Resultaten voor hazenrugfilets volgens peter goossens
Recept voor bruine kippenfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kippenfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de karkassen op een bakplaat met bakpapier en bak ze 30 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd de groenten grof en leg de ui en wortel bij de karkassen op de bakplaat. Zet nog 20 minuten in de oven. Haal alles uit de oven en doe ...
Recept voor bruine kalfsfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kalfsfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de kalfsschenkels op een bakplaat en bak ze 45 minuten in de voorverwarmde oven. Doe de ui en wortel erbij en bestrijk de schenkels met tomatenpuree. Plaats het geheel opnieuw 45 minuten in de oven op 180°C. Haal alles uit de oven ...
Hazenrugfilet met tijmsaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hazenrug/hazenrugfilet-tijmsaus
... ing7.8obv 10 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands bevat per portie500 kcal 44 g eiwit 30 g vet 3 g koolhydraten Ingrediënten 4 hazenrugfilets ½ fles volle rode wijn 1 pot wildfond 5 takjes tijm ½ eetlepel zwarte peperkorrels 1 kaneelstokje 2 kruidnagels 50 g Roquefort of andere blauwschimmelkaas ½ bakje mascarpone (à 250 g) 50 g boter Bereiden Laat de haz ...
Hazenrug met polenta en kastanjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-polenta-en-kastanjes
... schoon, snijd in fijne reepjes en bak ze in olijfolie krokant. Blus met een scheut Marsala en kruid met peper en zout Serveer de hazenrugfilets op de polenta en daarop de krokant gebakken porcini. Ingrediënten 4 hazenrugfilets 250 g polenta (voorgekookt) 1 l water zout 50 g gekookte kastanjes (in stukjes) 8 stukken eekhoorntjesbrood extra vergine olijfolie boter Marsala ...
Uit de keuken van Levine: juli 2010
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010_07_01_archive.html
... Woensdag = bakdag (3) Vandaag heb ik me weer eens gewaagd aan het bakken van zuurdesembrood. Ik heb er zelfs 3 verschillende gemaakt (en dan van ieder 2). De desem heb ik gemaakt volgens de beproefde werkwijze van peter Reinhart: The Pineapple juice Solution.Pain au Levain ...
Hazenrugfilet met gedroogd fruit en peultjes - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hazenrug/hazenrugfilet-gedroogd-fruit-peultjes
... oogde abrikozen 50 g gedroogde appeltjes 400 ml wildfond 3 jeneverbessen, gekneusd sap en rasp van 1 sinaasappel 200 g peultjes 4 hazenrugfilets, op kamertemperatuur ½ theelepel gemalen kaneel 25 g boter 2-3 eetlepels cranberrycompote 125 ml slagroom Bereiden Breng de pruimen, abrikozen en appeltjes met de fond, jeneverbessen, het sinaasappelsap en de sinaasappelrasp in een pan aan de kook en laat 10 minuten heel zachtjes sudderen.Kook de peultjes in ruim kokend water met wat zout in 3-4 minuten beetg ...
Recept voor Omelet, gemengd met garnalen, groenten en visbouillon | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/een-forse-omelet-gemengd-met-garnalen-groenten-en-visbouillon/
... Menugang: Hoofdgerecht Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 150 g fijngesneden groenten, geblancheerd (broccoli, babycorn, tomaat…) Toevoegen 12 hoeve-eieren Toevoegen 40 g Solo ...
Peter Lehmann Barossa Chardonnay 2005 | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/peter-lehmann-barossa-chardonnay-2005/
... peter Lehmann Barossa Chardonnay 2005 Bij het horen van het woord oester springen de klassieke wijnliefhebbers meteen in de houding. ‘Chablis,’ roept de een. ‘Droge riesling,’ vindt de ander. Punt is alleen dat in de hoofdgerecht van het Volkskrant Weekendmenu ...
Oliebollen met appel | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/oliebollen-met-appel
... Oliebollen met appel - Oliebollen of smoutebollen, wat een heerlijk dessert! peter goossens heeft hier zijn eigen recept prijs. Leuke tip uit De Keuken van Sofie! Verhit het frituurvet tot 180°C. Appelblokjes: Schil de appels, snij in fijne blokjes (brunoise) en stoof aan in ...
Recepten - Varkenskroontje met aardappelsalade en gekonfijte ui
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Varkenskroontje_met_aardappelsalade_en_gekonfijte_ui_1
... Bereidingswijze Varkenskroontje:Kruid het varkenskroontje met zwarte peper en zout en kerf het vet in. Bak het kort langs alle kanten aan in wat bruisende boter. Leg de ui en de wortel in de braadslee. Nu mogen ook de tijm, de laurier en het teentje look erbij. Zet gedurende ...