Resultaten voor jeroen meus gehakt met kalfslapje en bladerdeeg

Jeroen Meus - Kalfslapje met pasta en tomatensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfslapje-met-pasta-en-tomatensaus

... kalfslapje met pasta en tomatensaus - Bij kalfsvlees alla Milanese worden de kalfslapjes gepaneerd volgens de regels van de kunst. In dit recept maakt jeroen kalfspakketjes van mozzarella en Italiaanse ham. De tomatensaus en dampende pasta maken er een op-en-top Italiaans ...

Jeroen Meus - Kalfslapje met tomaat en mozzarella - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfslapje-met-tomaat-en-mozzarella

... kalfslapje met tomaat en mozzarella - De Vlamingen zijn verzot op de Italiaanse keuken. Misschien komt dat omdat we van eenvoud houden en ook aandacht hebben voor de pure smaken. Dit gerecht is een vriendelijke variatie op het traditionele kalfslapje alla Milanese. Mals ...

Kalfslapje met ham, mozzarella en salie

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfslapje-met-gedroogde-ham-mozzarella-en-salie

... kalfslapje met gedroogde ham, mozzarella en salie - kalfslapje met gedroogde ham, mozzarella en salie - Haal het vlees 15 minuten voor gebruik uit de koelkast.Leg de kalfslapjes tussen 2 vellen versheidsfolie en klop ze met behulp van een deegrol tot een dun lapje. Verwijder ...

Recepten - Kalfslapje 'cordon bleu'

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kalfslapje_cordon_bleu

... Bereidingswijze Beleg elk kalfslapje met een plakje rauwe ham en een plakje abdijkaas. Meng de bloem met peper en zout. Bestrooi de belegde kalfslapjes aan beide kanten met de bloem. Meng de salie, de bladpeterselie en de rozemarijn met het broodkruim. Haal elk belegd ...

Gepaneerd kalfslapje alla Milanese | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gepaneerd-kalfslapje-alla-milanese

... Gepaneerd kalfslapje alla Milanese - Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Dompel ze vervolgens in het losgeklopte ei, paneer ze in voldoende in paneermeel en druk ze goed aan. Bak de gepaneerde kalfslapjes krokant in een beetje boter en houd ze warm. Snijd de groenten ...

Jeroen Meus - Gegrilde perziken met vanilleganache en bladerdeeg - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-perziken-met-vanilleganache-en-bladerdeeg

... Gegrilde perziken met vanilleganache en bladerdeeg - Ziet dit er niet prachtig uit? jeroen serveert een heerlijk nagerecht dat iedereen van zijn sokken zal blazen. De smeuïge textuur van de vanilleganache met het krokante bladerdeeg en de gegrilde perziken vormen ...

Jeroen Meus - Kalkoenrollade in bladerdeeg met wintergroenten, pepersaus en kroketten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalkoenrollade-in-bladerdeeg-met-wintergroenten-pepersaus-en-kroketten

... Kalkoenrollade in bladerdeeg met wintergroenten, pepersaus en kroketten - Het moment om uit te pakken op het kerstdiner: de hoofdschotel. Klassiek met kalkoen voor kerst maar toch weer net iets anders. Voor het Nationale Kerstmenu van 2021 kiest jeroen voor een kalk ...

Kalfslapje met pizzaiolasaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalfslapje-met-pizzaiolasaus

... kalfslapje met pizzaiolasaus - Smelt de boter in een kookpot. Stoof de ajuin en de look aan. Voeg de gepelde tomaten, de tomatenpuree en de ketchup toe. Kruid met Italiaanse kruiden. Giet het water erbij. Laat dit zachtjes inkoken gedurende 20 minuten (af en toe roeren). ...

Kalfslapje met asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfslapje-met-asperges

... kalfslapje met asperges - Schil en kook de asperges beetgaar, kruid de kalfslapjes met de pestokruiden. Schik er de asperges op, rol het lapje op en prik vast. Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Bak de kalfslapjes bruin aan in wat bakboter, voeg na 6 ...

Jeroen Meus - Ovenschotel van konijn met bladerdeeg - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ovenschotel-van-konijn-met-bladerdeeg

... Ovenschotel van konijn met bladerdeeg - Dat konijn ongelofelijk veelzijdig is, wordt met dit gerecht nogmaals bewezen. jeroen maakt een ovenschotel klaar met konijn, pancetta en selder. Het vel bladerdeeg op deze ovenschotel doet je spontaan denken aan een typische ...