Resultaten voor hertenragout jeroen meus in rode wijn

Jeroen Meus - Kippenbouten in rode wijn met aardpeer en waterkers - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kippenbouten-in-rode-wijn-met-aardpeer-en-waterkers

... Kippenbouten in rode wijn met aardpeer en waterkers - jeroen maakt een eigen versie van de typisch Franse coq-au-vin. De kippenbouten worden gegaard in rode wijn met spekjes en champignons. Hij geeft er gebakken aardpeer en waterkers bij voor een echte feestmaaltijd. ...

Jeroen Meus - Konijn met rode wijn, spek, champignons en aardappelpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-met-rode-wijn-spek-champignons-en-aardappelpuree

... Konijn met rode wijn, spek, champignons en aardappelpuree - Vandaag maakt jeroen ‘konijn au vin’, een variatie op het klassieke Franse gerecht. Het is gemakkelijk om te maken en omdat alles in één pot wordt bereid, heb je niet te veel afwas. - 0. Kruid de stukken konijn ...

Jeroen Meus - Runderwangen in rode wijn met croutons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/runderwangen-in-rode-wijn-met-croutons

... Runderwangen in rode wijn met croutons - Het loont de moeite om eens te koken met runderwangen. Verwerk ze in een stoofschotel, zodat het vlees botermals wordt. De allerbeste stoofgerechten vragen wel wat geduld. Niet dat er zo vreselijk veel werk aan is, maar het gerecht ...

Vijgen in rode wijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgen-in-rode-wijn

... Vijgen in rode wijn - Maak een kruis in de vijgen, leg ze in een stoommandje. Giet er de rode wijn in en de suiker, ook de basilicum. Stoom ze 3 minuten op 100 graden. Snijd de peperkoek in blokjes en bak ze aan in de boter. Schel de sinaasappel en snijd deze in partjes. Leg ...

Vijgen met ricotta, honing en rode wijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgen-met-ricotta-honing-en-rode-wijn

... Vijgen met ricotta, honing en rode wijn - Smeer de ovenschotel in met boter. Snijd de vijgen bovenaan in 4 (niet tot beneden), vul op met ricotta en bestrooi met amandelschilfers. Doe de rode wijn en de honing erbij. Zet ongeveer 10 minuten tot een kwartier in de oven op 180 ...

Peertjes in rode wijn met pannenkoeken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/peertjes-in-rode-wijn-met-pannenkoeken

... Peertjes in rode wijn met pannenkoeken - Warm de wijn samen met de suiker, tijm, laurier, rozemarijn en kaneel. Leg er de geschilde peertjes in en kook ze langzaam gaar. Bereid het pannenkoekenmengsel en bak de pannenkoeken. Serveer de pannenkoek in een diep bord met het peertje, ...

Hertenragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hertenragout

... hertenragout - Smelt boter in een hoge stoofpan. Snij het vlees in stukken en kruid met peper en zout. Bak het bruin langs alle kanten. Hak de ajuin in blokjes en voeg toe. Doe het spek er bij. Snij de champignons in grote stukken en doe ze mee in de pan. Voeg tijm en laurier ...

Aardbeiensoepje met rode wijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardbeiensoepje-met-rode-wijn

... Aardbeiensoepje met rode wijn - Kook de wijn gedurende 5 minuten samen met de suikerstroop, het takje rozemarijn, de tijm en de laurier. Laat het geheel afkoelen en haal de jus door een zeef. Voeg de aardbeien toe aan de jus. Mix het geheel tot een gladde massa. Frituur de ...

Vijgen in rode wijn met honingzabaglione - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/vijgen/vijgen-rode-wijn-honingzabaglione

... Vijgen in rode wijn met honingzabaglione 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 200 ml robuuste rode wijn ½ kaneelstokje 2 eetlepels honing, bijvoorbeeld aardbeien-, sinaasappel- ...

Lamskoteletten met rode wijn, rozemarijn en knoflookboter | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lamskoteletten-met-rode-wijn-rozemarijn-en-knoflookboter

... Lamskoteletten met rode wijn, rozemarijn en knoflookboter - Gemarineerde lamskoteletten. Mals en smakelijk. Haal het beste eruit met rozemarijn, rode wijn en knoflookboter. U herkent dit gerecht wellicht van chique restaurantmenu's, maar wees niet bang. Dit recept stemt iedere ...