Resultaten voor hertenstoofvlees met trappist

Recept voor haantje met trappist | njam!

http://www.njam.tv/recepten/haantje-met-trappist

... Bereiden: Bak de kipdelen en sjalot aan in de boter. Bevochtig met de trappist en bouillon. Laat opkoken. Verlaag het vuur. Voeg de champignons, spek en dragon  toe. Laat afgedekt ca. 30 min. stoven op een zacht vuur. Ingrediënten voor 4 personen 2 haantjes in 4 ...

Stoofvlees met trappist | VTM Koken

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/stoofvlees-met-trappist

... Bereiding Hak de ui in stukjes en stoof aan in de boter en voeg de look toe. Snijd het vlees in gelijke stukken en voeg het toe. Laat 10 minuten aanbakken. Doe er de rode wijn, het bier, de boterham met mosterd, de bruine suiker, de laurier en de tijm bij. Laat 1 uur stoven zonder ...

Stoofvlees | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/stoofvlees

... Stoofvlees - Hak de ui in stukjes en stoof aan in de boter en voeg de look toe. Snijd het vlees in gelijke stukken en voeg het toe. Laat 10 minuten aanbakken. Doe er de rode wijn, het bier, de boterham met mosterd, de bruine suiker, de laurier en de tijm bij. Laat 1 uur stoven ...

Speenvarkenkotelet met Abdijbier | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/speenvarkenkotelet-met-abdijbier

... Speenvarkenkotelet met Abdijbier - Kleur de koteletten in boter aan. Haal ze uit de boter en gaar ze verder in de oven (10 minuten op 200°C).  Stoof in dezelfde pan de ui, look en spekjes goudgeel aan. Bestrooi met een beetje suiker en laat het geheel nog even karamelliseren.  ...

Recept voor varkenshaasje met achelse ambassadeurs | njam!

http://www.njam.tv/recepten/varkenshaasje-met-achelse-ambassadeurs

... bereiden: Maak de marinade door de olijfolie te mengen met de fijngehakte kruiden, peper en zout en kruid goed af. Snijd onderaan een plak van de appel zodat hij niet omvalt en verwijder het klokhuis met een appelboor. Meng de boter, cassonade en kaneel en vul de appel hiermee ...

Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla

... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt Jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn met ...

Papillot van snoekbaars met groentjes en Orval | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/papillot-van-snoekbaars-met-groentjes-en-orval

... Papillot van snoekbaars met groentjes en Orval - Snij alle groenten in dunne reepjes. Leg het blad aluminiumfolie open op je werktafel. Doe er de groenten op, daarna de limoenpartjes, dan de vis en een beetje koriander. Kruid met peper en zout en giet er wat olijfolie op. Plooi ...

Mechelse koekoek | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mechelse-koekoek

... Mechelse koekoek - Smelt een klontje boter in een braadpan. Kruid de stukken Mechelse koekoek langs alle kanten en bak de stukken mooi bruin aan langs beide kanten. Leg eerst de kant met het vel in de pan en bak nadien de andere kant, beide kanten gedurende 4 minuten. Voeg de ...

Stoverij van haas | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoverij-van-haas

... Stoverij van haas - Vraag aan je beenhouwer om de haas te versnijden in gelijke stukkken. Kruid de haas met zout en peper. Laat de boter bruinen in een grote sudderpan. Bedek de volledige bodem van de pan met de haas om veel aanbaksel te verkrijgen. Laat de haas 5 minuten braden ...

Jeroen Meus - Huisbereide wildpaté met chutney van appel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/huisbereide-wildpate-met-chutney-van-appel

... kruiden fijn en doe ze bij de sjalotten. 9. Giet de cognac in de pan en flambeer de sjalotten. Laat ze wat afkoelen. 10. Maal het hertenstoofvlees, de kippenlevers en de collier met de vleesmolen niet te fijn.  11. Meng het vlees met het ei, het colorosozout, de peper, de gekneusde jeneverbessen, de geflambeerde sjalotten en de madeira. 12. Vet een patévorm in met olie. Leg er de plakken spek in zodat ze een beetje over de rand hangen. 13. Doe het vleesmengsel in de vorm en vouw het spek dicht. 14. Zet de patévorm op een ovenschaal. Giet water in de bakplaat. Laat de paté 2 uur au bain-marie in de voorverwarmde oven garen. 15. Haal de paté uit de oven. In de patévorm zit waarschijnlijk wat vocht. Giet het weg. 16. Er is nu plaats rond de paté. Zeef de bouillon over de paté. Vul de patévorm tot boven. 17. Laat de paté afkoelen tot op kamertemperatuur. Zet hem vervolgens in de koelkast en laat minstens 6 uur opstijven. 18. Smelt een klont boter in een kookpot. 19. Pel en snipper ...