Resultaten voor honing mosterd dipsaus
Honing-mosterd dressing | Lekker door een salade! | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/honing-mosterd-dressing/
... terd dressing honing mosterd dressing: een heerlijke dressing voor een salade. Meng alle ingredienten in een bakje en klaar is je honing-mosterd dressing. Serveer de honing-mosterd dressing bijvoorbeeld op een broodje beenham of in een salade. 2 tl honing, 2 tl mosterd, 2 el olij ...
Recepten - Aardappel-ansjovischips met een dipsaus
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Aardappel-ansjovischips_met_een_dipsaus
... Bereidingswijze Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Pureer de aardappelen samen met de ansjovis en kruid naar smaak met peper en zout. Klop vervolgens de eiwitten stijf. Meng de bloem met de puree en lepel er de opgeklopte eiwitten door. Doe ...
Dipsaus met curry en yoghurt | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/dipsaus-met-curry-en-yoghurt
... dipsaus met curry en yoghurt - Op zoek naar een lekker hapje? Een dipsaus is altijd een goed idee. Snel, eenvoudig en je hebt helemaal niet veel nodig. Bovendien kan je de meeste dipsauzen op voorhand klaarmaken. Kortom, perfect met Kerstmis of Eindejaar. Mix alles onder ...
Krokante Kipvingers recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/krokante-kipvingers/
... half uurtje heb jij deze heerlijke snack op tafel staan. De kipvingers zullen zeker weten in de smaak vallen. Serveer ze met een honing-mosterd dip of eet ze met een salade als avondeten. Wij maken in dit recept gebruik van Panko (Japans broodkruim). Panko is grover dan paneermeel, waardoor de kip extra knapperig wordt. Bereiding van de Krokante Kipvingers Verwarm de oven voor op 200 graden. Pak de bakplaat en bekleed deze met bakpapier. Verspreid hier de panko over en bak deze 3 tot 5 minuutjes lang in de oven. Ze zullen alvast een beetje bruin en krokant worden. Vervolgens snijden we de kipfilet in repen (maak ze niet te klein). Klop het eitje los en meng deze met de mayonaise, mosterd, paprikapoeder en twee eetlepels bloem. Breng het beslag op smaak met wat peper en zout. Haal dan, één voor één, de kip door het mengsel. Verdeel de panko over de kip totdat ze helemaal bedekt zijn. Herhaal dit tot alle kipreepjes gepaneerd zijn. Leg ve ...
Pittige kippenspiesjes met gorgonzoladip | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/pittige-kippenspiesjes-met-gorgonzoladip
... iet verbranden. Haal uit en laat uitlekken op keukenpapier. Doe een klontje boter in een kookpotje. Smelt en voeg de chilisaus en honing toe. Roer tot een sausje. Haal de kippenspiesjes door de marinade en laat even uitlekken. Serveer de spiesjes met de dipsaus. I ...
Homemade chips gemaakt van ansjovis
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/homemade-chips-met-ansjovis-en-dip
... Homemade chips met ansjovis en dip - De ansjovisfilets geven deze zelfgemaakte chips een natuurlijk zoutige smaak. Maak vervolgens een heerlijk sausje van mosterd, look, rucola en ei en dippen maar! - Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water.Pureer ...
Uit de keuken van Levine: juni 2009
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009_06_01_archive.html
... Parelhoenfilet met honing en mosterd Parelhoenfilet met honing en mosterd Recept printen4 parelhoenfilets met vel en klein botje *zout en versgemalen peper4 eetlepels honing2 teentjes knoflook, fijn gehakt1 ½ eetlepel citroensap, vers geperst2 theelepels Dijon mosterd1 ...
Fishsticks met dipsaus - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fishsticks-met-dipsaus
... Fishsticks met dipsaus By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: azijn : 2 el eigeel : 1 peper en zout eigeel met een scheutje water peterselie gekookt eitje arachideolie : 500 ml mosterd : 1 el k ...
Snelle dipsaus met yoghurt, feta, pistache en basilicum | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/snelle-dipsaus-met-yoghurt-feta-pistache-en-basilicum-0
... Snelle dipsaus met yoghurt, feta, pistache en basilicum - Op zoek naar een eenvoudig hapje? Deze dipsaus is snel klaar, gezond en lekker. Perfect om je rauwe groentjes in te dippen en helemaal niet veel werk. Dit hapje is dan ook ideaal met Kerstmis, Nieuwjaar of als ...
Honing mosterd zalm uit de oven | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/honing-mosterd-zalm-uit-de-oven/
... oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met een beetje aluminiumfolie en leg de zalmfilets hierop. Meng in een kommetje de honing, mosterd, olijfolie, geperste tenen knoflook en een snuf zout en peper. Smeer de zalm in met het honing-mosterdmengsel. Bak de zalm in ongeveer 10-12 minuten gaar en goudbruin. Strooi tot slot eventueel nog wa ...