Resultaten voor hazenrugfilet met chocoladesaus

Chocoladesaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chocoladesaus

... chocoladesaus - Wil je chocoladesaus maken voor een heerlijke dame blanche? Wij leren je hoe het moet. Met dit recept maak je de lekkerste chocoladesaus voor op ijs, pannenkoeken of je favoriete dessert. - Breng de melk aan de kook in een steelpannetje en voeg de chocolade ...

Zelfgemaakte chocoladesaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zelfgemaakte-chocoladesaus

... Zelfgemaakte chocoladesaus - Vanille-ijs, pannenkoeken, profiteroles... deze lekkernijen worden nóg beter met zelfgemaakte chocoladesaus. - Warm de melk op samen met de suiker zodat deze oplost.Breek de chocolade in stukken en laat ze smelten in de melk op een zacht ...

Pannenkoekentaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pannenkoekentaart

... Pannenkoekentaart - Smelt de chocolade au bain marie. Meng er de andere ingrediënten voor de chocoladesaus onder, en laat minstens een uur afkoelen in de koelkast, zodat de chocoladesaus indikt. Klop de slagroom mooi stevig op met de poedersuiker. Bak de pannenkoeken.  Bestrijk ...

Coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/coupe-banaan-met-chocoladesaus-gezouten-karamelijs-en-kokos

... Coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos - Deze coupe banaan is een moderne variatie op de bekende Banana Split. Smakelijk! Schep 2 dikke Bollen Caramen Salé roomijs in een coupeglas  Snij de banaan in schijfjes. Verkruimel de kokos rotsjes.  Strooi de ...

Macaroni met chocoladesaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/macaroni-met-chocoladesaus

... Macaroni met chocoladesaus - Kook de macaroni, giet hem af en laat vervolgens afkoelen. Smelt de chocolade met de room. Serveer de macaroni met de chocoladesaus, het vanille-ijs en de geraspte witte chocolade. Ingrediënten 200 gr macaroni 200 gr chocolade 2 dl room geraspte ...

Hazenrugfilet met tijmsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hazenrug/hazenrugfilet-tijmsaus

... ing7.8obv 10 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands bevat per portie500 kcal 44 g eiwit 30 g vet 3 g koolhydraten Ingrediënten 4 hazenrugfilets ½ fles volle rode wijn 1 pot wildfond 5 takjes tijm ½ eetlepel zwarte peperkorrels 1 kaneelstokje 2 kruidnagels 50 g Roquefort of andere blauwschimmelkaas ½ bakje mascarpone (à 250 g) 50 g boter Bereiden Laat de haz ...

Jeroen Meus - Poffertjes met chocoladesaus en vanille-ijs - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/poffertjes-met-chocoladesaus-en-vanille-ijs

... Poffertjes met chocoladesaus en vanille-ijs - Poffertjes zijn mini-pannenkoekjes van bij onze noorderburen. Je hebt een speciale poffertjespan nodig om ze te bakken. Er zit gist in het deeg zodat ze een beetje ‘opblazen’. Lekker met bloemsuiker en boter, maar ook met c ...

Chocoladesaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocoladesaus

... chocoladesaus - Verwarm de chocolade samen met de room in een pot. Blijf roeren met de garde om het aanbranden van de chocolade te vermijden. Giet de nog warme chocolade over lekker vanille-ijs. Ingrediënten 2 dl room 150 gr pure chocolade ...

Peren met chocoladesaus en pistachenoten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/peer/peren-chocoladesaus-pistachenoten

... Peren met chocoladesaus en pistachenoten 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 150 g donkere chocolade 200 ml room 6 middelgrote peren sap van 1 sinaasappel acaciahoning pistachenoten, ...

Recepten - Chocoladesaus

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Chocoladesaus

... Bereidingswijze Breng de melk aan de kook in een steelpannetjeen voeg de chocolade, een klontje boter en de suiker toe. Goed roeren. Als de chocolade volledig gesmolten is, neem het pannetje van het vuur. Klop de eierdooier los en roer deze onder de chocoladesaus. Heerlijk ...