Resultaten voor jeroen meus aperitiefhapje gandaham

Gandaham sushi | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gandaham-sushi

... gandaham sushi - Bedek de nori-vellen voor ¾ met de Ganda Ham.   Meng de kruidenkaas met de platte kaas, basilicum en citroensap. Snij de avocado in dunne reepjes . Kruid af met peper en zout. Bedek de avocado met de kruidenkaasmengeling. Maak met je vingers het uiteinde ...

Pakketje van Gandaham gevuld met mousse van feta en geroosterde paprika | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/pakketje-van-gandaham-gevuld-met-mousse-van-feta-en-geroosterde-paprika

... Pakketje van gandaham gevuld met mousse van feta en geroosterde paprika - Verwarm de oven op 200°C. Wrijf de paprika goed in met olijfolie en rooster hem 40min in de oven. Ontvel de paprika, halveer hem in de lengte en verwijder de zaadjes. Pureer de paprika met de ...

Jeroen Meus - Strudel van Gandaham, asperges, ricotta en parmezaan - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/strudel-van-gandaham-asperges-ricotta-en-parmezaan

... Strudel van Gandaham, asperges, ricotta en parmezaan - Deze hartige, gevlochten bladerdeegtaart ziet er niet alleen prachtig uit, ze smaakt ook fantastisch! Hoe kan het ook anders met ingrediënten als witte asperges, twee soorten Belgische ham, parmezaan en ric ...

Pompoensoep met pladijs en gedroogde gandaham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pompoensoep-met-pladijs-en-gedroogde-gandaham

... Pompoensoep met pladijs en gedroogde gandaham - Versnijd de groenten en stoof ze in een beetje bakboter. Bevochtig ze met het water en voeg er 1 eetlepel groentenbouillon en het sinaasappelsap aan toe. Laat dit alles 35 minuten koken en mix het geheel glad. Voeg de room ...

Pomamore tomaten met Gandaham en Parmezaan | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pomamore-tomaten-met-gandaham-en-parmezaan

... Pomamore tomaten met gandaham en Parmezaan - Haal de tomaten uit de marinade.Verdeel de tomaten over de leisteen. Plaats de sneetjes gandaham op de tomaten en bevestig ze met een cocktailprikker. Besprenkel met een beetje balsamicoazijn en kruid met zwarte peper. Rasp ...

Rog met kappertjes en Gandaham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rog-met-kappertjes-en-gandaham

... Rog met kappertjes en gandaham - Smelt een klontje boter in de pan. Dip de roggevleugels in wat bloem en bak ze mooi bruin langs beide kanten. Haal ze uit de pan als ze gaar zijn en blus met citroensap en de 4 el water. Voeg er de Gandaham, peterselie en kappertjes bij. ...

Kabeljauw met Gandaham en kruidenpuree | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-gandaham-en-kruidenpuree

... Kabeljauw met gandaham en kruidenpuree - Snij het vel van de kabeljauw, kruid met pepermix en zout en rol in de Gandaham. Bak de kabeljauw op de naad van de gandaham in wat olijfolie in een antikleefpan. Schil de gekookte aardappelen en prak ze samen met de olijfolie, ...

Erwtenpuree met Gandaham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/erwtenpuree-met-gandaham

... Erwtenpuree met gandaham - Kook de erwten heel gaar en spoel ze onder koud water. Houd 1dl kookvocht over en smelt er de bouillon in. Laat afkoelen. Mix de erwtjes met olijfolie, bouillon, een beetje citroensap en 2 eetlepels munt. Kruid met peper en zout. Mix 2 dl olijfolie ...

Wok met kabeljauw, Gandaham en spruitjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wok-met-kabeljauw-gandaham-en-spruitjes

... Wok met kabeljauw, gandaham en spruitjes - Snijd de zalm in blokjes van 2 op 2 cm. Snijd de spruitjes in schijfjes. Bak de spruitjes en de sojascheuten en de gehakte look in een beetje arachideolie. Voeg na ongeveer 3 minuten de zalm erbij. Blus met de sojasaus en balsamico ...

Super lekker aperitiefhapje

https://www.prinsessenboontjes.be/post/super-lekker-aperitiefhapje

... Super lekker aperitiefhapje Dit is een heerlijk hapje, en dat zonder te koken. Het is echt de moeite waard, en je zal er veel complimenten mee oogsten.Ingrediënten:Bereidingswijze:Deze zijn het lekkerst en meest krokant als je ze nog vers kan maken:Snij de feta in kleine ...