Resultaten voor hete bliksem met gehakt

Hete bliksem | winterse stamppot met appel - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/hete-bliksem/

... hete bliksem hete bliksem, een oer Hollands recept met aardappel en zure appel. Serveer de hete bliksem lekker met rookworst of gebakken spekjes.  Schil de aardappels en snijd ze in 2 of 4 stukken. Doe de aardappels in een grote pan met water en kook ze circa ...

Jeroen Meus - Hete bliksem met spek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hete-bliksem-met-spek

... e stukken. 6. Voeg tijm en laurier toe, zet het deksel op de pot en laat alles een dik uur stoven op een laag vuurtje. 7. Werk de hete bliksem af met wat peper en zout en verwijder de takjes tijm en de blaadjes laurier. 8. Schep het mengsel in een ovenschaal en bestrooi met het paneermeel. 9. Plaats de schaal onder de hete grill tot er een krokant korstje op ligt. 10. Tip: hete bliksem is ook een ideale garnituur (met of zonder spek) bij bv. een braadworst of kotelet. ...

Hete bliksem met appelen en peren | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hete-bliksem-met-appelen-en-peren

... hete bliksem met appelen en peren - Snij de uien in ringen. Schil de aardappelen, de peren en appelen. Verwijder het klokhuis en snij alles in even grote stukken. Smelt de boter in een grote stevige kookpot. Bak er het spek in bruin. Doe er de ajuin bij en bak tot ...

Hete bliksem - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/aardappelen/hete-bliksem/hete-bliksem

... klokhuis en snij ze in kwarten. Breng een pan met ruim water aan de kook en blancheer de appels 2 minuten. Neem brandschone, met hete soda afgewassen glazen potten en schep de appelen erin. Vul aan tot de rand met een scheutje kookvocht. Draai het deksel erop, zet de pot 5 minuten op zijn kop en laat afkoelen. Blijft jaren goed. Eén zo’n pot is precies de goede hoeveelheid voor dit recept.Snijd de geschilde aardappels in stukken. Zet ze op met ruim water en zout en kook ze in 20 minuten gaar. Voeg halverwege de appels toe: de zoete appels voor ...

Jeroen Meus - Hete bliksem met varkenswangen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hete-bliksem-met-varkenswangen

... te bliksem met varkenswangen - Ter gelegenheid van Frank Deboosere zijn pensioen maakt Jeroen de 'volwassen' versie van hete bliksem: zacht gegaarde varkenswangen in bruin bier, gebakken appelen en smeuïge puree. - Laat de oven voorverwarmen tot 180 ...

De keuken van Johanna: Hete Bliksem

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2011/01/hete-bliksem.html

... hete bliksem Allereerste de beste wensen aan alle volgers en lezers van mijn blog. Dat het een goed en smakelijk jaar mag worden!Het nieuwe jaar is dus weer begonnen en daarmee ook alle dagelijkse beslommeringen. Zo ook het noteren van mijn kooksels in De keuken van ...

De keuken van Johanna: januari 2011

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2011_01_01_archive.html

... hete bliksem Allereerste de beste wensen aan alle volgers en lezers van mijn blog. Dat het een goed en smakelijk jaar mag worden!Het nieuwe jaar is dus weer begonnen en daarmee ook alle dagelijkse beslommeringen. Zo ook het noteren van mijn kooksels in De keuken van ...

Pittige gehaktspiesjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pittige-gehaktspiesjes

... de ingrediënten behalve de olijfolie.Maak uw handen vochtig en duw het gehakt rond ...

Gevulde courgette met gehakt en bosui - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/gevulde-courgette/gevulde-courgette-gehakt-bosui

... courgettehelften hoog op met het gehakt, zet ze in een lage ovenschaal en schenk de bouillon op de bodem.Bak de courgettes in een hete oven van 200 °C in ca. 30 minuten mooi bruin en gaar. Lekker met rijst. Het recept 'Gevulde courgette met gehakt en bosui' wordt je aangeboden door okoko recepten. ...

Uit de keuken van Levine: Donder en bliksem en een zomerse maaltijd

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/08/donder-en-bliksem-en-een-zomerse.html

... et chilipeper, zout en peper.Giet de boontjes en de pasta af en doe terug in de pan.Meng de boontjes en het tonijnmengsel door de hete pasta, besprenkel wat met olijfolie en serveer meteen.Bron: aangepast recept BBC Good Food Eet smakelijk! Geplaatst door Levine op 22:49 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Pasta, Vis ...