Resultaten voor groene pepersaus met porto
Popcorn op de grill | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/popcorn-op-de-grill
... Popcorn op de grill - Laat de arachideolie zeer heet worden. Pof de maïs onder deksel. Serveer met koude pepersaus. Ingrediënten 100 gr pofmaïs 1 dl arachideolie koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude ...
Biefstuk met pepersaus recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7542/biefstuk-met-pepersaus
... Biefstuk met pepersaus - - - 2 theelepels witte peperkorrels, 1 ml cognac (slijter), 0.5 pot vleesfond, 1 bekertje slagroom, 0 zout, 30 g boter of margarine, 2 biefstukken ...
Gestoomd varkenshaasje met groene asperges | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomd-varkenshaasje-met-groene-asperges
... Gestoomd varkenshaasje met groene asperges - Snijd het haasje in 4 stukken en kruid alles met peper en zout. Leg de stukken vervolgens in een stoomschaaltje. Week de morilles in porto, knijp ze uit en leg ze bij het vlees. Schil de asperges en snijd ze in stukken. Kook ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/195/eend-met-zwarte-pepersaus
... Eend met zwarte-pepersaus - Wie zegt dat wild klaarmaken moeilijk is - Maak de groenten schoon. Snij de courgette in halve plakjes en de lenteui in stukken. Laat de bamboe uitlekken. Snij de eendenborst in plakjes. Breng de bouillon aan de kook. Blancheer er kort de ...
Noedels met rundvlees in zwarte pepersaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/amoy/noedels-rundvlees-zwarte-pepersaus
... Noedels met rundvlees in zwarte pepersaus 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 22 waarderingen HoofdgerechtVleesOosters Ingrediënten 2 eetlepels zonnebloemolie 250 g rundvlees, in reepjes of plakjes 1 zakje Amoy Chinese groente, ...
Jeroen Meus - Gebakken zalm met pepersaus, spinazie en geplette aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-zalm-met-pepersaus-spinazie-en-geplette-aardappelen
... kleinere stukken. Kook ze gaar in gezouten water met het deksel op de pan.Giet het water uit het potje met de peperbollen. Doe de groene peperbollen in een steelpannetje met water en kook ze kort op.Giet de peperbollen door een zeefje, ververs het water in de steelpan en herhaal de handeling drie keer.Laat een klont boter smelten in een pan.Snijd de zalm in vier mooie stukken en kruid de vis met peper en zout. Bak de zalm langs beide kanten krokant in de boter. Haal de vis uit de pan en plaats de stukken in de voorverwarmde oven.Pel de sjalotten, snijd één fijn en ...
Recept voor Vanille-ijs met gebakken vruchten en Porto | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/vanille-ijs-met-gebakken-vruchten-en-porto/
... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 40 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 bollen vanille ijs Toevoegen 50 ml rode porto aangelengd met 100 ml water Toevoegen 20 g suiker Toevoegen ...
Jeroen Meus - Zalmburger met komkommer en pepersaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalmburger-met-komkommer-en-pepersaus
... n een snuifje zout.Kneed platte hamburgers van het vismengsel, en zet de visburgers even in de koelkast.De pepermayonaise Giet de groene peperbolletjes af en doe ze in een kleine pan.Voeg wat water toe en breng aan de kook. Zo haal je het muffe aroma van de peperbolletjes weg. Dat levert je straks een saus op die veel smakelijker is.Zeef de kortgekookte peperbollen uit het water en zet ze opzij.Maak de mayonaise. Doe de eierdooiers in een diepe mengbeker en voeg de look toe.Doe er de azijn, het water en de mosterd bij.Plaats de staafmixer in de pot en mix alles los.Voeg de olie in een straaltje toe en beweeg de mixer mee. Enkele seconden later is de mayonaise gebonden.Breng op smaak met gewone peper en roze peperbolletjes. Voeg ook de gekookte groene peperbolletjes toe. Mix opnieuw.Afwerken en serveren Bak de zalmburgers op de hete grill van de barbecue. Reken zo’n 5 minuten per kant, afhankelijk van de dikte van de burgers.Gril ook de broodjes kort op de barbecue.Leg ee ...
Zelf pepersaus maken op plantaardige manier - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/zelf-pepersaus-maken-plantaardig/
... Zelf pepersaus maken op plantaardige manier pepersaus is echt een klassieker onder de sauzen! Vaak wordt deze gegeten in combinatie met een stukje vlees, maar er zijn veel andere toepassingen voor te bedenken. En ondanks dat veel mensen pepersaus vooral uit een pakje ...
Recept voor Verloren brood met Porto en kaneel | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/verloren-brood-met-porto-en-kaneel/
... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1/2 dl porto Toevoegen 2 dl melk Toevoegen 60 g Solo Toevoegen 2 eieren Toevoegen sneetjes ...