Resultaten voor hazenbout

Cérvoles Colors – stoer rood uit het diepste Catalonië | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/cervoles-colors-stoer-rood-uit-het-diepste-catalonie/

... de bramen, de zwartste pruimen en cacao, alwaar hij nog even nagalmt met specerij. Niet eentje om snel te vergeten, dus haal de hazenbout maar uit de koelkast. Of toch een stukje kabeljauw? Cérvoles Colors 2008, wijnhandels, adressen via www.kwastwijnkopers.nl, circa € 12,-. ...

Winterse wildstoofpot - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/winterse-wildstoofpot/

... o kochten we laatst kreeften waarover ik je binnenkort sowieso meer over vertel (en een filmpje laat zien!). Daarnaast kochten we hazenbout. Op aanraden van de slager aldaar die ons ook meteen voorzag van wat tips. Het was dan ook zijn idee om er een stoofpotje mee te maken met port, jeneverbes en ontbijtkoek. Dit zorgt voor een lekker kruidig en zoet stoofpotje wat heel goed samen gaat met wild. Haas is overigens vrij sterk van smaak dus als je daarvan houdt helemaal ...

Jeroen Meus - Stoverij van haas met knolselder-aardappelgratin en traditionele kerstgarnituren - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoverij-van-haas-met-knolselder-aardappelgratin-en-traditionele-kerstgarnituren

... beeld ruim drie uur in de oven staan. Natuurlijk kun je intussen alle garnituren én de rest van je menu bereiden.Jeroen gebruikt hazenbouten omdat die meer smaak hebben dan de filets op de rug. De garnituren zijn klassiekers met een smakelijke twist. - 0. Doe de zilveruitjes in een kom, overgiet ze met kokend water en laat ze weken. Zo pellen ze gemakkelijker. 1. Verwarm de oven voor tot 170 °C. 2. Smelt een k ...