Resultaten voor hoe maak ik romeinse sla klaar

Romeinse sla met avocado

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/293/romeinse-sla-met-avocado-1

... romeinse sla met avocado - Een knapperig slaatje - Spoel de romeinse sla. Snij de blaadjes in repen. Snij 10 wat grotere kerstomaatjes in plakjes. Halveer de avocado’s, ontpit ze en haal de schil eraf. Snij de avocado’s overlangs in plakjes. Verdeel ...

Caesar Salade | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/caesar-salade

... Caesar Salade - De Caesar Salad of Caesar Salade is de bekendste salade. Wil je dit slaatje zelf maken? Helemaal niet moeilijk! Smelt wat boter in de pan. Werk met een anti- kleefpan want brood is gevoelig en kan aan de pan kleven. Voeg de look toe, wanneeer de croutons ...

Recept voor Gelakte kalkoen met Luikse siroop en Romeinse sla gemarineerd in balsamicoazijn | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gelakte-kalkoen-met-luikse-siroop-en-romeinse-sla-gemarineerd-in-balsamicoazijn/

... koenfilet in schuine schijfjes en schik ze bovenop de sla. Tip: Je kan de kalkoen in dit recept uiteraard ook vervangen door (hoeve)kipfilet. Geniet van Gelakte kalkoen met Luikse siroop en romeinse sla gemarineerd in balsamicoazijn ...

Gebakken zalm met sesamkorst, wasabimayonaise en edamame | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-zalm-met-sesamkorst-wasabimayonaise-en-edamame

... Gebakken zalm met sesamkorst, wasabimayonaise en edamame - Was de romeinse sla. Neem een mooie schotel en leg wat romeinse sla in de schotel. Snij de rest van de sla fijn. Kruid met peper. Stoom de edamamebonen. Giet de boontjes af. Schil de daikon. Snij in dunne ...

Varkensribbetjes met Romeinse sla, gebakken patatjes en een vinaigrette van roquefort | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/varkensribbetjes-met-romeinse-sla-gebakken-patatjes-en-een-vinaigrette

... Varkensribbetjes met romeinse sla, gebakken patatjes en een vinaigrette van roquefort - Verwarm de oven voor op 195°C. Was de aardappelen, en stoom ze gaar in de schil. Snij de ribbetjes in stukjes langs de botjes en leg in een schaal om te marineren. maak de marinade: ...

Thaise salade met biefstuk - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/thaise-salade/thaise-salade-biefstuk

... Thaise salade met biefstuk 4 personen 1:10 uur voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 10 waarderingen VoorgerechtVleesThais Ingrediënten 200 g biefstuk, in hele dunne reepjes 150 g komkommer, met schil, zonder zaadjes, in fijne reepjes 150 g ...

Caesarsalad met ham en Comté | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/caesarsalad-met-ham-en-comte

... Caesarsalad met ham en Comté - Snijd 4 stukjes ham van 5 op 8 cm. Kruid met PH vleeskruiden, PH BBQ peperkruiden en smeer in met een weinig PH olijfolie. Grill één zijde. Meng 2 eetlepels mosterd met look, PH classic vinaigrette, worchestersaus en ansjovis voor ...

Artisjokken op Romeinse wijze - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/artisjokken/artisjokken-romeinse-wijze

... Artisjokken op romeinse wijze 4 personen 10 min voorbereiden 45 min bereiden 1 uur wachten waardering7.3obv 3 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 8 artisjokken citroensap 10 blaadjes munt, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 10 eetlepels ...

Recept voor lasagne tradizionale met een typisch italiaans slaatje | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lasagne-tradizionale-met-een-typisch-italiaans-slaatje

... bereiden: Bak de lasagne 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.  Rooster de pijnboompitten. Snijd de romeinse sla in halfgrove stukken en doe in een slakom. Verwijder de buitenste blaadjes van de venkel en snipper fijn. Doe de venkel samen met de rucola ...

Zeeduivelfilet met gnocchi en pompelmoes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/in-boter-gebakken-zeeduivelfilet-gnocchi-pompelmoes-en-romeinse-sla

... In boter gebakken zeeduivelfilet, gnocchi, pompelmoes en romeinse sla - In boter gebakken zeeduivelfilet, gnocchi, pompelmoes en romeinse sla - Laat de boter bruinen in een warme pan. Kleur de zeeduivelfilet langs elke zijde in de bruine boter. Kruid naar smaak ...