Resultaten voor gevulde kalkoenlapjes met tomatensaus

Kalkoenlapje Saltimbocca | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalkoenlapje-saltimbocca

... Kalkoenlapje Saltimbocca - Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en Italiaanse kruiden. Bak de kalkoenlapjes langs één kant bruin. Draai ze om en beleg ze met schijfjes mozzarella en Gandaham. Plaats ze 3 à 4 minuten in een oven van 180 graden. Blus de pan met water ...

Kalkoenlapjes met pasta | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalkoenlapjes-met-pasta

... kalkoenlapjes met pasta - Snijd de mozzarella in schijfjes. Leg de kalkoenlapjes voor je, kruid ze met peper en zout en leg de mozzarella erop. Hak alle kruiden fijn en meng ze met de ketchup. Smeer de mozzarella in met het kruidenmengsel, rol het kalkoenlapje op en wikkel ...

Volkorencapellini met geroosterde kalkoenlapjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/volkorencapellini-met-geroosterde-kalkoenlapjes

... Volkorencapellini met geroosterde kalkoenlapjes - Verwarm de oven voor op 175°C. Snij de kerstomaten en abrikozen in de helft, snij een sjalot fijn. Leg in een ovenschaal en kruid met peper en citroentijm. Besprenkel met koolzaadolie en laat 20 min konfijten in een ...

Gevulde kalkoenlapjes met spinazie en aardappel in de schil | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/gevulde-kalkoenlapjes-met-spinazie-en-aardappel-in-de-schil

... gevulde kalkoenlapjes met spinazie en aardappel in de schil - Schil en rasp de wortelen. Meng de yoghurt met de wijnazijn, currypoeder, en fijngehakte kruiden. Voeg aan alles een beetje water toe om het geheel lopend te maken. Giet de saus over de geraspte wortelen en ...

Recept voor Gestapelde kalkoenlapjes met spek en salie | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gestapelde-kalkoenlapjes-met-spek-en-salie/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen blaadjes salie Toevoegen 150 g gerookte spek in fijne plakjes Toevoegen 60 g Solo Toevoegen ...

Jeroen Meus - Gevulde ciabatta met kalkoen, pesto van tuinkers en waldorfsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-ciabatta-met-kalkoen-pesto-van-tuinkers-en-waldorfsalade

... gevulde ciabatta met kalkoen, pesto van tuinkers en waldorfsalade - Deze gevulde broodjes zijn perfect om in de koelbox mee te nemen naar het strand. Je holt een ciabattabrood uit en vult het met gegrilde kalkoen, pesto en een lekkere variant van een Waldorfsalade. - ...

Opgevuld kalkoenlapje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/opgevuld-kalkoenlapje

... Opgevuld kalkoenlapje - Schik de kalkoenlapjes voor u en bestrijk ze met 2 el truffelpuree. Beleg met de Ganda Ham, de parmezaanschilfers en de ganzenleverterrine. Rol ze op en wikkel ze in aluminium folie. Stoom op 120 graden gedurende 10min. Kook het water met de azijn ...

Gevulde paprika met gehakt

https://www.prinsessenboontjes.be/post/gevulde-paprika-s-met-gehakt

... , 1 kl mosterd, 1 ei, de gestoofde ui en look en z+p.Verdeel het gehakt over de halve paprika's. Verdeel de tomatensaus tussen de gevulde paprika's.Bak de gevulde paprika's 25 minuten in de oven op 180°C.Smakelijk.Stap voor stap recept Tip De gaartijd is afhankelijk van de dikte van je gehakt. Check dit dus zeker. Er moet niet echt een toren van gehakt op staan, want dan moet het langer bakken.Veggie?Je kan dit perfect met vegetarisch gehakt maken.Mealpreppen?Wij maken deze gevulde paprika's steeds als mealprep voor de avond erna, als het dan snel moet gaan. Je kan ze maken en tot 1 dag met deksel in de koelkast bewaren.Of je kan de gevulde paprika's eerst bakken, en ze nadien met deksel tot 2 dagen in de koelkast bewaren.Je kan deze ovenschaal na het bakken ook perfect in de diepvriezer bewaren.Wij mealpreppen met deze:Afwisseling Met de toevoegingen en de kruiding kan je variëren.Je kan ook gekookte rijst toevoegen onder het gehakt. Stukjes courgette kan je ook toevoegen.Bereidings ...

Jeroen Meus - Gevulde portobello’s met tomatensaus en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-portobellos-met-tomatensaus-en-puree

... gevulde portobello’s met tomatensaus en puree - gevulde paprika’s of tomaten kent iedereen, maar heb je al eens gevulde portobello’s geprobeerd? Jeroen kruidt het gehakt voor zijn portobello’s ‘farcis’ met peterselie en Parmezaanse kaas. Daarbij serveert hij ...

Gevulde paprika's met gekruid gehakt, tomatensaus en wilde rijst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-paprikas-met-gekruid-gehakt-tomatensaus-en-wilde-rijst

... gevulde paprika's met gekruid gehakt, tomatensaus en wilde rijst - gevulde paprika's zoals de mama van Kim Gevaert ze vroeger maakte. Begin met het pellen van de paprika’s, dit gaat makkelijker als je even met een brander over de pel gaat. (of hou ze even boven het ...