Resultaten voor hoe maak ik garnalenbouillon
Garnalenstoemp met gefrituurd ei | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/garnalenstoemp-met-gefrituurd-ei
... Garnalenstoemp met gefrituurd ei - Schil en was de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook de aardappelblokjes 15 tot 20 minuten in de garnalenbouillon. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met een pureestamper. Voeg de slagroom en het fijngehakte bieslook toe. ...
Zeetong Duglèré | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zeetong-duglere
... Zeetong Duglèré - Verwarm de oven voor op 200°C.Garnalenbouillon: Pel de garnalen en laat de koppen ervan met een gesneden sjalot aanstoven. Voeg de selderbladen en de champignonstengels toe. Zet alles onder in water, breng aan de kook en laat +/- 10 minuten infuseren ...
Risottokroketjes van grijze garnalen met Gandaham en pompoen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/risottokroketjes-van-grijze-garnalen-met-gandaham-en-pompoen
... Risottokroketjes van grijze garnalen met Gandaham en pompoen - Pel de grijze garnalen, hou ze gekoeld tot gebruik. maak een bouillon van de garnaalkoppen en schalen (kan vervangen worden door een visbouillonblokje). maak de risotto door een fijngesneden uitje licht ...
Jeroen Meus - Risotto met gamba's en courgette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/risotto-met-gambas-en-courgette
... wee of drie stukken, zet elk stuk verticaal op je snijplank en snijd rondomrond dikke plakken van de courgette. Je houdt een rechthoekige staaf (de binnenkant van de courgette) over. Deze gebruiken we niet. Snijd de plakken courgette in brunoise en stoof mee aan. ...
Jeroen Meus - Tomatensoep met garnalen en Rodenbach - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tomatensoep-met-garnalen-en-rodenbach
... en te pellen. Je kan er meteen een rustgevend familiemoment van maken. - 0. Schil de uien en snij ze in grove stukken. De wortels hoef je niet te schillen. maak ze schoon en snij ze in dikke stukken. Was ook de selderstengels en snij ze grof. 1. Zet een ruime kookpot op het vuur en verhit hierin een scheut olijfolie. Pel de garnalen en doe de garnalenkoppen en –pantsers in de pot en bak ze al roerend op een hoog vuur. Zo kunnen ze veel smaak vrijgeven. De lijfjes gebruiken we voor de afwerking. 2. Na enkele minuten laat je ook de groenten meestoven. Kneus de look en gooi deze samen met het steranijs en een bouquet garni van tijm en laurier in de pot. Blijf regelmatig roeren, zodat niets kan aanbran ...
Paastip: eetbare vogelhuisjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/paastip-eetbare-vogelhuisjes
... Bereiding maak het glazuur. Hiermee kleven de koekjes aan elkaar. Meng bloemsuiker met water tot een stevig papje. Bouw met de koekjes een vogelhuisje zoals het voorbeeld. maak gras met suikerfondant of eetbaar papier. Versier muffins of cupcakes met suikerpasta en ...
Hoe maak je een hartje in melkschuim?
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hoe-maak-je-een-hartje-in-melkschuim
... hoe maak je een hartje in melkschuim? - Ontdek hoe je een hartje maakt in melkschuim en maak van je cappuccino een kunstwerkje zoals een echte barista! - Kantel het kopje met de espresso en giet de warme melk met een draaiende beweging bij de koffie. Giet zachtjes ...
http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010_07_01_archive.html
... Vispakketje... Ingrediënten/benodigdheden: Witte vis zoals bijvoorbeeld kabeljauw Roerbakgroente, cajunkruiden, aluminiumfolie Bereiding: Verwarm de oven op 200 graden. maak evenveel stukken folie, als er stukken vis zijn. maak ze groot genoeg om er de vis en de ...
Zomertip: zo maak je superleuke ijsblokjes! | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zomertip-zo-maak-je-superleuke-ijsblokjes
... Zomertip: zo maak je superleuke ijsblokjes! - Vul ijsblokvormpjes met aardbeien, frambozen of besjes. Vul op met water. Steek minstens drie uur in de frigo. Ontvorm en maak je eigen cocktail! Ingrediënten een paar frambozen een paar aardbeien een paar blauwe bessen ...
Cambridge recepten: Vispakketje...
http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/07/vispakketje.html
... Vispakketje... Ingrediënten/benodigdheden: Witte vis zoals bijvoorbeeld kabeljauw Roerbakgroente, cajunkruiden, aluminiumfolie Bereiding: Verwarm de oven op 200 graden. maak evenveel stukken folie, als er stukken vis zijn. maak ze groot genoeg om er de vis en de ...