ganzelever. Rol het deeg in bladerdeeg en kleef dicht met het ...

Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/carpaccio-van-ossenhaas-met-pijnboompitten-rucola-en-parmezaankrullen

... Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen - Omwikkel het vlees stevig met plasticfolie en leg het 1 nacht in diepvriezer. Haal het vlees een half uur voor het snijden uit de diepvriezer. Snijd het vlees in flinterdunne plakjes en schik het ...

Ossenhaas met paté en peer - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/ossenhaas-pate-peer

... ossenhaas met paté en peer 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 4 ossenhazen 50 g boter 100 g roompaté 1 peer, in 12 plakjes 150 ml rode wijn 150 ml vleesfond Bereiden ...