Resultaten voor hoe maak ik papsaus

Karnemelkpuree met garnalen, papsaus en gepocheerd eitje | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/puree-met-garnalen-papsaus-en-gepocheerd-eitje

... met papsaus, garnalen en een gepocheerd eitje. Klinkt het je onbekend? Reden te meer om eens te proberen. Smakelijk!Tip: gebruik hoeve-eieren! Schil de aardappelen. Snij in stukjes, was en stoom gaar met een snuifje zout. Pel de garnalen.  Snij de ajuintjes in ...

Kabeljauw met papsaus en witte bonen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-papsaus-en-witte-bonen

... Kabeljauw met papsaus en witte bonen - Smelt wat bakboter, voeg de gehakte sjalot toe en laat het geheel bruinen. Voeg de bloem (hoeveelheid hangt af van hoe hard u uw saus wilt binden) toe en roer goed. Voeg dan de karnemelk toe, het citroensap en kruid het geheel ...

Paastip: eetbare vogelhuisjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/paastip-eetbare-vogelhuisjes

... Bereiding maak het glazuur. Hiermee kleven de koekjes aan elkaar. Meng bloemsuiker met water tot een stevig papje. Bouw met de koekjes een vogelhuisje zoals het voorbeeld. maak gras met suikerfondant of eetbaar papier. Versier muffins of cupcakes met suikerpasta en ...

Hoe maak je een hartje in melkschuim?

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hoe-maak-je-een-hartje-in-melkschuim

... hoe maak je een hartje in melkschuim? - Ontdek hoe je een hartje maakt in melkschuim en maak van je cappuccino een kunstwerkje zoals een echte barista! - Kantel het kopje met de espresso en giet de warme melk met een draaiende beweging bij de koffie. Giet zachtjes ...

Cambridge recepten: juli 2010

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010_07_01_archive.html

... Vispakketje... Ingrediënten/benodigdheden: Witte vis zoals bijvoorbeeld kabeljauw Roerbakgroente, cajunkruiden, aluminiumfolie Bereiding: Verwarm de oven op 200 graden. maak evenveel stukken folie, als er stukken vis zijn. maak ze groot genoeg om er de vis en de ...

Zomertip: zo maak je superleuke ijsblokjes! | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zomertip-zo-maak-je-superleuke-ijsblokjes

... Zomertip: zo maak je superleuke ijsblokjes! - Vul ijsblokvormpjes met aardbeien, frambozen of besjes. Vul op met water. Steek minstens drie uur in de frigo. Ontvorm en maak je eigen cocktail!  Ingrediënten een paar frambozen een paar aardbeien een paar blauwe bessen ...

Cambridge recepten: Vispakketje...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/07/vispakketje.html

... Vispakketje... Ingrediënten/benodigdheden: Witte vis zoals bijvoorbeeld kabeljauw Roerbakgroente, cajunkruiden, aluminiumfolie Bereiding: Verwarm de oven op 200 graden. maak evenveel stukken folie, als er stukken vis zijn. maak ze groot genoeg om er de vis en de ...

Petit-beurretaart

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/petit-beurretaart

... Petit-beurretaart - Maakte jouw grootmoeder ook altijd petit-beurretaart ? Met dit recept ga je terug in de tijd maar maak je hem helemaal zelf.  - Doe de boter en bloemsuiker samen in een kom en meng goed.Maak een eerste laag van droge koekjes op een schaal ...

Melkbrood | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/melkbrood

... Melkbrood - Doe de bloem in een kom en maak een kuiltje. Strooi het zout langs de randen. maak de melk lauw en los de gist erin op. Giet dit bij de bloem in het kuiltje. Voeg de suiker, de boter en het eigeel toe. Meng alles goed met de handen. Kneed lang en stevig ...

Zo maak je zelf aardbeienlimonade! | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zo-maak-je-zelf-aardbeienlimonade

... Zo maak je zelf aardbeienlimonade! - Zalig lekker en de ideale kinderactiviteit: zelf limonade maken.Tip: suikersiroop maak je door de helft suiker (of honing) en de helft water te laten in koken tot de suiker of honing opgelost is. Laat het afkoelen voor je het ...