Resultaten voor hamburger op zwitserse wijze delhaize

Zwitserse schnitzel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/4-ingredients/recept/zwitserse-schnitzel

... zwitserse schnitzel - Snij de kipfilets horizontaal doormidden en klop de helften plat met een deegrol. Bedek beide zijden van de filets met broodkruimels en druk ze goed aan in het vlees. Verwarm de olie in een grote pan met antiaanbaklaag. Laat de schnitzels op een middelhoog ...

Recept voor Hamburger op mediterraanse wijze | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/hamburger-op-mediterraanse-wijze/

... es. Pel en snipper de ui zeer fijn. Roer ze door het gehakt en breng verder op smaak met het ei, de munt en peper en zout. Vorm 4 hamburgers en bak ze in de Solo gaar. Snij de tomaten en de kaas in plakjes. Snij de broodjes open. Schik er een beetje sla en enkele plakjes tomaten in. Leg daarop een hamburger en enkele plakjes kaas.Werk af met de rest van de tomaten en dien op. Geniet van hamburger op mediterraanse wijze ...

Glutenvrij bij Delhaize

http://saskookt.blogspot.com/2014/05/glutenvrij-bij-delhaize.html

... Glutenvrij bij delhaize Delhaize is goed bezig! Hoewel deze supermarkt al jaren mijn favoriet is, heeft ze nu toch echt mijn hart gestolen. Hun assortiment glutenvrije producten is gigantisch uitgebreid en daar kunnen wij alleen maar heel blij mee zijn! Het kwam net op ...

Broodje hamburger

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/broodje-hamburger

... Broodje hamburger - Met dit recept maak je jouw favoriete, klassieke hamburger gewoon helemaal zelf. - Was de sla en droog voorzichtig in een handdoek.Schil de ui en snijd in ringen. Smelt de boter in een braadpan en bak de uienringen ongeveer 2 minuten. Zorg ervoor ...

Zwitserse kaastaartjes | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/zwitserse-kaastaartjes/

... Maak je deze zwitserse kaastaartjes met Gruyère dan heten ze eigenlijk “Greijerzer chaschuechli” maar aangezien dat, zeker na een glaasje wijn, niet uit te spreken is noemen wij het gewoon zwitserse kaastaartjes. Je hebt er een muffinvorm voor nodig maar in losse kleine ...

Zwitserse schijf met jonge wortelen en gebakken patatjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zwitserse-schijf-met-jonge-wortelen-en-gebakken-patatjes

... cirkel. Zo blijft de kaas mooi in het gehakt, wanneer je het bakt. Bedek met een tweede deel gehakt en duw goed aan tot een mooie hamburger. Maak zo ook de andere schijven. Meng gedroogde peterselie onder het paneermeel. Paneer de schijven in het paneermeel.  Doe een klontje boter en een scheutje olie in een antikleefpan. Laat de pan warm worden. Leg de schijven in de gesmolten boter. Kleur mooi aan langs beide kanten.  Stop ze nog ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden tot ze gaar zijn. Snij ondertussen de aardappelen in schijfjes. Smelt een klontje boter met olie in de pan. Bak de schijfjes op in de pan. Kleur mooi aan. Serveer de schijf met worteltjes en aardappelen. Ingrediënten voor de wortelen 1 bot jonge wortelen 1 sjalot peper zout 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 klont boter 1 el honing Voor de gebakken aardappelen 800 g aardappelen (vastkokend) 1 klont boter 1 scheutje olie een snuifje zout peper Voor de zwitserse schijf 800 g gemengd gehakt 1 ei peper zout gedroogde peterselie 100 g paneermeel muskaatnoot 1 tl paprika 4 sneetjes jonge kaas 1 klontje boter 1 scheutje olie ...

Frietjes met hamburger | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/frietjes-met-hamburger

... Frietjes met hamburger - Schil de aardappelen en snijd ze in gelijkvormige frieten. Doe de frieten in koud water en spoel goed. Zo doe je het teveel aan zetmeel van de frietjes en zullen ze niet aan mekaar plakken. Droog de frietjes af met een propere handdoek. Pocheer ...

Hamburger | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hamburger

... hamburger - Doe het eitje onder het gehakt en vorm er hamburgers van. Haal de hamburgers door de bloem. Doe een beetje vetstof in de pan en bak de hamburgers op een rustig vuurtje. Bak 6-8 minuten aan één kant, draai de hamburger en leg en een sneetje kaas op. Laat hem ...

Hamburger met twee Maredsous kazen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hamburger-met-twee-maredsous-kazen

... hamburger met twee Maredsous kazen - Geen voetbal zonder hamburgers natuurlijk! Wat denk je van deze heerlijke cheeseburger met twee kazen? Bak de hamburgers op in de pan. Plaats een sneetjes Maredsous® Traditie op elke hamburger. Meng de Maredsous® smeerkaas met Peper en ...

Kaasfondue met Zwitserse kazen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kaasfondue-met-zwitserse-kazen

... Kaasfondue met zwitserse kazen - Halveer een teentje look en wrijf er de caquelon mee in. (U kunt het teentje look nadien eventueel in de caquelon laten). Giet 800 g fonduemengsel in de caquelon. Voeg 3 dl droge witte wijn toe. Breng zachtjes aan de kook, terwijl u voortdurend ...