Resultaten voor hardgekookte eieren met papsaus

Karnemelkpuree met garnalen, papsaus en gepocheerd eitje | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/puree-met-garnalen-papsaus-en-gepocheerd-eitje

... Karnemelkpuree met garnalen, papsaus en gepocheerd eitje - 'Keiremelkstampers', het moet zowat het nationale gerecht van West-Vlaanderen zijn. Iedere grootmoeder heeft haar eigen recept. Ook voor Maaike Cafmeyer doet het haar onvoorwaardelijk terug denken aan de kindertijd. ...

Kabeljauw met papsaus en witte bonen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-papsaus-en-witte-bonen

... Kabeljauw met papsaus en witte bonen - Smelt wat bakboter, voeg de gehakte sjalot toe en laat het geheel bruinen. Voeg de bloem (hoeveelheid hangt af van hoe hard u uw saus wilt binden) toe en roer goed. Voeg dan de karnemelk toe, het citroensap en kruid het geheel met peper ...

Asperges op Vlaamse wijze | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/asperges-op-vlaamse-wijze

... n in licht gezouten water. Kook 2 eieren 10 minuten in water. Pel de eieren en haal de eidooier uit één van de eieren.  Plet 2 hardgekookte eiwitten en 1 hardgekookte eidooier fijn. Meng de eieren met de gesmolten boter en de fijngesnipperde peterselie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Ingrediënten 300 g asperges 250 g aardappelen 2 eieren verse peterselie 1 el vetstof peper en zout ...

Witloof à la Flamande | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witloof-la-flamande

... en kruid met zout, PH pepermix en wat nootmuskaat. Bevochtig met wat water (braiseren) en laat verder stoven onder deksel. Hak de hardgekookte eieren. Neem wat water en werk op met de boter. Voeg er ei en peterselie aan toe en kruid bij. Voeg er een klein beetje citroensap aan toe. Serveer het witloof met de Flamande-sa ...

Gevulde eieren met tonijn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/gevulde-eieren/gevulde-eieren-tonijn

... onijn 4 personen 0 min voorbereiden 5 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 4 waarderingen HapjeVisHollands Ingrediënten 4 hardgekookte eieren 4 eetlepels tonijn, op olie 2 eetlepels mayonaise 1 eetlepel fijngeknipte bladpeterselie 1 eetlepel kleine kappertjes Bereiden Halveer de hardgekoo ...

Schorseneren op z'n Vlaams | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/schorseneren-op-zn-vlaams

... rseneren op z'n Vlaams - Schil de schorseneren en kook ze gaar in een blanc (een bouillon van water, bloem en citroensap). Hak de hardgekookte eitjes in fijne stukjes. Kook 4 eetlepels water met het citroensap en werk op met de boter. Voeg er de gehakte eieren en gehakte ...

Zalm Belle Vue | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-belle-vue

... nde bouillon, haal de bouillon van het vuur en laat de vis afkoelen in het kookvocht. Serveer de koude zalm op een bedje van sla, hardgekookte eitjes, tomaat en cocktailsaus. Ingrediënten cocktailsaus 1 prei 1 stuk zalm (600 à 800 gr) 1 wortel 1 ui 1 stengel selder 1 teentje look tijm en laurier peper en zout 1 krop sla 4 hardgekookte eieren 4 tomaten PH Groentebouillon ...

Vittelo Tonato | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vittelo-tonato

... ees met peper, bak bruin in de pan en laat afkoelen. Vermeng alle ingrediënten voor de tonato in de blender. Voeg er de gepelde, hardgekookte eitjes aan toe en blend opnieuw. Snij enkele sneden brood in blokjes, en bak in olijfolie. Dresseer enkele sneden vlees op een bodem van tonato. Garneer met enkele stukjes kerstomaat, appelkappertjes, ansjov ...

Gevulde eitjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-eitjes

... appel en een beetje veldsla met de mayonaise. Serveer de eieren met de salade en werk het geheel af met bieslook. Ingrediënten 6 hardgekookte eieren mayonaise 4 el bieslook, fijngehakt 2 stronkjes wit ...

Tonijnsla | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tonijnsla

... t bewegen). Beweeg de mixer zachtjes tot het geheel een homogene massa wordt. Snijd de sjalot en de peterselie zeer fijn. Plet de hardgekookte eieren en voeg bij de sjalot en peterselie. Laat de tonijn uitlekken, druk het vocht er goed uit en maak hem los met een vork. Toast de boterham in de pan. Meng de tonijn met de sjalot, de peterselie en de geplette eieren. Kruid goed met peper, zout en cayennepeper. Voeg er een paar eetlepels mayonaise toe en meng goed. Serveer de tonijnsla met de kappertjes en toast. Ingrediënten boter ...