Resultaten voor hoe maak ik kweeperen confituur jeroen meus
Jeroen Meus - Confituur van perziken - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/confituur-van-perziken
... et de nodige energie aan de dag beginnen. - Voor de confituur Spoel de perziken en snij ze in kwarten. Verwijder de pit. Schillen hoeft niet, maar het mag.Snij de perziken vervolgens kleiner. Verdeel elk kwartje in een zestal stukken.Weeg de suiker en de honing af.Neem een koperen confituurketel of een grote stoofpot. Zet de pot op een hoog vuur.Doe de suiker in de pot samen met een scheut water. Laat de suiker smelten tot een heldere siroop. Roer af en ...
http://saskookt.blogspot.be/2011/01/kweeperen.html
... kweeperen Zoals ik al aankondigde in mijn bericht over de Turkse supermarkt zou ik dit weekend kweeperenconfituur maken. ik had nog kweeperen klaargemaakt en had het nog niet vaak gegeten, dus ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Maar ondertussen hebben ...
Jeroen Meus - Toast van blauwe kaas, notensalade en confituur van ui - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/toast-van-blauwe-kaas-notensalade-en-confituur-van-ui
... ië is een klein land, maar kan trots zijn op een hele waaier uitstekende streekproducten. De lichtgeaderde blauwe kaas van de Walhoeve uit Beauvoorde bijvoorbeeld, is zo’n product.Jeroen serveert de kaas op een dikke toast met zelfgemaakte uienconfituur en een frisse salade. Echt een guut recept! - 0. Pel en halveer ...
Jeroen Meus - Carré confituur met Mirabelle pruimen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carre-confituur-met-mirabelle-pruimen
... Carré confituur met Mirabelle pruimen - Een bladerdeeggebakje met een laagje frangipanebeslag en abrikozenconfituur. Dat klinkt als de klassieke carré confituur. jeroen maakt zijn compote hier met Mirabelle pruimen. Deze ronde pruimpjes zijn zoet van ...
Kweeperen met lamsgehakt en koriander | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kweeperen-met-lamsgehakt-en-koriander
... kweeperen met lamsgehakt en koriander - Doe het lamsgehakt in een mengkom met knoflook, chilipeper, koriander, broodkruim, piment, de helft van de gember, de helft van de uien, ei, 3/4 theelepel zout en een beetje peper. Meng alles met de handen en zet het opzij. ...
Bosduif met jus van Banyuls, wentelteefje van ganzenlever en confituur van witloof | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/bosduif-met-jus-van-banyuls-wentelteefje-van-ganzenlever-en-confituur-van
... nootmuskaat. Bak de duivenfilets en gaar ze gedurende 4-5 minuten in de oven op 220°C. Snij de "ganzenlever-boterhammen" in driehoekjes en wentel ze in het "ei-met-melkmengsel". Bak ze krokant langs beide kanten en gaar ze nog een minuutje mee in de oven. Serveer de witloofconfituur in het midden van het bord, leg bovenaan de het wentelteefje. Schik de duivenfilet op de witloof en druppel de saus rondom. Ingrediënten 4 sneetjes toastbroad scheutje balsamico 6 pijltjes witloof 100 gr rauwe ganzenlever 2 bosduiven (ontbeend) 1 dl melk 2 eieren 1 sjalot 1 dl banyuls (of Porto) 1 dl rundsfond (ingekookt) 1 suiker snuifje nootmuskaat peper en zout 1 tijmtakje ...
Gerookte eendenborst carpaccio met chutney van kweeperen - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/eendenborst/gerookte-eendenborst-carpaccio-chutney-kweeperen
... Gerookte eendenborst carpaccio met chutney van kweeperen 6 personen 15 min voorbereiden 5 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 10 waarderingen VoorgerechtGevogelteOverige keukens Ingrediënten 250 g kweeperen, in kleine stukjes 1 kleine ui, in dunne ringen ...
Kweeperen in siroop | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/kweeperen-in-siroop/
... Een tijd geleden had ik het geluk dat iemand in mijn omgeving geen raad wist met een partij kweeperen. ik wel. Je kunt ze gewoon als luchtverfrisser op een schaal in de kamer zetten. Ze blijven maanden goed al zullen ze wel verschrompelen. De geur is heel lekker en ...
Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur
... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. ik laat dit ...
Jeroen Meus - Mousse en gelei van kweepeer met pistachekoekjes en chocoladesaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mousse-en-gelei-van-kweepeer-met-pistachekoekjes-en-chocoladesaus
... Mousse en gelei van kweepeer met pistachekoekjes en chocoladesaus - kweeperen kun je niet rauw eten. Daarvoor zijn ze te zuur en te vezelig. Maar je kunt er wel lekkere compote, gelei, mousse of confituur van maken. Perfect voor dit dessert dat jeroen afwerkt met ...