Resultaten voor hartige cake

Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hartige-cake-met-olijven-gandaham-en-geitenkaas

... en geitenkaas - Meng de eieren met de bloem, doe de olijfolie en witte wijn erbij en meng het geheel tot een egaal deeg. Voeg de hartige ingrediënten (de kaas, ham, olijven,..) toe en kruid met peper. Smeer de ovenschotel in met boter en bebloem de schotel. Doe het hartige mengsel in de ovenschotel ...

Hartige cake | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hartige-cake

... hartige cake - Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de tomaten en de artisjokharten uitlekken. Snijd ze in blokjes. Zeef de bloem in een ronde kom. Meng de bloem met het bakpoeder. Kruid met cayennepeper en zout. Klop de eieren los met de melk en de olijfolie. Roer het ...

Kruidige appelcake - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/appelcake/kruidige-appelcake

... Springvorm (Ø 20 cm), bakpapier, mixer, zeef KookboekHet recept 'Kruidige appelcake' is afkomstig uit het kookboek... Zoete en hartige hapjesdiverse auteurs'Zoete en hartige hapjes' bevat simpele recepten zoals muffins en scones; traditionele recepten zoals madeleines, rosbief sandwiches en Madeira cake; chocola... lees verder© De Lantaarn. ...

De keuken van Johanna: Hartige mediterrane hazelnootcake

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2010/05/hartige-mediterrane-hazelnootcake.html

... kant het opgaat. Zonnig en warm voor een BBQ of toch al neerslag. Zittend op mijn balkon met een wijntje bedenk ik dan maar deze hartige cake te gaan maken. Makkelijk te bereiden, wel een uurtje in de oven, maar met een wijntje en een hapje is het goed toeven op mijn balkon. hartige mediterrane hazelnootcake (voor 6 tot 8 personen)Ingrediënten:350 gram Italiaanse roerbakgroenten Zongedroogde tomaatjes, fijngesneden250 bloem2 theelepels bakpoeder150 milliliter droge witte wijn5 eieren, losgeklopt70 gram hazelnoten100 gram Parmaham, in stukjes125 gram Parmezaanse kaas, geraspt3 eetlepels olijfolie Versgemalen peper en zout, naar smaak Attributen:Cakevorm 25 cm Bereiding:Verwarm de oven voor op 175 graden (heteluchtoven 155 graden)Zeef de bloem met het bakpoeder in een grote kom. Maak een kuil in het midden en giet daar de wijn en de losgeklopte eieren in. Meng ...

Petitfours met rozencrème | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/petitfours-met-rozencreme

... Petitfours met rozencrème - Klop de boter met de gezeefde poedersuiker romig. Klop dan de roomkaas erdoor tot de massa mooi glad is; roer het rozenwater en de rozenconfituur door de botercrème. Snijd de cake horizontaal in 4 dunne plakken. Bestrijk 3 plakken cake met ...

Uit de keuken van Levine: Cake met cranberry's

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/03/cake-met-cranberrys.html

... cake met cranberry's Iedere keer bevalt het goed: cake bakken met daarin roomkaas (Mon Chou). Ook deze cake met gedroogde cranberry's smaakte ons prima.Edit 21 maart: helaas heb ik het recept moeten verwijderen. Ik had netjes aan Taste.com, de site waar ik het recept ...

Cake

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cake

... cake - Op zoek naar een onfeilbaar cake recept? Gevonden! Met dit basisrecept maak je een klassieke cake die mals en luchtig is, dus waar wacht je nog op? Ga maar snel die cake bakken. Laat het smaken! - Verwarm de oven op 180°C.Klop de boter romig met de suiker en ...

Kaasschotel met hartige zuiderse toets

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kaasschotel-met-hartige-zuiderse-toets

... Kaasschotel met hartige zuiderse toets - Kaasschotel met hartige zuiderse toets - Hoeveel kaas je nodig hebt en hoe je de kazen het best versnijdt lees je in onze tips.Serveer met rucola olijven zongedroogde tomaten radijzen pecannoten rozijnen of note ...

Uit de keuken van Levine: Cake met spek, kaas en ui

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/09/cake-met-spek-kaas-en-ui.html

... cake met spek, kaas en ui cake met spek, kaas en ui Uit: “De cakes van Sophie” van Sophie Dudemaine Bereidingstijd: 1 uur (plus afkoelen)Benodigdheden: kleine cakevorm, licht ingevet en bekleed met bakpapier (laat de lange zijkanten overhangen). Kan ook in muffinvormpjes ...

De keuken van Johanna: mei 2010

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2010_05_01_archive.html

... kant het opgaat. Zonnig en warm voor een BBQ of toch al neerslag. Zittend op mijn balkon met een wijntje bedenk ik dan maar deze hartige cake te gaan maken. Makkelijk te bereiden, wel een uurtje in de oven, maar met een wijntje en een hapje is het goed toeven op mijn balkon. hartige mediterrane hazelnootcake (voor 6 tot 8 personen)Ingrediënten:350 gram Italiaanse roerbakgroenten Zongedroogde tomaatjes, fijngesneden250 bloem2 theelepels bakpoeder150 milliliter droge witte wijn5 eieren, losgeklopt70 gram hazelnoten100 gram Parmaham, in stukjes125 gram Parmezaanse kaas, geraspt3 eetlepels olijfolie Versgemalen peper en zout, naar smaak Attributen:Cakevorm 25 cm Bereiding:Verwarm de oven voor op 175 graden (heteluchtoven 155 graden)Zeef de bloem met het bakpoeder in een grote kom. Maak een kuil in het midden en giet daar de wijn en de losgeklopte eieren in. Meng ...