Resultaten voor hasseltse speculaas

Cappuccino van tiramisu met Hasseltse speculaas en jenever | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cappuccino-van-tiramisu-met-hasseltse-speculaas-en-jenever

... Cappuccino van tiramisu met hasseltse speculaas en jenever - Scheid het eiwit van het eigeel en meng het eigeel met helft van de suiker. Voeg al roerend de mascarpone eraan toe. Klop het eiwit samen met de andere helft van de suiker op tot een stevige massa en meng het ...

Hasseltse Speculaas | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hasseltse-speculaas

... hasseltse speculaas - Doe alle ingrediënten in een mengkom. Meng tot een homogene massa. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Strooi bloem over het werkblad. Verdeel het deeg in kleinere porties en leg op het bebloemde werkblad. ...

Jeroen Meus - Chocoladeparfait met vanillesaus en Hasseltse speculaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocoladeparfait-met-vanillesaus-en-hasseltse-speculaas

... Chocoladeparfait met vanillesaus en hasseltse speculaas - Poepsimpel, maar ook zo lekker! Deze zijdezachte ijstaart van chocolade met vanillesaus, hasseltse speculaas en speculaaskruimels is 'parfait' om het nieuwe jaar in te zetten. - Week de gelatineblaadjes ...

Hasseltse speculaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hasseltse-speculaas

... hasseltse speculaas - Breng de boter op kamertemperatuur. Meng ze op tafel of in een kom met de suiker, het zout en de kaneel. Voeg de eierdooier en het water toe. Meng de honing eronder. Zeef de bloem met de alkali. Meng alles zo kort mogelijk tot een samenhangend deeg. ...

Gestoofde peren met parfait van Hasseltse speculaas en Heidebittroom | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoofde-peren-met-parfait-van-hasseltse-speculaas-en-heidebittroom

... Gestoofde peren met parfait van hasseltse speculaas en Heidebittroom - Schil de peren en kook ze in de koffie. Voeg tijdens het koken de Kandijsuiker, de steranijs en het kaneelstokje toe (de kooktijd hangt af van de soort peer, harde peren 20 minuten, malsere peren 10 ...

Pudding met speculaas | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pudding-met-speculaas

... Pudding met speculaas - Een dessert vol herinneringen, nostalgie én smaak: vanillepudding op grootmoeders wijze met speculaas! Kook de melk met het vanillestokje. Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het laatste de maïzena aan toe. Giet de melk op het mengsel ...

Aardbeidessertje met platte kaas en speculaas

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardbeidessertje-met-platte-kaas-en-speculaas

... Aardbeidessertje met platte kaas en speculaas - Een dessert met minder dan vijf ingrediënten dat ook nog eens lekker is? Dit aardbeidessertje met platte kaas en speculaas. Op en top Belgisch! - Verkruimel of rasp de speculaas fijn.Was de aardbeien en snijd ze ...

Speculaas pavlova

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/speculaas-pavlova

... speculaas pavlova - speculaas pavlova - Klop de eiwitten met wat zout tot piekjes maar zorg ervoor dat ze nog niet helemaal stijf zijn. Voeg er al kloppend de suiker aan toe.Blijf kloppen tot je een satijnachtig geheel krijgt. Voeg de maïzena er strooiend aan toe. Doe ...

Bruscetta met ganzenleverterrine | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bruscetta-met-ganzenleverterrine

... Bruscetta met ganzenleverterrine - Rooster de sneetjes brood. Maak de radicchio schoon en snijd het in reepjes. Stoof hem beetgaar in olijfolie extra vergine, blus met enkele druppels Aceto balsamico. Karamelliseer met een soeplepel vijgensiroop (mag ook met Loonse of Luikse ...

Dessert met speculaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pure-keuken/recept/dessert-met-speculaas

... Dessert met speculaas - Leg aluminiumfolie in een cakevorm. Zo kun je het dessert er nadien gemakkelijker uithalen. Laat de boter smelten in een pannetje. Mix de speculaas tot kruimels en meng er de boter onder. Schep het speculaasmengsel op de bodem van de cakevorm en ...