Resultaten voor groene koop met gehaktsos piet recepten a z
Ratatouille op z'n Piets - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/ratatouille-op-zn-piets
... publiceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 aubergine : 1 look : 2 tenen groene peper : 1 rode peper : 1 olijfolie courgette : 1 rozemarijn rozemarijn rozemarijn Directions: 1. Snij de groenten in blokjes van 1cm op 1 cm. Bak alles samen aan in de olijfolie. 2 ...
Groentjes in de wok - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/groentjes-in-de-wok
... By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 fijne groene asperges : 1 bot kool : 1/2 kleine sjalot : 1 pindanooten : 2 el rijstnoedels peperoni : 2 pijpajuin : 1 bot gember : 1 knolletje curry cocos koriand ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...
Risotto in't groen met tofu en parmezaanse kaas - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/risotto-int-groen-met-tofu-en-parmezaanse-kaas
... toe en roer goed. Bevochtig dit om de 2 à 3 minuten met de groentenbouillon en af en toe een beetje wijn. 3. Kook ondertussen de groene kruiden en spinazie heel gaar. Spoel vervolgens onder ijskoud water. Verwerk het geheel in de blender tot een puree (voeg er eventueel een beetje water aan toe). 4. Als de risotto gaar is, meng je er de bakboter, 4 eetlepels parmezaanpoeder en de reepjes Alpro soya Tofu (natuur), evenals de groene puree onder. Serveer en strooi de rest van het parmezaanpoeder er overheen. ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/goulash
... e tomatenpuree erbij. Zet alles op een licht vuurtje gedurende 1 uur zonder deksel. Ingrediënten 4 tomaten 1 ui 1 rode paprika 1 groene paprika piet Huysentruyt rundsbouillon 4 el bloem vetstof 1 kg rundsvlees paprikapoeder 2 el tomatenpuree 3 grote glazen water ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
Wraps met groene asperges en gerookte zalm - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/wraps/wraps-groene-asperges-gerookte-zalm
... Wraps met groene asperges en gerookte zalm 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen LunchgerechtGevogelteHollands Ingrediënten 500 g groene asperges 4 bloemtortilla's 1 bakje roomkaas met mierikswortel 150 g gerookte ...
Groene aspergesoep | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/groene-aspergesoep
... ven meekoken. Schep in een kom en versier met peterselie, reepjes gerookte zalm en opgeklopte room. Ingrediënten 2 bussels grote groene asperges 1 ui 1 aardappel 1 wit van prei 1 el groentebouillon 1½ l water peper zout klontje boter 1 dl room 4 sneetjes gerookte zalm vers gehakte peterselie versiering 4 el opgeklopte room ...
Paling in 't groen | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-in-t-groen
... ok alle kruiden gedurende 7 minuten. Spoel ze voldoende onder koud water en doe ze daarna in een cuttermachine zodat je een mooie groene puree krijgt. Kruiden met peper, zout en een beetje citroensap. De kruiden pas bij de paling doen net voor je aan tafel gaat. Ing ...
Groene kool met truffelolie - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/groene-kool/groene-kool-truffelolie
... 6obv 9 waarderingen BijgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 75 g ontbijtspek, in blokjes ½ ui, fijngehakt 1 eetlepel olie 800 g groene kool, gesneden 125 ml slagroom truffelolie naar smaak Parmezaanse kaas, geraspt (eventueel) Bereiden Fruit het spek met de ui in de olie. Voeg de kool toe en laat de groente al omscheppend slinken. Voeg wat zout en 1 eetlepel water ...