Resultaten voor hoge druk stoomoven witloof
Asperges in de stoomoven | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/asperges-in-de-stoomoven
... ndom rond met een dunschiller. Snij de onderkanten eraf en leg ze in de stoomovenschaal. Zet ze 4 min. in de stoomoven op 120°C (hoge druk) Doe de eierdooier, mosterd, azijn en water in een kom en roer met een garde. Giet de olie er beetje bij beetje en al roerend bij. Kruid met peper en zout. Voeg de kappertjes toe. Hak de sjalot, look en peterselie fijn en voeg ...
Recepten - Gesauteerd witloof met een carpaccio van gemarineerd rundvlees
http://www.lekkervanbijons.be/recept/gesauteerd-witloof-met-een-carpaccio-van-gemarineerd-rundvlees
... kern zich vertoeft. Deze heb je niet nodig. Verwarm in een pan een beetje olijfolie. Doe de witloof en suiker erin en sauteer op hoge temperatuur zodat de groente lichtbruin karameliseert. Leg de carpaccio op het bord, kruid af met peper en zout en druppel de dressing erover. Doe dan de lauw gehouden witloof erbij en werk af met takjes peterselie. ...
Recept voor St. Jacobsvruchten met witloof | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/st-jacobsvruchten-met-witloof/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 dl balsamicoazijn Toevoegen 60 g Solo Toevoegen 60 g suiker Toevoegen 1 dl Solo Vloeibaar ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rundvleesspiesjes-met-witloof
... Rundvleesspiesjes met witloof - Rundvleesspiesjes met witloof - Snijd de entrecote in reepjes van 1 cm dik.Leg de biefstuk in een kom besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.Rijg het vlees op de houten spiesjes en bak het vlees aan beide zijden ...
Jeroen Meus - Pasta met witloof en gedroogde ham - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-witloof-en-gedroogde-ham
... auwe ham naast elkaar op de bakplaat en droog ze gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.Smelt enkele klontjes boter in een hoge pan.Snijd het kontje van de witloofstronken. Snijd elke stronk doormidden en snijd het witloof in grove stukken.Bak het witloof in de boter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.Kook de pasta al dente in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.Hak de salie fijn. Strooi het kruid bij het witloof. Blus af met een scheutje balsamicoazijn en laat inkoken.Snijd de Parmezaanse kaas ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bruschetta-met-witloof-en-ham
... Bruschetta met witloof en ham - Bruschetta met witloof en ham - Marineer de rozijnen in de balsamicoazijn.Spoel het witloof en snijd het in stukken.Stoof ze in een pan met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.Snijd de ciabatta in dikke sneden ...
Chocoladegebak in de stoomoven | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladegebak-in-de-stoomoven
... Chocoladegebak in de stoomoven - Smelt de chocolade en de boter in een pan au bain-marie. Smeer de gebakschotel met een kwastje in met boter. Klop de eieren samen met de suiker tot een wit beslag en meng de gesmolten chocolade eronder. Zeef de bloem en voeg ze er ...
Sint-jakobsvruchten met witloof
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sint-jakobsvruchten-met-witloof
... Sint-jakobsvruchten met witloof - Geef je witloof extraveel smaak met balsamicoazijn en truffelolie. Serveer met sint-jakobsnoten voor een heerlijk winters voorgerecht. - Maak het witloof schoon en snijd het in grove stukken.Bak ze in een pan met boter en kruid met ...
De nieuwe keuken | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/de-nieuwe-keuken/
... Dit is de nieuwe keuken van Cornette en De Man. Althans, een computertekening. Want de echte keuken komt pas als het nieuwe huis klaar is en dat duurt nog tot eind 2009! Dus nog even wachten op het grote zespits gasfornuis (dubbele branders) met wokbrander en twee ...
Roulade van Ganda ham met witloof | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/roulade-van-ganda-ham-met-witloof
... Roulade van Ganda ham met witloof - Snijd witloof in julienne alsook de appel, doe er de veldsla bij. Meng mayonaise met de graanmosterd en een beetje water zodat het een mooie gebonden vinaigrette wordt. Meng de sla, witloof en appel met de mosterd-mayonaise en schik ...